Forfriskende eller farverig te? Nærende eller afslappende te? Vi byder dig indenfor i vores virtuelle tesalon, hvor du kan finde et stort udvalg af vores forfriskende te fra Pukka. Teerne er lavet af 100% økologiske urter, og ingredienserne er produceret med omtanke for miljø og bæredygtighed. Pukkas teer er baseret på det hollistiske sundhedssyn Ayurveda, som kan oversættes til "visdommen om et langt og lykkeligt liv" eller "kunsten at leve fornuftigt." Med teerne fra Pukka har alle adgang til produkter, som er gode for både miljøet, men også krop og sind. Produkterne indeholder mange ingredienser, som er gode for både krop og sind. Prøv f.eks. varianten Green Collection, som bl.a. indeholder Matcha. Det er en grøn te, der er kendt for sit høje indhold af antioxidanter, og sin opkvikkende smag og virkning. Eller prøv varianten Pukka Ceanse, som bl.a. indeholder pebermynte. Det er et ingrediens, som køler og forfrisker, fordi det indeholder menthol. Er du mere til noget sødt, skal du prøve te-varianten Pebbermint & Licorice. Den blide lakridssmag giver dig den perfekte kop te, hvis du skal have tilfredsstillet den søde tand efter maden. Med andre ord: Pukka er din billet til et rent te-eventyr. Du finder teer med nærende smag, te, der opløfter og nærer eller forfriskende teer, som vækker dine sanser til live i en skøn og garverig verden.

Pukka

Filter
Mest populære
Filtrer efter

Det naturlige valg

Serier

Pris

38 kr.
399 kr.

Indhold

Bedømmelser

36
af 74 produkter
Mest populære
Pukka Pukka Clean Greens 400 mg, 60 kaps.
185,00
OPTJEN 19 Point
C-vitamin Natural Ø Pukka 60 kap
172,00
OPTJEN 18 Point
Chlorella Ø Pukka 400 tab
305,00
OPTJEN 31 Point
Pukka Pukka Womankind te - øko
38,95
OPTJEN 4 Point
Shatavari til kvinder Ø Pukka 30 kap
170,00
OPTJEN 17 Point
Spirulina Pukka 400 tab
330,00
OPTJEN 33 Point
Pukka Pukka Latta Turmeric Gold Øko 90 gr.
80,00
OPTJEN 8 Point
Wholistic Turmeric gurkemeje Ø Pukka 30 kap
170,00
OPTJEN 17 Point

Forfriskende eller farverig te? Nærende eller afslappende te? Vi byder dig indenfor i vores virtuelle tesalon, hvor du kan finde et stort udvalg af vores forfriskende te fra Pukka. Teerne er lavet af 100% økologiske urter, og ingredienserne er produceret med omtanke for miljø og bæredygtighed.Produkterne indeholder mange ingredienser, som er gode for både krop og sind. Prøv f.eks. varianten Green Collection, som bl.a. indeholder Matcha. Det er en grøn te, der er kendt for sit høje indhold af antioxidanter, og sin opkvikkende smag og virkning. Eller prøv varianten Pukka Ceanse, som bl.a. indeholder pebermynte. Det er et ingrediens, som køler og forfrisker, fordi det indeholder menthol. Er du mere til noget sødt, skal du prøve te-varianten Pebbermint & Licorice. Den blide lakridssmag giver dig den perfekte kop te, hvis du skal have tilfredsstillet den søde tand efter maden.
​​​​​​​Pukkas teer er baseret på det hollistiske sundhedssyn Ayurveda, som kan oversættes til "visdommen om et langt og lykkeligt liv" eller "kunsten at leve fornuftigt." Med teerne fra Pukka har alle adgang til produkter, som er gode for både miljøet, men også krop og sind.