• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Zita G.

Matas LIVE Ekspert
Zita G.

Ekspertise: Hudpleje

Matas Rødovre

Om Zita G.

Zita er 30 år gammel og uddannet kosmetiker. Hun arbejder til dagligt som digital materialist, og har været hos Matas i over tre år, hvor hun både har arbejdet som negleteknikker og som en del af salgspersonalet. Zita har specialiseret sig i avanceret hud, og har af denne grund et bredt kendskab til de forskellige problematikker, der kan opstå i huden. Zitas mange års erfaring inden for skønhedsverdenen gør hende til en sand hudplejeekspert, der sætter en ære i at hjælpe og rådgive folk til, hvordan de bør tackle deres hudproblemer og hvilke produkter der kan hjælpe dem.

"Jeg har altid set mig selv som en kæmpe beauty-nørd, og det er jeg stolt over! Jeg mener det er super vigtigt at passe godt på sin hud, men desværre er der mange, som hverken kan finde hoved eller hale i alle de produkter, der findes på markedet. Det er derfor min store passion at hjælpe og rådgive folk til, hvilke produkter der passer til netop deres hudproblematikker".

Matas LIVE med Zita

Vi guider: Den perfekte nytårsmakeup

Matas LIVE

Vi guider: Den perfekte nytårsmakeup

Af Matas

Se med, når vi lægger den perfekte nytårsmakeup, der holder hele aftenen og ser godt ud på billeder! Vi lover tips, der er nemme at følge og masser af glimmer, så du kan se fantastisk ud til årets sidste fest. Du kan som altid stille spørgsmål undervejs, og vi glæder os til at inspirere dig!

Læs mere
Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Matas LIVE

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Af Matas

Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? I dag guider kosmetikeren Zita - som er uddannet specifikt i hårfjerning - dig til at vælge og udføre den helt rigtige metode for dig.

Læs mere

Zitas Favoritter​​​​​​​