• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

RITUALS

Rituals handler om at skabe lykke, velvære og gode øjeblikke. Rituals er inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor der er fokus på at skabe en skøn atmosfære.

Rituals handler om at skabe lykke, velvære og gode øjeblikke. Rituals er inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor der er fokus på at skabe en skøn atmosfære.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

95 produkter
95 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Matas LIVE Ekspert

Velvære fra Rituals

Rituals er et velværebrand, der byder på luksuriøse og sanselige produkter til både krop, sjæl og hjem, inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor Lykke, velvære og skøn atmosfære er i fokus.

Rituals blev grundlagt i 2000, hvor den første selvstændige butik blev åbnet. I dag har Rituals over 600 butikker fordelt i 27 lande i Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika.

Rituals sortiment består bl.a. af velduftene duftpinde og duftlyst, i forskellige unikke designs, så man kan sætte sit eget præg på hjemmet. Derudover har Rituals luksuriøse kropsprodukter lige fra håndsæbe til body scrub.

Rituals

Bestsellere fra Rituals

Vi har samlet et overblik over et par af Rituals bedst sælgende produkter i matas

The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel

Rituals unikke shower foam, omdanner sig fra en glat gelform til en silkeblød, rensende skum. denne gel er beriget med kirsebærblomst og økologisk rismælk. En beroligende skum med en let sødlig duft, der giver en silkeblød badeoplevelse for hele kroppen.

The Ritual of Sakura Body Cream

Rituals mest populære bodycreme, er en fed creme, der giver intens næring, gør huden fast, og benytter en særlig teknologi, som gør den fløjlsblød og nem at påføre.

Blandingen indeholder antioxidanter, E-vitamin og asiatisk centella, så du får den blødeste hud, med en lækker duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk

The Ritual of Sakura Hair & Body Mist

Denne Lette hår- og kropsmist giver dit hår og hud en blomstrende følelse.

Kombinationen af rismælk og kirsebærblomst giver en fantastisk sød og cremet duft.

The Ritual of Sakura Body Scrub

Denne scrub er specielt udviklet til at nære og revitalisere selv den aller tørreste hud. Den er beriget med nærende rismælk og  Kirsebærblomst.

Rituals

B-CORP certificeret

Rituals er B Corp certificeret - Hvilket vil sige at de hos Rituals, tager sig af fællesskabet og verden omkring os.

B Corp er en af de sværeste certificeringer at opnå, og med denne certificering, betyder det at Rituals opfylder de højeste verificerede standarder, for sociale og miljømæssige præstationer, gennemsigtighed og ansvarlighed.

Gaveæsker fra Rituals

Rituals byder også på gaveæsker sammensat af kropspleje og produkter til hjemmet. Alt efter om man mangler en værtindegave, julegave eller en gave til hende eller ham, har rituals en gaveæske der vil passe til en hver smag og alder.

Sådan får du mest ud af dit duftlys

Vi guider

Sådan får du mest ud af dit duftlys

Af Cathrine Park

Duftlys spreder hygge, velvære og dejlig duft. Snup vores guide til at finde det rette duftlys, som kan brænde godt og længe uden at sode stuen til.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere