• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

RAUNSBORG

Raunsborg tilbyder hudplejeprodukter, der er effektive, milde og giver synlige resultater – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Raunsborg har rødder i den nordiske natur, hvor små mirakler sker. Det må aldrig blive svært eller uoverskueligt at opretholde en sund skønhedsrutine.

Raunsborg er nordisk skønhed – helt enkelt.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

46 produkter
46 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Rødder i den nordiske natur

Raunsborg er en dansk hudplejevirksomhed, som blev grundlagt i 2011 af Jim Lyngvild og Plum A/S. Produkterne designes af Jim Lyngvild, hvorefter de dygtige fagfolk hos Plum A/S tager over og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur. Raunsborg går ikke på kompromis med kvaliteten. Naturen kan skabe små mirakler. I tæt samarbejde med Plums laboranter har Jim Lyngvild haft fingrene dybt nede i teknologien og sat sit fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter.

Navnet Raunsborg kommer af Jim Lyngvilds vikingeborg Raunsborg, mens skønhedsserien er inspireret af rigdommene i den nordiske natur. Med hjælp fra bogen 'Flora Danica', som handler om nordiske planter, har man fundet ud af, hvilke fantastiske egenskaber, vores natur har at byde på. Raunsborgs produkter indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer og er heller ikke testet på dyr.

Naturen møder videnskaben

Den nordiske natur er omdrejningspunktet i Raunsborg. Det gælder alt, lige fra idé til færdigt produkt. Men det er først, når naturen møder videnskaben, at magien opstår. Det er vigtigt for Raunsborg-teamet, at det gennemsyrer deres DNA og deres arbejdsgang. Deres ønske er nemlig at være så tæt på naturen som muligt. Det er essentielt, at begge elementer går hånd i hånd. Det betyder også, at deres hovedkontor, laboratorium og produktion befinder sig i samme bygning.

Skønhed kommer også indefra

Skønhed er et vidt begreb, og for mange handler det kun om det ydre. Men hos Raunsborg handler det også om det indre. Derfor kan du få kosttilskud, som er bygget på de samme visioner som skønhedsserien. Din hud skal holde hele livet, og den ændrer sig med tiden. Derfor skal du passe godt på den. Jim Lyngvild kommer med fem korte og konkrete tips til, hvordan man kan udskyde aldringsprocessen:

  1. Drik vand - din hud har brug for fugt indefra
  2. Brug cremer - din hud har brug for fugt udefra
  3. Eksfoliere - fjern døde hudceller
  4. Rens huden - gerne morgen og aften
  5. Forkæl dig selv med ansigtsmassage


Raunsborg til ansigt, krop og hår

Huden i ansigtet har brug for pleje. Den bliver nemlig udsat for vind og vejr, og det tærer på den. Med Raunsborgs ansigtspleje får du et overskueligt udvalg af produkter, der er med til at skabe en følelse af velvære. I serierne finder du bl.a. dagcreme, som hjælper med at bevare eller forbedre hudens naturlige fugtbalance, skintonic, der indeholder aktive ingredienser fra sukkerroe, som tilfører huden fugt, og face masks, der gør huden blødere og mere smidig.

I Raunsborgs kropsplejeserie finder du en masse forskellige produkter, herunder en bodylotion med en frisk duft af rabarber og solbær. Desuden deodoranter, der indeholder ekstrakter fra mælkebøtte og tranebær, som har en beroligende og antibakteriel virkning. Sidst, men ikke mindst, finder du naturligvis også deres populære håndcreme, som har en fugtgivende effekt og trænger hurtigt ind i huden.

Hårplejeprodukterne er til alle hårtyper. Her finder du shampoo og conditioner, der renser, plejer og beskytter håret uden at virke udtørrende på hovedbunden. Desuden finder du også Hair & Scalp Mask og Herb & Sea Salt Spray til henholdsvis pleje og styling af håret med aktive ingredienser fra den nordiske natur.

Serierne

Raunsborg Nordic er en skønhedsserie med milde dufte, der passer til alle aldre og alle hudtyper. Det er den første serie, som Raunsborg producerede, og både mænd og kvinder kan anvende serien.

Raunsborg Man er udviklet til den maskuline hud, så mænd også kan give huden den nødvendige pleje og næring. Mænds hud er næsten 25% tykkere end kvinders hud. Det gør den mere hårdfør, men det kan også betyde, at den føles mere ru og hård. I Raunsborg Man-serien finder du både produkter til ansigt og krop.

Raunsborg Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper. Serien indeholder hudplejeprodukter til både ansigt og krop. Hvis din hud er sart, eller hvis du lider af parfumeallergi, så er Raunsborg Sensitive det oplage valg til dig.

Anja K.
Anja K.
Materialist
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...