Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? I dag guider kosmetikeren Zita - som er uddannet specifikt i hårfjerning - dig til at vælge og udføre den helt rigtige metode for dig.
Krop & Negle
Vi sendte LIVE mandag d. 22/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med mandag d. 22/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Find den hårfjerningsmetode der passer dig Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? Mandag d. 22.06 kl. 20.00

Hårfjerning: Skraber, voks eller creme?

Der findes mange metoder til at fjerne uønskede hår, og det kan virke som en jungle for nogle. Kosmetiker Zita er uddannet specifikt i hårfjerning og guider dig i dag, til hvilken hårfjerningsmetode, der vil passe til dig samt hvordan du gør. I dages LIVE kommer hun ind på voks, sugaring, hårfjerningscreme, barbering og epilering.

Undgå indgroede hår og røde knopper

Det handler om at forberede din hud inden hårfjerning samt vedligeholde en god og ordentlig hygiejnerutine. For at undgå indgroede hår anbefaler Zita, at du eksfolierer din hud nogle dage før, du fjerner hårene samt nogle dage efter. Giv også huden masser af fugt i dagene op til og efter hårfjerning. Zita anbefaler Tromborg Body and Shower Saltscrub til at skrubbe din hud med. Australian Bodycare Bodylotion indeholder Tea Tree Oil, giver masser af fugt og beroliger huden. Aloe Vera er meget beroligende og her kan du med fordel bruge Avivir Aloe Vera Aftershave. De røde knopper vil vi også gerne undgå, og her hænger det sammen med en ordentlig hygiejne samt at påføre noget beroligende efter hårfjerning. Du skal undgå tætsiddende tøj den første dag efter en voksbehandling, da det kan irritere huden. Tag noget behageligt og luftigt tøj på og undgå desuden sol.

Scrub, lotion og aftershave

TromborgBody and Shower Saltscrub
339,95 kr.
(103)
Australian BodycareBody Lotion
139,95 kr.
(159)
SPAR 20%ABONNÉR
150 ml
AVIVIRAloe Vera Woman's After Shave
129,95 kr.
(54)

Hårfjerning til ansigt

SPAR 20%ABONNÉR
16 stk
Hanne BangFacial Strip Wax
74,95 kr.
(112)

Voks og hårfjerningscreme

SPAR 20%ABONNÉR
MB EasyWax Heater hårfjerningssæt
469,95 kr.
(17)
SPAR 20%ABONNÉR
100 stk
MB EasyWax Strips
129,95 kr.
(22)
SPAR 20%ABONNÉR
24 stk
Hanne BangOrganic Wax Body
99,95 kr.
(21)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN ONLINE
200 g
Hanne BangVoksperler
109,95 kr.
(8)
FAST LAV PRIS
150 ml
VeetIn Shower Hårfjerningscreme Tør Hud
69,95 kr.
(61)

Sugaring og epilator

KUN ONLINE
HEVI SugaringVarmer
399,95 kr.
(8)
SPAR 20%ABONNÉR
600 g
HEVI SugaringHEVI Bodysugaring
299,95 kr.
(19)
SPAR 20%ABONNÉR
375 g
HEVI SugaringHEVI Bodysugaring
229,95 kr.
(52)
BraunSeries 3 Epilator SE3-420
409,95 kr.
(56)

How-to: Knold med eget hår

Du kan også kreere en knold med kun dit eget hår. Her er det ekstra vigtigt, at du skaber fylde i håret ved hjælp af produkter. Brug en stor elastik, så du kan køre den rundt flere gange om knolden og hive lidt i håret, hvis den skal løsnes lidt. Pynt evt. med hårbøjle eller spænder.

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

199
Nilens JordNeglefil
99,95 kr.
(76)
MavalaNeglelakfjerner uden Acetone
77,95 kr.
(47)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek