Sanex

Sanex er udviklet i samarbejde med dermatologer for at holde huden sund. I mere end 30 år har Sanex udfordret den eksisterende viden inden for deres felt og udviklet banebrydende løsninger for at hjælpe os alle med at få sund hud - hver dag. For at holde vores krop sund skal vi starte med at tage os godt af vores vigtigste skjold; huden.

Sanex
Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære

Sanex mission og værdier

"Hos Sanex er det vores mission at hjælpe alle til sund hud hver dag"

Sund hud er vigtigt. Huden beskytter hele kroppen og afspejler vores generelle sundhed. At give huden en lille smule pleje og opmærksomhed hver dag hjælper med at holde den i topform. Det er derfor, Sanex udvikler produkter, der hjælper huden med at fungere bedste muligt.

Alle Sanex produkter er designet til at give din hud det essentielle for at forblive sund. Vi sammensætter vores produkter i henhold til strikse politikker om eksempelvis at minimere allergener og unødige ingredienser.

Det omhandler b.la:

Arbejder med din hud: Sanex går under overfladen. Ved at bruge hudvenlige ingredienser fremmer vi hudens naturlige processer for at få dem til at virke bedst muligt.

Beskytter din hud: Nærer aktivt din hud og styrker dens naturlige beskyttende barriere.

Dermatologisk testet: For at være sikker for huden og holde den i sin naturlige, sunde topform.

Indeholder færre duftallergener: Sammensat for at hjælpe med at reducere risikoen for allergiske hudreaktioner.

Kun det essentielle: Eliminerer ingredienser, der er unødvendige, barske eller under stærk kritik.

Respekterer planeten: Med økovenlig formularer og reduceret indpakningsmateriale.

Hudtyper

Normal hud: Normal hud er sund hud. Blød, fast og elastisk, normal hud er fri for læsioner og sygdom, velfugtet og balanceret. Vigtigst af alt har normal hud optimale betingelser for at udføre sine essentielle funktioner.

Følsom hud: Følsom hud reagerer stærkt på eksterne faktorer og allergener. Det er fordi det ydre lag – stratum corneum – har tendens til svagere barrierefunktion, så det skades lettere.Imidlertid er al følsom hud ikke ens, og forskellige mennesker bliver påvirkede af forskellige ting. Nogle menneskers hud kan være følsom over for kontakt med bestemte produkter med udslæt eller eksem til følge. Andre bliver påvirkede af vejr, kost, forurening, kosmetik eller endda stress.

Tør hud: Tør hud mangler fugt og bliver glansløs og mere udsat for rynker, forskellige hudlidelser og allergiske reaktioner. Din huds overflade indeholder omkring en femtedel af din krops vand. Hudkomponenter som lipider og proteiner danner en særlig `mursten og mørtel´-struktur, der binder vand. Hvis de er beskadigede, bliver din hud dehydreret. En svækket hudbarriere forstyrrer hudens evne til at binde væske. Så tør hud lader fugt fordampe og gør den endnu tørrere og ekstra plejekrævende.

Fedtet hud: Fedtet hud opstår, når talgkirtlerne producerer for meget talg eller olie, hvilket kan få huden til at se skinnende eller fedtet ud. Overskydende talg kan også blokere porerne og føre til bumser. De områder, der er mest påvirkede, er ansigt, hals, bryst og ryg. Mange mennesker har fedtet hud i puberteten, men for nogle bliver det ved hele livet på grund af genetisk disponering eller hormonelle påvirkninger. Hvis dine forældre havde fedtet hud, så kan du også have det. Og enhver hormonel forandring – på grund af menstruation, graviditet, følelser, overgangsalder o.l. – kan også forårsage fedtet hud.

Atopisk hud: Atopisk hud er ikke en hudtype, men snarere en hudlidelse. Den fortjener imidlertid særlig opmærksomhed, idet mange mennesker, der lider af atopisk hud, måske slet ikke er klar over det. Hvis din hud er rød og kløende, kan den fortælle dig, at du har atopisk hud.

Atopisk hud (børneeksem) er en genetisk lidelse, hvor hudbarrieren nedbrydes og medfører væsketab og tab af hudens evne til at modstå allergener. Resultatet er, at huden bliver tør og irriteret.

Produkter i sortiment

Hos Matas har vi et bredt sortiment fra Sanex.

Vi har b.la. shampoo, deodoranter (til mænd og kvinder), showergel, håndcreme, håndsæbe og bodylotion. De findes alt sammen på Matas.dk og i vores butikker.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.