• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

24 produkter
24 produkter
Sortér efter: Mest populære

Startskuddet til Ray-Ban

I 1929 samarbejdede oberst John A. Macready fra "US Army Air Corps" og Bausch & Lomb, en amerikansk producent at Medicinsk udstyr med hovedsæde i New York, om at skabe flysolbriller som skulle mindste piloternes risiko for at blive distraheret af de skarpe blå og hvide nuancer der kommer fra himlen, når man er oppe i disse luftlag.

Macready var specielt bekymret for hvordan piloternes beskyttelses briller ville dugge, og derfor reducere udsynet i højderne.

I 1936 var de så klar med den første fly brille, og der blev Ray-Ban grundlagt. Prototypen blev i 1936 godkendt og gik under navnet "anti-Glare", denne havde plastik rammer med grønne linser, disse kunne mindske blændingen fra himlen men ude at forstyrre synet. i 1938 blev der tilføjet stødsikre linser.  Efterfølgende blev solbriller redesignet , og blev designet med en metalramme, så det blev til de patenteret design på Ray-Ban "Aviator".

i 1999 solgte Bausch & Lomb Ray-Ban til den italienske eyewear gigant "Luxottica Group".

Solbrille linier

De mest kendte solbrille linjer fra Ray-Ban er "Wayfarer" og "Aviator" I løbet af 1950'erne lancerede Ray-Ban Echelon (caravan), som har en mere firkanetet ramme.

I 1965 blev olympian I og II lanceret, de blev specielt populære efter Peter Fonda bar dem i 1969-filmen "Easy Rider".

Ray-Ban har også lanceret linjer i special udgaver, såsom The General i 1987, der lignede originale flyvere, disse blev båret af General Douglas MacArthur under 2.verdenskrig.

I 1980'erne blev Ray-Ban Clubmaster tilføjet til modelinjen. Clubmaster har en ramme øverst i brillen og blev den 3. mest solgte solbrille-stil i 1980'erne efter "Wayfarer" og "Aviator"

Her på Matas.dk finder du et udvalg af Ray-Ban solbriller til enhver smag.

Louise L.
Louise L.
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.