Sharper Image

Lige fra vores spæde start i1977, har vi hos Sharper Image forsøgt at være i front og bringe morgendagens opfindelser ind i din hverdag. Den vision er ikke ændret, men derimod udviklet, og i dag drejer Sharper Image sig om mere end blot den enkelte opfindelse. Det skal være intelligent, visionært og tidløst. Vi har kun én forpligtelse overfor dig - at levere oplevelser du vil huske i dag, i morgen og i Tomorrow’s Tomorrow.

Sharper Image

Lige fra vores spæde start i1977, har vi hos Sharper Image forsøgt at være i front og bringe morgendagens opfindelser ind i din hverdag. Den vision er ikke ændret, men derimod udviklet, og i dag drejer Sharper Image sig om mere end blot den enkelte opfindelse. Det skal være intelligent, visionært og tidløst. Vi har kun én forpligtelse overfor dig - at levere oplevelser du vil huske i dag, i morgen og i Tomorrow’s Tomorrow.

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære

Produkter fra Sharper Image

Sharper Image tilbyder kvalitets produkter indenfor elektronik til hjemmet, high tech gadgets, personlig pleje, rejseudstyr og livsstils produkter, altid inspireret af den nyeste stil og teknologi.

Massagesæde til Stol

​​​​​​​Den Suveræne trykmassage:

Sharper Image nakke & skuldermassage bruger den nyeste teknologi til at finde dine trykpunkter og give den bedste smertelindrende shiatsu-massage. Den har indbygget bodyscan, så den selv regulerer efter hvor du har særlige behov for ekstra massage.

Massagesædet har også indbygget Realtouch massagehoveder, der er behagelige og fleksible massagehoveder der arbejder på samme måde som fingerspidserne og giver dig følelsen af en rigtig massage, bare hjemme i stuen.

Udover massagehovederne har massagesædet en valgfri varmefunktion der gør, at du kan mærke varmen bløde dine spændte muskler op, når du tænder for varmeknappen.

Nem montering:

Sæt massagesædet fast på din yndlingsstol og gå i gang med din massage. Stropperne gør, at det kan spændes sikkert fast til næsten hvilken som helst stol.

Vandafvisende Massageapparat

Find ro og fjern dine spændinger med denne trådløse, genopladelige Touch Sensor Wand som findes både i fuld størrelse og rejsestørrelse. Produktet er lavet af medicinsk silikone, som er blødt og elastisk og giver derfor en super behagelig massage. Brug eksempelvis apparatet til ømme muskler og spændinger i kroppen.

Dens lydløse vibrationer kan gøre, at du kan bruge den overalt og er altså samtidig vandskyende så du ikke behøver være bange for, at vand eller sved kan forstyrre eller ødelægge din massage. Dertil er den super handy og kan tages med overalt, specielt i rejsestørrelse udgaven. Dens størrelse gør den nem at betjene og den er lige til at have med i tasken og med på ferien. Produktet er genopladelig så du undgår batterier, så den altså altid er klar til brug.

Massage pistol

Sharper Image Real Impact Pro er en dybde gående massage-pistol med en ultra lydløs motor funktion, så den kan bruges overalt på kroppen uden forstyrrende lyde.

6 X tilbehør:

De bedste massagepistoler er tilpasnings venlige, derfor har vi lavet fem udskiftelige dele, fem former, der dækker alle dine behov: 2 kugler, en flad, en barre, en gaffel og en kegle.

Let og Handy:

Tag din Real Impact Pro med dig! Mærk forløsningen ved en dybdemassage, ligegyldigt hvor du er, med dette lette og handy apparat. Massage-pistolen bruger desuden genopladeligt batteri.

Fodmassage-apparat

Acupoint fodmassage-apparat er med stimulerende akupressur som lindrer trætte muskler og fødder. Dette fodmassage apparat har en varmefunktion som kan lindre fodsmerter og blødgør spændte muskler. Den kan i samarbejde med akupressur og trykfunktionen gør apparatet til et af markedets førende og bedste.

Hvis du døjer med at dine fødder er udsatte for et større pres end andre steder, så giv dem en gang fodmassage med varme og stimulerende tryk enten derhjemme eller på arbejdet. Perfekt mod hælspore og andre lidelser.

Massagebælte til nakke og skuldre

Trådløstmassagebælte til nakke og ryg med varme. Du kan altså pleje din nakke og skuldre efter en lang dag med varme til din massage. Dette massagebælte indeholder nemlig en varmefunktion der gør, at den transportere varme til dine muskler, og dermed hjælper til at blødgøre spændinger og myoser.

Med de smarte armstropper på produktet kan du selv regulere trykket og intensiteten med de indbyggede armstropper. Kom dybere ned i de spændte muskler ved at trække ned i stropperne. Du kan tilmed tage bæltet rundt om fodballerne og trække i det for en sublim gang fodmassage.

Trykmassage med To-punkts Vibration

Trykmassage-apparat med to-punkts vibration.Den bøjelige stang kan bruges til at ramme spændinger og trigger points i nakke, skuldre, ryg, ben, arme og alle andre steder, den kan altså bøjes i alle retninger. De to vibrerende puder masserer musklerne med fokuseret vibration.

Enkel men effektiv: Af og til er det de nemmeste ting, der kan løsne spændinger. Denne stang bruger to motorer med justerbar hastighed til at lindre spændinger, ømhed og smerte. Håndtagenes lave vibration sikrer et nemt og mere behageligt greb.Let at transportere:Ømhed og spændinger kan snige sig ind på en overalt. Denne massage-stang kan tages med på rejsen eller kontoret og give øjeblikkelig lindring i enhver situation.

Tag et kig her på Matas.dk og find netop dét produkt fra Sharper Image der passer til dine behov.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.