• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Christina P.

Matas LIVE Ekspert
Christina P.

Ekspertise: Hårpleje

Matas Borups Alle

Om Christina P.

Christina er udannet materialist og har arbejdet hos Matas siden 2015. Christina er en sand ”shopaholic”, og hun værdsætter en god og grundig rådgivning inden hun køber et produkt. Derfor sætter hun en ære i selv at videregive sin ekspertise til kunderne – om det inden for makeup, hudpleje eller hårpleje. Christina begyndte på en spændende og anderledes rejse i 2018, nemlig Curly Girl Metoden. Denne metode har lært hende, hvad der i virkeligheden egner sig til det krøllede hår, og hendes helt store passion er i dag at rådgive andre i denne form for hårpleje, så de også kan komme i gang med deres Curly Girl rejse.

”Curly Girl metoden har gjort underværker for mine naturlige krøller! Denne metode har lært mig, hvad der er sundt for mine naturlige krøller og, hvad der ikke er. Den dag i dag oplever jeg, at mine krøller er mere definerede, samlede, mindre frizzy, mere glansfulde og ikke mindste blødere. Det er min helt store passion at hjælpe andre i gang med deres Curly Girl rejse og guide dem til de rette produkter og teknikker, der fremhæver de naturlige krøller på smukkest vis”.

Matas LIVE med Christina

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Matas LIVE

Curly Girl Metoden: Sådan kommer du i gang

Af Matas

Smukke, definerede og krus-fri krøller er det, mange krøltroppe drømmer om. Krøller er dog ikke det nemmeste at have med at gøre, og kræver nænsom pleje og særlig styling, for at tage sig bedst muligt ud. I dag guider vi til "Curly Girl Metoden" som er en måde at behandle krøllet hår på, for ekstra definition og et sundt hår.

Læs Mere
Den store guide til ansigtsolie

Matas LIVE

Den store guide til ansigtsolie

Af Matas

Ansigtsolier er populære som aldrig før, men rigtig mange er stadig betænkelige ved at bruge dem: hvordan undgår man at de fedter eller tilstopper huden? Hvordan vælger man den rigtige? Alt det, og mere til, giver materialist og hudplejeekspert Christina dig svar på.

Læs Mere

Christinas Favoritter​​​​​​​

(34)
Beauté Pacifique Line Combat Fluid 15 ml
369,95
Optjen 37 point
(154)
Ecooking Peel Maske 50 ml
Medlemspris 217,46
Ikke medlem 289,95
Optjen 22 point
(69)
Matas Striber Havtorn Balsam til Normalt Hår 500 ml
29,95
Førpris 49,95
Optjen 3 point