PETER THOMAS ROTH

Passionen bag Peter Thomas Roth's produkter kommer fra en søgen efter, at finde produkter til sine egne hud udfordringer, som er effektive og giver resultater. Til at starte med var den største udfordring acne, som mange af os oplever. Men som tiden gik, voksede interessen for at skabe anti age produkter og produkter der skulle beskytte huden mod udefra kommende skader såsom solen. Missionen bag Peter Thomas Roth er, at kombinere effektive ingredienser med en avanceret teknologi, der virker!

Brandfilosofien er simpel; Effektive resultater vha. innovative formuleringer.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

51 produkter
51 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Starten på Thomas Peter Roth

I 1993 lancerede Peter Thomas Roth sit firma. Helt enkelt sigter Peter efter, at udvikle produkter der skaber resultater som ingen andre, vha. innovative og nye formuleringer, med hjælp fra hans helt store inspirationskilde. Hele mærket er nemlig bygget op omkring ungarske termiske kilder, hvor man finder beroligende og helende mineraler, som kan opleves på familiens kursteder i Ungarn.

Produkter der vil give dig en "WOW oplevelse"

Peter Thomas Roth er selv produktudvikler i sit eget firma, og skaber selv al forskning og udviklingsarbejde i hans eget laboratorium og produktionsanlæg, som ligger til grund for hans brand. Det gør han for, at sikre, at han kan levere de produkter han sigter efter; banebrydende, forbløffende og effektive produkter!

Top-sellers fra Peter Thomas Roth der vil sparke benene væk under dig​​​​​​​


 • 24K Gold
  Ønsker du en ansigtsmaske der giver huden en overhaling ved første forsøg, så skal du prøve 24K Gold Mask! Masken er tilsat det pureste guld for, at opretholde hudens spændstighed og fasthed - og give en fantastisk flot glød! Desuden reducerer masken alle typer af linjer og rynker, og efterlader huden velplejet, fast og med en fornyet glød og udstråling.


 • Cucumber Gel Mask
  Ønsker du en maske som udglatter, minimerer porer og tilfører glød og udstråling? Så er det Cucumber Gel masken du skal give et forsøg! Den lette gelbaserede maske afgifter/"detoxer" huden, giver huden et skud fugt samt plejer en tør og irriteret hud med antioxidanter og plante ekstrakter. Den kan derudover også bruges som en beroligende maske, da den øjeblikkeligt virker kølende på huden.


 • Pumpkin Enzyme Mask
  Ønsker du øjeblikkelig glød, udstråling og en mere jævn hudtone? Så skal du ikke lede længere; Pumpkin Enzyme masken kan det hele! Denne maske er en tredobbelt eksfolierende maske, som aktivt fjerner døde hudceller og derved øjeblikkelig giver huden en mere jævn tone og glød.Masken indeholder AHA syre, græskar enzymer og fine krystaller af aluminiumoxid, som sammen fremmer hudens cellefornyelse og minimerer fine linjer og rynker.


 • Irish Moor Mud Purifying Black Mask
  Søger du en dybderensende og porerminimerende maske som samtidig virker fugtgivende, og fjerner alle urenheder og overflødig olie fra hudens overflade vha. aktivt kul, irsk mosemudder, vulkansk aske og havalger? Samtidig med, at masken renser, skaber balance og tilfører fugt, vitaminer, mineraler og aktive antioxidanter? Så er det Irish Moor Mud Purifying Black mask du skal prøve!


 • Hungarian Thermal Water Heat Mask
  Ønsker du en maske, som giver dig ungdommens flotteste hud tilbage? Så er denne maske din vej til ungdommens kilde, som er tilsat vand fra ungarske varme kilder, der i årevis har beriget mennesket med mineraler, som bliver brugt hos de ungarske spabade. Den luksuriøse maske virker fugtgivende og arbejder dybt nede i huden. Sammen med koldt vand opleves masken som en opstrammene varmeeksplosion, der åbner porerne og optimerer optagelsen af næringsstoffer. Du oplever en sundere, glatterede hud, derudover virker den på en trist hud, pigmentforandringer og en ujævn hudstruktur.


​​​​​​​​​​​​​​

Udover disse produkter laver Peter Thomas Roth naturligvis også almindelige produkter, så som rens, skintonic, serum og cremer - tag et kig på vores brede udvalg af de skønne Peter Thomas Roth produkter her på matas.dk og i udvalgte Matas butikker.

Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje