Rosalique

Rosalique 3 i 1 dagcreme er en mild parfumefri creme til rød og sensitiv hud i ansigtet. Rosalique beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Rosalique har en unik formel med 3 i 1-effekt:
1. Kamouflerer rødme
2. Lindrer rød og sensitiv hud
​​​​​​​3. SPF 50 UVA/UVB

Rosalique

Rosalique 3 i 1 dagcreme er en mild parfumefri creme til rød og sensitiv hud i ansigtet. Rosalique beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Rosalique har en unik formel med 3 i 1-effekt:
1. Kamouflerer rødme
2. Lindrer rød og sensitiv hud
​​​​​​​3. SPF 50 UVA/UVB

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Rosalique 3 i 1 anti-rødme formel

Rosalique 3-i-1 tinted dagcreme er en mild parfumefri creme til rød og sensitiv hud i ansigtet. Rosalique beskytter hudens barriere, neutraliserer rødme og efterlader huden med en smuk ensartet glød.

Rosalique har en unik anti redness formel med 3-i-1-effekt, der både korrigerer rødme nu og her, men også på sigt:

  1. Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter der kamouflerer rødme

  2. Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber der lindrer rød og sensitiv hud

  3. SPF50 med både UVA & UVB beskyttelse

Unik Innovation

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Cremen kan anvendes af alle, både til dig med kraftige røde områder eller hud med tendens til let rød blussen.

Produktet kan med fordel anvendes alene, men også under concealer, pudder eller foundation til dig der ønsker ekstra høj dækning med din makeup.

Hvordan Anvendes Rosalique 3-i-1?

Direkte fra tuben er cremen grøn, hvor disse mikrosfærer indeholder udfarvede pigmenter og hudpleje mod rødme. Efterhånden som cremen arbejdes ind i huden, transformerer den flotte mint-grønne farve sig om til hudfarvede pigmenter der smelter over huden og kamuflere rødme og udjævner hudens tone.

Hvis du oplever at cremen anes grøn på huden eller din hud generelt blusser let op ved berøring, kan du med fordel varme den op på håndryggen først og frigøre pigmenterne her, før påføring med Rosalique Miracle Foundation Brush.

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine efter serum og evt. tyndt lag dagcreme eller spf. Påfør gerne i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér blidt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning. Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte.

Anvend cremen dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

Rosalique Miracle Foundation Brush

Den smukke Rosalique Miracle Foundation Face Brush, er den nyeste innovative udvikling fra brandet. Børsten er håndlavet og skabt med fokus på at kunne give en flawless fløjlsblødt finish på selv den mest sensitive hud.

Børsten er skabt med tætte syntetiske hår, og er cruelty-free og vegan friendly. Den skrå form af børstens hår, sikrer præcision ved påføring og gør det nemt at påføre produkt omkring øjne, ved næsefløje og tæt på hårgrænsen.

Det flotte håndtag er lavet af birketræ, med hårene tætpakket i et alluminium hylster, der ligger både behageligt i hånden men har også en praktisk størrelse til at have med på farten.

Når børsten bruges sammen med cremen, oplever man den fantastiske effekt af de tætte børste hår, som nænsomt ”buffer” produktet rundt på huden, og giver en flot ensartet dækkeevne, uden streger og ujævne områder.

Børsten kan naturligvis også bruges til dine andre makeupprodukter som både concealer, foundation eller blush, som man kan vælge at påføre ovenpå sin Rosalique creme.

Hos Matas er vi glade for at kunne tilbyde innovative produkter til vores kunder med rødme og sensitiv hud, så alle uanset hudproblem kan finde det de søger.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.