• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

RAWBITE

Rawbite er en økologisk frugt- og nøddebar, som består af 8 lækre varianter, der alle er glutenfri, laktosefri, veganske samt uden tilsat sukker.

Rawbite er en dansk virksomhed som startede tilbage i 2009. Ideen bag Rawbite var at skabe en enkel, ærlig, rå og sund fødevare med en fantastisk smag, som kan medbringes og nydes overalt. Enjoy Every Bite

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære

Rawbite

Rawbite er en dansk virksomhed der startede  i 2009 med en mission om at lave en snack der er lavet af naturlige og sunde råvarer, som samtidig har en fantastisk smag der kan medbringes og nydes overalt - uden at barerne hverken smelter, smuldre eller udtværes - uanset hvilken temperaturer man befinder sig i.

Det hele startede ved køkkenbordet hvor de udviklede produkterne - det blev hurtigt for småt til selve produktionen, men det er stadigvæk her opskrifterne udvikles. De har enormt stor respekt for de naturlige råvarer, som forarbejdes skånsomt og uden brug af opvarmning. Det betyder også at barerne er fyldt med næringsstoffer og er af høj kvalitet.

Barerne findes i 8 forskellige varianter:

Apple Cinnamon: Indeholder tørret dadler, æbler og rosiner samt mandler, cashewnødder, kanel og vanilje.

Cacao: Indeholder tørret dadler og rosiner samt mandler og cashewnødder, kakaomasse og kakaopulver.

Cashew: Indeholder tørret dadler og rosiner samt cashewnødder.

Coconut: Indeholder tørret dadler og rosiner samt mandler, cashewnødder og kokosflager.

Lime: Indeholder tørret dadler og rosiner samt mandler og cashewnødder, Lime Juice, ingefær olie, lemon olie og chili pulver.

Peanut: Indeholder tørret dadler, peanut samt havsalt 0,5%

Protein: Indeholder tørret dadler, rosiner samt mandler og cashewsnødder, risprotein pulver, græskarfrø, kakaopulver og kakaonibs.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up