1 / 1

Variant:200 ml

254,95 kr.
Optjen 26 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Varmebeskyttende leave-in protection cream, der beskytter håret mod varmepåvirkning helt op til 260°. Virker antistatisk, gør håret skinnende blankt og let at style. Efterlader håret blødt og fyldigt uden det bliver tungt. Nærer og reparerer og er særligt velegnet til pleje af et fi nt, beskadiget, kruset, kedeligt eller skrøbeligt hår for et smukt, voluminøst og glansfuldt look.

Aktive ingredienser:

  • Karité Butter

  • Murumuru Butter

  • Macadamia

Velegnet til alle hårtyper. Fordel en lille mængde jævnt i fugtigt hår. Lad den trænge ind i håret og fortsæt din styling.
Indhold200 ml
Enhedspris1.274,75 kr./l
MærkePhilip Martin's
KategoriHårkur
Se altProfessionel Hårkur
Se altPhilip Martin's Hårkur
Varenummer815646

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til butik
  • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
  • Privatadresse
  • Privatadresse/pakkeshop
  • Privatadresse/pakkeshop
  • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
Stylebox by Matas” er navnet på vores professionelle frisørsalon i Rødovre Centrum. Hos ”Stylebox by Matas” får du adgang til de professionelle hårpleje og -styling produkter, som hårstylister og frisører arbejder med. Vi har gjort det nemt for dig, at finde de professionelle produkter her på siden, da alle professionelle produkter nu er markeret med ikonet ”Stylebox by Matas.

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere