• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)

RITUALS

Rituals handler om at skabe lykke, velvære og gode øjeblikke. Rituals er inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor der er fokus på at skabe en skøn atmosfære.

Rituals handler om at skabe lykke, velvære og gode øjeblikke. Rituals er inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor der er fokus på at skabe en skøn atmosfære.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

80 produkter
80 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Om Rituals

Rituals byder på luksusprodukter til kroppen, og består af skønne dufte og hudpleje til både mænd og kvinder. Rituals blev grundlagt i 2000, hvor den første selvstændige butik blev åbnet. I dag har Rituals over 600 butikker i 27 lande i Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika - og så kan du købe deres skønne produkter lige her på Matas.dk. Her finder du både de skønne produkter til kropspleje, til mænd og nogle skønne gaveæsker. Prøv fx de lækre håndcremer fra Rituals.

The Ritual of Ayurveda
”At leve I balance”. Dette er princippet bag serien The Ritual of Ayurveda, og er inspireret af indisk visdom. Denne serie består af luksusprodukter til både bolig og kroppen. Produkterne i serien har en afbalanceret duft af indisk rose og mandelolie. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Ayurveda Rebalancing Collection hvor du får Ayurveda Foaming Shower Gel, Ayurveda Body Scrub, Ayurveda Body Cream, og Ayurveda mini duftpinde. Opnå indre harmoni med disse beroligende og aromatiske produkter, baseret på indisk rose og sød mandelolie.
​​​​​​​
The Ritual of Sakura

Skønhed baseret på Japans ikoniske kirsebærblomster. Den luksuriøse kirsebærblomst og nærende rismælk er hovedingredienserne i denne serie, er med til gøre hver dag til en ny begyndelse. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Sakura Renewing Collection hvor du får både Sakura Foaming Shower Gel, Sakura Body Scrub, Sacura Body Cream, og Sakura mini duftpinde. Hvad mere har man brug for, for at forkæle sig selv, og gøre hver dag til en ny begyndelse?

The Ritual of Samurai
The Ritual of Samurai er Rituals serie til mænd, der er inspireret af de gamle japanske krigere. Her finder du både den forfriskende Sport serie, effektiv hudpleje til både ansigt og krop, samt lækker skægpleje. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Samurai Invigorating Collection hvor du får Samurai Shower Foam, Samurai Shave Foam, Samurai After Shave, og en lille Samurai Eau de Parfum. Dette gavesæt giver dig den perfekte start på dagen og er specielt til mænd.

The Ritual of Mehr
The Ritual of Mehr, vores seneste kollektion til hjem og krop, er inspireret af Mehr, solen, og løfter dit humør, giver energi til din sjæl og hjælper dig i den travle hverdag. The Ritual of Mehr er en hyldest til den glæde, der kommer fra solens markante, lyse energi, som hjælper dig med at få vitalitet ind i dit liv.

The Ritual of Jing
The Ritual of Jing er inspireret af det gamle kinesiske begreb Jing, der repræsenterer ro og stilhed. Det hjælper dig med at finde din vej til indre ro og fremelske en tilstand af fred. Skab et personligt fristed og opnå dyb afslapning og en rolig søvn med mere meningsfulde vaner.

Mathilde I.
Mathilde I.
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.