OBS: Vi har i øjeblikket tekniske problemer
OBS: Vi har i øjeblikket tekniske problemer. Problemet er snart løst*

RODIAL

Rodial er et globalt luksus hudplejebrand, der er højt elsket af celebrities og solgt i 35 lande i mere end 2000 butikker verden over.

Rodial kombinerer kraftfulde anti-ageing ingredienser med innovation. Hero-produktserierne indeholder unikke ingredienser såsom Dragon’s Blood og Bee Venom, der tilfører avanceret og aktiv hudpleje-teknologi - målrettet adskillige tegn på aldring.


Rodial er et globalt luksus hudplejebrand, der er højt elsket af celebrities og solgt i 35 lande i mere end 2000 butikker verden over.

Rodial kombinerer kraftfulde anti-ageing ingredienser med innovation. Hero-produktserierne indeholder unikke ingredienser såsom Dragon’s Blood og Bee Venom, der tilfører avanceret og aktiv hudpleje-teknologi - målrettet adskillige tegn på aldring.

BESTSELLERS

SHOP KATEGORIER

SHOP HELE KOLLEKTIONEN

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

64 produkter
64 produkter
Sorter efter: Mest populære
Rodial Lip Oil 4 ml
239,95 kr.
Rodial Concealer Brush
329,95 kr.
Rodial Baby Teddy Brush
329,95 kr.
Rodial Glass Powder Loose 18 g
419,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Nature - Science - Skincare

Rodial er et globalt  hudpleje- og makeup brand, der blev grundlagt af Maria Hatzistefanis i 1999 i London. Maria flyttede til New York for at tage en MBA ved Columbia University, men inden da var hun skønhedsskribent. Hendes passion for skønhed trak hende væk fra finansverdenen. Hun fandt sin niche inden for hudpleje – et område, der dengang var relativt uberørt.

Maria ville have innovative hudplejeprodukter baseret på teknologi, så hun grundlagde Rodial. Hendes produkter viste sig at have en yderst effektiv virkning med tydelige resultater. Det gjorde Rodial til en banebrydende og verdensomspændende succes. Det gjorde Maria til en anerkendt forretningskvinde, og sidenhen har hun både medvirket i TV-shows og skrevet bogen 'How to be an Overnight Success'. Hun står desuden bag makeupserien 'Sculpt and Define', som hun lancerede i 2014.

Slangegift, super acids og drageblod

Rodial-produkterne er så virkningsfulde, at de bliver omtalt i forhold til kirurgiske indgreb samt Botox. Hemmeligheden ligger i kombinationen af alternative ingredienser og højteknologiske fremstillingsmetoder. Rodials produkter siges at kunne være med til at reducere leverpletter, cellulite, strækmærker, akne og linjer og rynker. Produkterne indeholder, ud over klassiske hudpleje-ingredienser som Vitamin C og kendte antioxidanter, bigift, super acids, drageblod og hugormegift (synake)... Dog ikke i bogstavligste forstand. Læs mere om disse specielle ingredienser herunder:

  • Drageblod: Drageblod stammer fra det sydamerikanske træ Croton lechleri, der har et tykt, mørkerødt latex-lignende stof under sin bark. Det mørkerøde 'drageblod' har i århundreder været brugt til medicinske og helende formål hos lokalbefolkningen.
  • Hugormegift, Syn-ake: Det er en kunstigt fremstillet slangegift, som hverken indeholder konserveringsmidler eller patogener. Det omtales også som naturlig botox. Det får ansigtsmuskulaturen til at slappe af og udglatter desuden rynker og dybe linjer.
  • Super acids: Her refereres der til probiotika, altså mælkesyrebakterier, som blandt andet er effektive mod akne, rosacea og eksem. Mælkesyrebakterier giver huden modstandskraft mod udefrakommende udfordringer.


Hudplejeserierne er opdelt i farver, så det giver mening i forhold til indholdet, men også så det overskueliggør, hvilke produkter du bør vælge til din hud. Bee Venom er en honningfarvet serie med meget effektive anti-aging produkter, der er specielt gavnlige for aldrende hud. Dragon's blood har naturligvis den røde farve og virker godt til dig, der har sensitiv hud. Produkterne strammer op og forebygger rødme. Indholdet bygger på fugt og beskyttelse samt masser af elastin. Det er en hel hudplejeserie med dagcreme, natcreme, øjencreme og masker. Snake har et sort, majestætisk ydre. Den henvender sig til dig, der ønsker anti-aging. Din hud efterlades blødere og synes markant yngre, fordi du på kort tid får udlignet dine linjer og rynker.

Hos Matas.dk og udvalgte Matas butikker kan du finde Rodials fantastiske produkter.

Anja
Materialist
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...