• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

33 produkter
33 produkter
Sorter efter: Mest populære

Historie

Revamp er et brand fra London, som er udviklet af verdens førende hår stylister i London. Med en særlig vision om at revolutionere hårstyling, er Revamp dedikerede til at få dig til at føle dig fabelagtig, og opnå den bedste hårforvandling med lethed.

Hos Revamp forstår vi, hvor vigtigt det er at bære sig selv med selvtillid. Og når du ser bedst ud, føler du dig naturligvis også bedst. Revamp sortiment er designet med kærlighed til alsidige frisurer og til at eksperimentere, så du efterlader et slående indtryk, uanset hvor du går.

Skånsom teknolgi

Styling produkterne er konstrueret ved hjælp af komponenter i verdensklasse for at minimere hårskader forårsaget af overdreven varme. Alle Revamp-produkter er udstyret med Progloss™, superglatte olier som Keratin-, Argan- og Kokosnøddeolie for ultimativ glathed og glans til håret.

Alle Revamp føntørre indeholder en kraftfulde ioniske jet-teknologi som giver glat og voluminøst hår. Revamp mener man bør give sit hår den behandling, det fortjener. Og ved at kombinere mode og videnskab, sikrer deres udvalg af styling produkter en professionel salonfinish.

Revamp hairstyling tools

Hos www.matas.dk har vi et stort sortiment af Revamp styling redskaber, her finder du alt fra glattejern, føntørrer , krøllejern, bølgejern og airstylers.

Føntørrer:

 • Professionel Hårtørrer Quad Ionic 2300W DR-3800 giver en hurtig føntørring med 2300 W og høj effekt progloss. Der medfølger en diffuser som kan være med til at skabe ekstra volume til håret også god at anvende til at fremhæve krøller.

 • Professionel Hårtørrer 2400W m/fønnæb DR-5000 er en høj effektiv føntørre med 2400W med AC Professional Long-Life-motor. Der medfølger fønnæb samt 3 meter salonkabel med UK/EU-stik til rejser.

 • Hårtørrer Protect & Care 2100W DR-4000 er en letvægts føntørre med et 360 graders roterende hoved og 3 "Advanced Care"-programmer - "Gentle", "Strong" og "Care+" for større luftdækning, der minimerer varmeskade. Der medfølger fønnæb der leder luftstrømmen til præcis tørring.

 • Professionel Hårtørrer 2400W Diffuser DR-5500 er en højeffekt hårtørrer med 2400 W og AC Professional Long-Life-motor. Der medfølger Superslank 6 mm styling mundstykke til nem brug med en stylingbørste, fønnæb og Deep Bowl diffuser der spreder luften jævnt samt fremhæver naturlige bølger/krøller.

 • Hårtørrer Letvægt 2300W DR-3950 er en letvægts hårtørrer med 2300W og AC professionel langtidsholdbar motor til hurtig tørring med høj effekt. Der medfølger superslank 6 mm styling mundstykke til nem brug med stylingbørste, og 7 mm sprednings mundstykke til hurtig tørring.

Glattejern:

 • Glattejern Progloss Cordless Compact ST-1700 er et ledningsfri glattejern. Det har keramiske og ioniske flydende plader som giver en glat finish uden krus, samt ultra hurtig digital varme. Lav 160ºC / Medium 180ºC / Høj 210ºC. Glattejernet har en smart rejselås. Luk blot pladerne sammen, og tag dit glattejern med dig overalt. Der medfølger laderkabel med UK/EU udskiftelig adapter.

 • Glattejern Progloss Cordless ST-2500 er et ledningsfrit glattejern for bevægelsesfrihed. Det har keramiske flydende plader med ionteknologi for glatte, krusfrie resultater. Det har justerbare temperaturindstillinger fra 170°C til 230°C for at passe til forskellige hårtyper. Der medfølger USB-opladningskabel og salon pro opladningsstativ.

 • Progloss Touch Digital Straightener ST-1500 er et glattejern med super glatte flydende keramiske og ioniske plader. Det kan varmestyres fra 80°C - 235°C. Der medfølger en varme silikonemåtte.

 • Glattejern Progloss Wide Ultra Shine ST-2000 har bredere og længere plader til super hurtig fejlfri styling. Uanset om du ønsker at glatte, bølge eller krølle håret. Avanceret intelligent varmestyring, der kontinuerligt regulerer temperaturer for minimal hårskade. Der medfølger silikonemåtte.

 • Progloss Ceramic Straightener ST-1000 er et glattejern med ultra hurtig berøringsfølsom digital variabel varme 80ºC - 235ºC. Har super glatte flydende keramiske og ioniske plader. Der medfølger silikonemåtte.

Krøllejern:

 • Krøllejern Titanium Brilliance Wand 28 mm WD-1000 er designet til at give naturlige løse krøller og bølger. Diameteren af krøllejernet er 32mm > 19mm. Der medfølger en varme handske.

 • Progloss Tight Curls 10mm. TO-1100 er designet til at lave små stramme krøller. Krøllejernet har 5 forudindstillede temperaturer fra 120ºC - 210ºC og slukker automatisk efter 60 minutter. Der medfølger varme handske.

 • Progloss Big Tong 38mm. TO-1000 er designet til at skabe bløde bølger til blide krøller. Krøllejernet har 5 forudindstillede temperaturer fra 120ºC - 210ºC og slukker automatisk efter 60 minutter. Der medfølger varme handske.

 • Progloss Bouncy Waves TO-1500 er designet til at lave flotte krøller og bølger. For at imødekomme forskellige hårtyper er justerbare temperaturer fra 150°C til 210°C. Det slukker automatisk efter 72 minutter. Der medfølger varme hanske.

 • Progloss Hollywood Curls Cordless CL-2000 er et automatisk roterende system til nemme Hollywood-krøller blot ved tryk på en knap. Højre- og venstrehåndsrotation for nem styling på hver side af hovedet. Avanceret intelligent varme, der kontinuerligt regulerer temperaturen for minimal hårskade. Slukker automatisk efter 30 minutter.

 • Progloss Hollywood Curls Cordless CL-2500 er et ledningsfri automatisk krøllejern som skaber Hollywood Curl. Lav smukke bølger og krøller blot med et tryk på en knap. Højre- og venstrehåndsrotation for nem styling på hver side af hovedet. Avanceret intelligent varmestyring, der kontinuerligt regulerer temperaturen for minimal hårskade. Slukker automatisk efter 3 minutter. Der medfølger Pro-opladningsstativ og silikone måtte.

 • Progloss Deep Beach Waver WV-2000 er designet til at skabe smukke beach waves. Velegnet til forskellige hårtyper og teksturer med 5 justerbare temperaturindstillinger fra 120°C til 210°C.Slukker automatisk efter 60 minutter. Der medfølger varme handske.

Airstyler:

 • Progloss Airstyler 1200W 6-in-1 DR-1250 tilføjer form og definition, mens du tørrer og styler dit hår. 6 udskiftelige styling tilbehør for at skabe en række forskellige frisurer. Der medfølger diffuser, 19 mm krøllejern med clips, 38 mm. roternede luftbørste, 32 mm. hårbørste, glat og form polstret pagaj-airbrush og tørringsmundstykke. Skab perfekt udjævning, bølger, volumen, krøller og svirp med denne styler og de forskellige styling tilbehør.

 • Progloss Perfect Blow Dry DR-2000 er en 4-i-1 multistyler med kombination af fleksibilitet til at tørre, udfiltre, glatte og style håret på én gang. Letvægts model der giver mulighed for at arbejde med den i lang tid, uden at blive træt i armene. 3 varme/hastighedsindstillinger (høj/lav/cool) giver mulighed for præcis den styling der passer til den enkeltes frisure.

 • Progloss Perfect Blow Dry Compact DR-1950 giver dit hår et ekstra volumenboost, mens du også tørrer dit hår. Designet med en oval børst der velegnet til at style kort og mellem hårlænder. 3 varme/hastighedsindstillinger (høj, lav, køl) giver præcis varmestyling til alle hårtyper. Velegnet til brug i vådt og tørt hår.

 • Progloss Airstyler 1200W 5 in 1 DR-1200 er en 5-i-1 multistyler som skaber volume, bølger, krøller og svirp. 3  varme/hastighedsindstillinger (Høj, Lav, Køl) giver præcis varmestyling til alle hårtyper. Velegnet til brug i vådt og tørt hår.

 • Progloss Big Hot Round Brush BR-1400 er en varm keramisk og ionisk 40 mm rund børste til volumen og løft af håret. Hurtig opvarmning op til 180ºC Klar til at style på få sekunder. Skab bølger, volumen, krøller og buk med denne varme rundbørste.

 • Progloss Volume & Wave 32mm. BR-1350 er et keramisk luftkrøllejern. Skab volumen ved roden, samtidig med at du sikrer fantastiske krøller og bølger. Uanset din hårtype eller længde, kan du tilføje volumen eller style klassiske krøller med lethed. Der medfølger varme handske.

Diverse:

Ønsker du have en nem måde at skabe forskellige typer krøller på? Style nemt dit hår med Revamp Professionals Progloss Diverse-serie. Tilpas dine krøller til din specifikke stil med det udskiftelige styling tilbehør der kan tilkøbes. Udvalg af tilbehør inkluderer forskellige krøllestave, tange m.m. Du skal blot vælge et styling tilbehør og klikke det ind i håndtaget, og derefter er du klar til at style dit håret.

 • Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000 er håndtaget der skal bruges til de forskellige styling tilbehør. Håndtaget har et drejeled der kan få styling tilbehøret vendt i 90° vinkel. Det reducerer gentagne belastninger og gør styling super let på de svært tilgængelige steder. Sammen med håndtaget medfølger 25 mm keramisk tang med kølig spids til bombshell-krøller og en varme handske.

Diverse Styling tilbehør:

 • Progloss Large Conical TO-2007 er et aftagelig og udskiftelig krøllejern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Den går fra 22-45 mm. i diameteren hvilket kan give nogle varrierede krøller som ser mere afslappet og naturlige ud.

 • Progloss Conical Wand TO-2006 er et aftagelig og udskiftelig curling-jern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Jernet har en diameter på 13-25 mm ioniske jern og har en aftagelig spiral, der hjælper dig med at guide dit hår igennem og skabe de krøller, du ønsker.

 • Progloss Extra Long Tong TO-2004 er en aftagelig og udskiftelig curling-tang som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Tangen har en diameter på 25 mm. og designet til at skabe definerede krøller til forskellige hårlængder.

 • Progloss Tight Curls 11mm. TO-2002 er et aftageligt og udskifteligt krøllejern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Krøllejernet er ekstra langt og 11mm i diameteren perfekt til at skabe små proptrækkerkrøller uanset hårlængde.

 • Progloss Soft Waves TO-2010 er et aftagelig og udskiftelig stylingjern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Soft Waves Barrel giver dig mulighed for at skabe bløde og glamourøse bølger.

 • Progloss Smooth Brush TO-2009 er en aftagelig og udskiftelig stylingbørste som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Børsten er særlig velegnet til hår der ønskes glat, børsten giver den sidste finish og mindsker krus.

 • Progloss Big Tong TO-2005 er et aftagelig og udskiftelig krøllejern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. 8 mm Big Tong vil skabe store krøller og bølger med masser af volumen og enestående glans.

 • Progloss Reverse Waves & Curl Barrel TO-2003 er et aftageligt og udskifteligt krøllejern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Krølletilbehør er designet til at definerede krøller ved give volume ved hårets rødder og løse bølger mod spidserne.
  ​​​​​​​

 • Beach Wave Wand 13-25mm. TO-2001 er et aftagelig og udskifteligt krøllejern som skal kombineres med Progloss Diverse Twist & Swivel Handle TO-2000. Progloss Diverse 13-25 mm Beach Wave Curling Wand er det perfekte stylingværktøj til at skabe smukke strandbølger i håret.

Hele udvalget af Revamp finder du inde på www.matas.dk, hvor du kan læse mere og hvert enkelt styling tools.

Michelle
Frisør
Michelle har den 4-årige frisør uddannelse, hun blev udlært i 2015, da hun altid har haft en stor interessere for hår og hud. Derefter gik hun direkte videre med en 2,5 årige kosmetolog uddannelse hvor hun blandt andet også tog kursus i CND shellack og eyelash extentions, både single og volume lashes. Michelle blev udlært kosmetolog i 2018.
Min ekspertise er:
Hårpleje