• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Mærker
51 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

51 produkter
Sortér efter: Mest populære
(1)
RITUALS The Ritual of Ayurveda Rebalancing Ritual
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(3)
RITUALS The Ritual of Ayurveda Rebalancing Treat
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(2)
RITUALS The Ritual of Ayurveda Rebalancing Collection
329,95
DU OPTJENER 33 Point
(4)
RITUALS The Ritual of Sakura - Renewing Ritual Gavesæt M
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(0)
RITUALS The Ritual of Happy Buddha Energising Treat
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(0)
RITUALS The Ritual of Samurai Ice Shower 200 ml
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(0)
RITUALS The Ritual of Samurai Body Moisturiser 250 ml
104,95
DU OPTJENER 11 Point
(0)
RITUALS The Ritual of Samurai Shave Cream 250 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(0)
RITUALS Calming Collection
329,95
DU OPTJENER 33 Point
(0)
RITUALS Calming Treat 50 ml
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(0)
RITUALS Calming Ritual 200 ml
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(0)
RITUALS Trial set Jing 2020
134,95
DU OPTJENER 14 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Rituals handler om at skabe lykke, velvære og gode øjeblikke. Rituals er inspireret af Asiens ældgamle traditioner, hvor der er fokus på at skabe en skøn atmosfære. Rituals byder på luksusprodukter til hjemmet og kroppen, og består af alt lige fra dufte, hudpleje og røgelse. Rituals blev grundlagt i 2000, hvor den første selvstændige butik blev åbnet. I dag har Rituals over 600 butikker i 27 lande i Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika - og så kan du købe deres skønne produkter lige her på Matas.dk. Her finder du både de skønne produkter til kropspleje, til hjemmet, til mænd og nogle skønne gaveæsker. Prøv fx de lækre håndcremer fra Rituals.

 • The Ritual of Ayurveda
  ”At leve I balance”. Dette er princippet bag serien The Ritual of Ayurveda, og er inspireret af indisk visdom. Denne serie består af luksusprodukter til både bolig og kroppen. Produkterne i serien har en afbalanceret duft af indisk rose og mandelolie. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Ayurveda Rebalancing Collection hvor du får Ayurveda Foaming Shower Gel, Ayurveda Body Scrub, Ayurveda Body Cream, og Ayurveda mini duftpinde. Opnå indre harmoni med disse beroligende og aromatiske produkter, baseret på indisk rose og sød mandelolie.

 • The Ritual of Dao
  The Ritual of Dao er baseret på gammel kinesisk filosofi, der hjælper dig med at finde indre ro og balance. Seriens produkter har en beroligende duft af hvid lotus og Yi Yi Ren. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Dao Calming Ritual hvor du får Dao Foaming Shower Gel , Dao Body Scrub, Dao Body Cream, og Dao Duftlys. Genopret balancen i krop og sind med disse afslappende produkter der er baseret på hvid lotus og yi yi ren.

 • The Ritual of Happy Buddha
  Denne energigivende serie er inspireret af Buddhas forfriskende og positive indstilling til livet, og er skabt for at skabe glæde og energi i din hverdag. Duften af søde appelsiner og cedertræ giver energi og skaber godt humør. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Happy Buddha Energising Ritual hvor du får en Happy Buddha Foaming Shower Gel, Happy Buddha Body Scrub, Happy Buddha Body Cream, og Happy Buddha Hand Wash.

 • The Ritual of Sakura
  Skønhed baseret på Japans ikoniske kirsebærblomster. Den luksuriøse kirsebærblomst og nærende rismælk er hovedingredienserne i denne serie, er med til gøre hver dag til en ny begyndelse. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Sakura Renewing Collection hvor du får både Sakura Foaming Shower Gel, Sakura Body Scrub, Sacura Body Cream, og Sakura mini duftpinde. Hvad mere har man brug for, for at forkæle sig selv, og gøre hver dag til en ny begyndelse?

 • The Ritual of Samurai
  The Ritual of Samurai er Rituals serie til mænd, der er inspireret af de gamle japanske krigere. Her finder du både den forfriskende Sport serie, effektiv hudpleje til både ansigt og krop, samt lækker skægpleje. Prøv fx den skønne gaveæske The Ritual of Samurai Invigorating Collection hvor du får Samurai Shower Foam, Samurai Shave Foam, Samurai After Shave, og en lille Samurai Eau de Parfum. Dette gavesæt giver dig den perfekte start på dagen og er specielt til mænd.
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021