Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte af, når hun rådgiver kunderne. Sara sætter en ære i altid at være kendt med de nyeste trends og produkter på markedet.

Saras feed

Bagom Sara

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet materialist og salgsassistent tilbage i 2016. Jeg startede som elev i Matas i 2014 og har arbejdet for matas lige siden.

Hvordan opstod din interesse for beauty?

Jeg er vokset op med en mor som var frisør så min interesse for alt beauty relateret startede allerede som helt lille. Igennem mine unge år døjede jeg med acne og det lærte mig at blive dygtig til at ligge makeup for at dække det. Det var også der min interesse for hudpleje rigtig startede.

Hvilket produkt har du altid med on the go - og hvorfor?

Et plejende læbeprodukt eller 5! Jeg går absolut ingen steder uden noget til mine læber, hvad end det er en læbepomade eller en plejende gloss. Med lidt farve eller glans for læberne føler jeg altid jeg ser mere frisk ud.

Saras favoritter

210 ml
Beauty of JoseonGinseng Cleansing Oil
199,95 kr.
50 ml
Beauty of JoseonRelief Sun: Rice + Probitotics
169,95 kr.
(4)
100 ml
COSRXAdvanced Snail 96 Mucin Power Essence
219,95 kr.
(41)
5 ml
Sanzi BeautyEyelash Growth Serum
+ 1 størrelse
489,95 kr.
(277)
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek