• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

SANZI BEAUTY

Sanzi Beauty er en dansk virksomhed der blev stiftet i 2016 med et særligt fokus på, at skabe lækre skønhedsprodukter med et højt indhold af aktive ingredienser. Vores ingredienser er nøje udvalgte, og har et afsæt fra naturen med masser af antioxidanter og vitaminer, der sikrer rene og virksomme produkter. Alle produkter fra Sanzi Beauty er fri for parfume og er 100% Vegansk certificerede. Her finder du produkter der gør en forskel for dig.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

20 produkter
20 produkter
Sortér efter: Mest populære
(10)
Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl Sort
189,95
Du optjener 19 point
(25)
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 5 ml
489,95
Du optjener 49 point
(5)
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 2 ml
289,95
Du optjener 29 point
Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 150 ml
189,95
Du optjener 19 point
Sanzi Beauty Vitamin Day Cream 50 ml
239,95
Du optjener 24 point
Sanzi Beauty Anti-Aging Face Cream 50 ml
369,95
Du optjener 37 point
Sanzi Beauty Gentle Face Tonic 120 ml
139,95
Du optjener 14 point
Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum 30 ml
389,95
Du optjener 39 point
(5)
Sanzi Beauty Refreshing Eye Cream 15  ml
259,95
Du optjener 26 point
Sanzi Beauty Deluxe Facial Oil 20 ml
289,95
Du optjener 29 point
Sanzi Beauty AHA Peeling 50 ml
259,95
Du optjener 26 point
Sanzi Beauty Exfoliating Face Scrub 100 ml
159,95
Du optjener 16 point
Sanzi Beauty Charcoal Clay Mask 100 ml
219,95
Du optjener 22 point

Produkter til Bryn og vipper

Sanzi Beauty er et dansk brand stiftet i 2016 af Robert Friedrich.

Han havde et formål, -at udvikle en øjenvippe serum med en unik formel, der kan give længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Efter et års udvikling i samarbejde med eksperter var Sanzi Beauty klar til at lancere deres første produkt, det vi i dag kender som Eyelash Growth Serum. Derefter er Sanzi Beauty blevet anerkendt på deres vækstfremmende produkter, til både vipper og bryn. Sanzi Beautys Eyebrow Growth Serum, har nemlig samme egenskaber som deres Eyelash Growth Serum. Så har du sparsomme vipper fra naturens side, eller er du hende der har overplukket dine bryn, bør du klart dykke ned i Sanzi Beautys bryn- og vippeunivers.

Hudpleje produkter fra Sanzi Beauty

Hudpleje uden kemi er vigtigt for mange – og det forstår de i den grad hos Sanzi Beauty. Derfor er alle deres produkter 100% veganske og certificeret igennem det anerkendte Vegan Society, som står inde for at alle produkterne er uden nogen former for animalske ingredienser.

De har desuden altid fokus på ingredienser, som de ved vil irritere din hud mindst muligt. Derfor er alle deres hudpleje produkter også fri for parabener og parfume – hvilket du måske vil bemærke, når du sidder med produkterne  i hænderne. For du vil kunne dufte den naturlige duft, ansigtsplejen har. Men netop derfor ved du også, at der er tænkt nøje over ingredienserne og vurderet, at i deres  hudpleje er effektiviteten vigtigere end duften.

Så om du vælger en dagcreme  eller en  serum til vipperne, kan du være sikker på, at produktet overholder kravene om et rent -men effektivt produkt.

Sanzi Beauty er et brand der giver dig en beroliget og smuk hud over tid.

De har udviklet en række forskellige produkter, så du er sikker på, at du kan finde de rigtige løsninger til din hud,  uanset  hudtype eller om du søger noget mere aktivt indenfor anti-age. Deres produkter, kommer bla. i form af renseprodukter,  tonics, lækre cremer, fugtgivende ansigtsmasker, og meget mere.

Sanzi Beautys klare mål er, "at skabe kvalitets produkter indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturlige smukke frem i mennesket, til priser der er fair"

Dyk ned i Sanzi Beautys sortiment her på Matas.dk, og bliv inspireret til en ny hudpleje rutine eller lækre smukke vipper  -med gode og rene ingredienser.  

Caroline J.
Materialist
"Hudpleje er alfa og omega for mig. Det er fantastisk, hvad man kan udrette med de rigtige produkter og ingredienser - kemi er den rene magi!".
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...