• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

PHYSICIANS FORMULA

Siden 1937 har Physicians Formula produceret og testet produkter i tæt samarbejde med allergikere, dermatologer og oftalmologer. Produkterne er allergivenlige og perfekte til sensitiv hud. Med fokus på ”Healthy Beauty” skabes innovative skønhedsprodukter af høj kvalitet.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Pris

Indhold

Aktuelt

2 produkter
2 produkter
Sortér efter: Mest populære
Physicians Formula The Healthy Foundation SPF 20 DN3 - Dark Neutral
90,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
Physicians Formula The Perfect Matcha 3-in-1 Beauty Water 100 ml
101,95
Førpris 144,95
Du optjener 11 point

Om Physicians Formula

Siden mærket blev stiftet i 1937 har det fortsat brugt konceptet "sund skønhed". Vores produkter er stadig indtil den dag idag forsigtigt produceret og testet til at opnå vores stramme regler for vores produkter.

Alle deres produkter skal nemlig være brugbare af hyper allergikere, sikre at de kan bruges på sensitiv hud og øjne, de skal være produceret uden nogen af de 150+ kendte skadelige ingredienser som er fundet i personlig pleje produkter.

Derfor kan du med god samvittighed benytte Physicians Formulas produkter, idet de er uden parfume, parabener, de er allergivenlige, glutenfri, godkendt af dermatologer og veganske. ​​​​​​​

Ét produktet du garanteret har hørt om!

Ét produkt som de fleste kender fra Physicians Formula er deres 'Butter Bronzer', den er kendt i det meste af verden for dens utroligt lækre, bløde og naturlige konsistens. Den ligger sig sindssygt flot på huden, og blender ind som en drøm. Når det så er sagt, så er farverne fantastiske, da de passer til enhver hudtone, da de hverken er for gule eller for røde i undertonen.

Produktet er beriget med Murumuru smør, som Physicians Formula er kendt for i deres produkter. Den fugtgivende formel indeholder perlepigmenter, som er med til at udjævne hudens struktur, så den giver et fantastisk smukt og solkysset look til kinderne.

Mange produkter er kommet til verden

Udover den populære Butter Bronzer har Physicians Formula produceret en masse produkter sidenhen, det er derfor blevet et stort mærke, som de fleste kender for kvalitet og lækre produkter, men til en formidabel prisklasse!

Physicians Formula er super kendte for at lave makeup produkter, de har alt fra primer, foundation, pudder, bronzer, highlight, blush osv. til mascara, øjenskyggepaletter med mere! De har hele paletten, og deres produkter er i topkvalitet og ekstremt brugbare for alle, både som garvet makeup bruger eller som nybegynder!

De senere år har de gået over i hudplejedelen, hvor du finder både alt fra serum til ansigtsmasker og alt derimellem. Det er et mærke der konstant er i udvikling, og kunderne er vilde med deres produktserie! ​​​​​​​

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...