• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

REVLON

REVLON har siden 1930’erne skabt og solgt produkter til skønhedssaloner og skønhedspleje.
​​​​​​​
I 1960’erne lagde REVLON de første grundpiller til den store internationale succes ved at udbrede ”The American Look” til resten af verden. Herefter har vækst og innovation skabt mærket REVLON. Og når det kommer til Beauty & Nail Care på globalt plan, så er REVLON blandt de mest kendte brands.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvem er Revlon?

Revlon er et amerikansk skønhedspleje- og kosmetikfirma, New York, som i 1932 blev stiftet af de to brødre Joseph og Charles Revson og kemikeren Charles Lachman. Et brand der på mange måder var nytænkende og revolutionerende. Det første Revlon produkt på markedet var neglelakken som kunne købes i mange fede farver, som blev en stor succes. Revlons kreative og nytænkende tilgang til at udvikle skønhedsprodukter, har inspireret generationer af kvinder til at udtrykke deres personlighed og give dem karakter på en selvsikker måde.

I 1979 blev Revlon Professional lanceret, og der blev udviklet innovative hårprodukter til saloner og privatpersoner, med det mål, at styling har ingen grænser. I dag er Revlon specialister inden for hårpleje og hårfarvning, og de tilbyder en bred vifte af produkter som er inddelt i serier.

Revlon produkter

​​​​​​​Uniq All-in- one Hair Treatment

Uniq One Hair Treatment er en helt fantastisk lækker cremet leave-in hårkur på spray som påføres i fugtigt eller tørt hår som ikke skal skylles ud. Den har 10 fantastiske fordele bl.a. at den blødgør håret, som er med til at gøre det nemmere at frisere længder og spidser med en hårbørste. Uniq er det ultimative plejeprodukt der kan bruges til alle hårtyper, og kan gøre underværker i ethvert hår. Uniq One Hair Treatment findes med forskellige dufte.

Find den perfekte farvenuance til dit hår

Farvebalsammen Nutri Color er meget populær, da den har nogle utrolige egenskaber, og farvebalsammen er blevet kundernes foretrukne valg, når hårfarven skal genskabes. Det er særdeles god og skånsom måde at vedligeholde et farvebehandlet hår, da farvebalsammen indeholder katatoniske farvepigmenter, som virker i det øjeblik den arbejdes ind i håret.  På få minutter får du en hårfarve der er mere intens og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt. Nutri Color findes i mange forskellige farvenuancer, så det er let at finde lige præcis den nuance der matcher din hårfarve. Nutri Color er for mange blevet det foretrukne valg.


Find udvalget af Revlon på Matas.dk

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje