• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

PUKKA

Pukka te er først og fremmest kvalitet. Det gælder lige fra de unikke og økologiske urter, som er brugt, til de farvestrålende fairtrade æsker, teen kommer i.

Mærker
Mest populære

Pris

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

50 produkter
50 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Bag om Pukka

Pukka kom til verden tilbage i 2001, hvor makkerparret Tim Westwell og Sebastian Pole gik sammen om at starte Pukka Herbs. De havde begge brugt 30 år af deres liv på at studere og arbejde med de særlige egenskaber ved forskellige urter, og disse gavnlige effekter ønskede de at udbrede.

I dag er Pukka en af de førende leverandører af te og urtetilskud. Deres værdier er stadig de samme, som de var for 20 år siden: Naturlighed, sundhed, kvalitet og bæredygtighed.

Pukka te - miljøvenlig urtete

Ideen bag Pukka te kommer fra den mere end 4000 år gamle indiske filosofi Ayurveda Pukka. Denne filosofi består i, at man som menneske bør leve sundt ved at spise rigtigt, trække vejret korrekt og ved at have fokus på kroppen. At finde balance i sig selv og med naturen.

Pukka mission er at gøre dig og din krop sund. Brandets te findes i et hav af farverige smagsvarianter, som hver især har sine egne gavnlige effekter, som du kan få glæde af. Uanset om du er til ingefær, fennikel, brændenælde, lakridsrod, citrongræs, pebermynte eller kanelbark, kan du finde en urtete, der passer din smag.

Økologi og kvalitet

Fælles for alle Pukkas teer er økologi. De er produceret med respekt for naturen og for vores miljø. Pukka har som målsætning at være en CO2-neutral virksomhed i 2030, og derfor benytter Pukka sig i højere og højere grad af energi fra bæredygtige energikilder. Alle urter kommer ligeledes fra bæredygtige og økologiske kilder, og alle emballager er Fairtrade-mærkede. Hele produktionen af teen tager hensyn til naturen og miljøet, så selv de mest miljøbevidste kan med god samvittighed vælge Pukka.

Pukkas egenskaber

Alle Pukkas teer er spækket med gode ingredienser, der fremmer dit helbred. En af de populæreste teer er 'Pukka Cleanse', som er designet til at rense kroppen for affaldsstoffer. Helt konkret er teen sammensat af urter, der hjælper dig af med bakterieophobninger, som kan få dig til at føle dig oppustet.Da størstedelen af Pukkas teer er baseret på urter og klassiske teblade, kan du også finde mange teer, der er naturligt fri for koffein. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med en god chai te – eller lav den til en latte, hvis du fortjener lidt ekstra.

Pukka har sammensat 11 forskellige teblandinger, som passer godt til særlige situationer.

After Dinner te, som er perfekt til desserten eller som 'aftenkaffe'.

Pukka Relax og Pukka Night Time har begge en særlig sammensætning af beroligende urter, der giver ro i kroppen.

Pukka Love leder tankerne hen på kærlighed og varme med sin smag af lavendelblomst, rosenblade, kamille og lakridsrod.

Pukka Womankind nærer og understøtter kvinders sundhed og balance i hverdagen. Den indeholder shatavari, som i århundreder er blevet brugt af kvinder i Indien til at styrke og vedligeholde den naturlige cyklus.

Pukka Motherkind Pregnancy er særligt velegnet til dig, der er gravid. Teen har fokus på at pleje kroppen under graviditet.

Pukka Motherkind Baby er til dig, der lige har født eller stadig ammer. Den er designet til at understøtte mælkeproduktionen.

Malene P.
Malene P.
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...