• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

SILK'N

Silk'n. Permanent hårfjerning, rynkereduktion, ansigtsrens, elektriske fodfile med pimpsten - Silk´n har, hvad du skal bruge, når det drejer sig om, hudpleje til krop og ansigt, hår og rynkereduktion både til mænd og kvinder. Prøv for eksempel Silk´n Glide HPL permanente hårfjerning. Produkterne er FDA godkendte og testet på laboratorier, ligesom de anbefales af læger verden over. De er sikre og smertefrie at benytte.

​​​​​​​Silk'n. Permanent hårfjerning, rynkereduktion, ansigtsrens, elektriske fodfile med pimpsten - Silk´n har, hvad du skal bruge, når det drejer sig om, hudpleje til krop og ansigt, hår og rynkereduktion både til mænd og kvinder. Prøv for eksempel Silk´n Glide HPL permanente hårfjerning. Produkterne er FDA godkendte og testet på laboratorier, ligesom de anbefales af læger verden over. De er sikre og smertefrie at benytte.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Udviklet af læger, re-designet til dig

Det hele begyndte for 10 år siden, med en gruppe af anerkendte videnskabsmænd, ingeniører og forretningsfolk. De var kendt for deres resultater med at udvikle minimalt, invasive æstetiske enheder til kosmetiske kirurger og fagfolk. Og de satte sig for at bringe disse teknologier hjem. Målet var at skabe enheder, som folk kunne bruge privat, og i deres eget hjem, som virkelig leverede professionelle resultater til overkommelige priser.

Hvad er forskellen på IPL og HPL ?

Ved laser/IPL behandling passerer en lysstråle ladet med energi ned gennem huden. Lysstrålen er begrænset, så den kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når lyset rammer hårstrået, overføres energien fra strålerne til håret, sådan at håret brænder. Strålevarmen ødelægger herefter den omgivende rod og hårsæk. Det brændte hår vil vokse ud og falde af indenfor et par dage til uger afhængigt af hvor på kroppen, det sidder.

Silk'n har udefra denne teknologi, udviklet deres patenteret teknologi - HPL, også kaldt Home Pulsed Light. Her bruges pulser fra lyset og ikke en direkte lysstråle som på klinikker - derved gøres denne teknologi sig egnet til hjemmebrug. Ved at benytte Silk'n HPL behandling, opnår du samme effekt som på en klinik, og derudover sparer du oceaner af penge på at investere i et HPL apparat. ​​​​​​​

Ansigtspleje og behandlinger derhjemmefra

Ønsker du en ren og problemfri hud, så er det altså Silk'n Bright ansigtsrensebørste, du skal have fingrene i. Der findes i Silk'n et en bredt sortiment af ansigtsrensebørster, der med dens op til 8000 vibrationer i minuttet, får renset og eksfolieret din hud i dybden. Rensebørsten sørger for at sætte gang i blodcirkulationen og skaber derved en fornyet udstråling og balance til ansigtet.

Huden modnes helt naturligt, men ønsker du at ældes med ynde, giver Silk'n dig muligheden for at tage en effektiv skønhedsbehandling, med hjem på badeværelset. Silk'n Revit Essential Diamant Peeling Ansigtsbehandling, er nemlig en stor bekæmper af linjer og rynker. Faktisk er det en af de nemmeste anti-age behandlinger, og denne form for peeling er et godt alternativ til f.eks frugtsyre og kemisk peeling.

Dette var blot et lille udpluk af hvad Silk'n har at byde på. Udforsk deres luksuriøse sortiment her på Matas.dk  ​​​​​​​

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up