• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

SKYN ICELAND

Den skønne, rene duft af frisk luft giver en øjeblikkelig ro og fornemmelse af velvære. Det er det, Skyn Iceland giver dig. Produkterne omgiver dig med beroligende og afbalancerende effekter, som afhjælper din stressede og skadede hud.

Skyn Iceland er til dig, som ønsker at skabe en naturlig balance mellem din indre og ydre skønhed.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

29 produkter
29 produkter
Sortér efter: Mest populære
SKYN Iceland Blemish Dots 4 x 12 Stk
149,95
Optjen 15 point
SKYN Iceland Nordic Skin Peel 30 g
329,95
Optjen 33 point
SKYN Iceland Saving Face Kit
349,95
Optjen 35 point
SKYN Iceland Icelandic Youth Serum 30 ml
329,95
Optjen 33 point
SKYN Iceland Pure Cloud Cream 50 Ml
399,95
Optjen 40 point
SKYN Iceland Arctic Elixir Serum 25 Ml
349,95
Optjen 35 point
SKYN Iceland Brightening Eye Serum 10 ml
299,95
Optjen 30 point
SKYN Iceland Hydro Cool Firming Neck Gels 40 G
299,95
Optjen 30 point
SKYN Iceland Fresh Start Mask 6 Stk
279,95
Optjen 28 point
SKYN Iceland Micellar Cleansing Water 155 ml
194,95
Optjen 20 point
SKYN Iceland Hydro Cool Brightening Face Mask 3 stk
299,95
Optjen 30 point
SKYN Iceland Iceland Glacial Spray Lotion 66,5 ml
249,95
Optjen 25 point
SKYN Iceland Glacial Cleansing Cloths 30 stk.
124,95
Optjen 13 point
SKYN Iceland Arctic Hydration Rubberizing Mask 15 G
214,95
Optjen 22 point
SKYN Iceland Hydro Cool Firming Face Gels 37 G
299,95
Optjen 30 point
SKYN Iceland Arctic Face Oil 30 ml
279,95
Optjen 28 point
SKYN Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels 20 G
214,95
Optjen 22 point
SKYN Iceland Detox Kit For Stressed Skin
339,95
Optjen 34 point

Skyn Iceland Skincare - Naturlig balance

Skyn Iceland er et hudplejebrand, der fremstiller skønne produkter til at behandle en stresset hud på en naturlig måde. De er specielt fremstillet af naturlige, plejende og nærende ingredienser, som virker i dybden på en stress-ramt hud.

Sarah Kugelman, skaberen af Skyn Iceland, kæmpede selv med stress. Men denne kamp tog hende på en rejse, hvor hendes ønske om at finde balancen mellem indre og ydre skønhed blev til. I 2003 blev Sarah Kugelman alvorligt syg på grund af kronisk stress, som havde ødelagt hendes immunsystem i en sådan grad, at hun lå ubevægelig på hospitalet. Hendes læge fortalte hende, at hvis hun ikke lærte at arbejde med sin stress, ville hun ikke blive ret gammel. Sarah Kugelman så ingen anden udvej end at lave en livsstilsændring og dermed tage en proaktiv rolle i sit liv angående sundhed, helbred og velvære. Sarah Kugelman har draget erfaring fra sine egne oplevelser med stress og er blevet inspireret til at skabe Skyn Iceland, da hun på en tur til Island blev opmærksom på den fantastiske, helende egenskab ved landets natur.

Alle Skyn Icelands produkter er inspireret af den rene islandske luft, det klare vand, de mineralrige hot-springs, de dybe fjorde og den uberørte natur. Dermed er naturen noget symbolsk for Skyn Iceland. Ordet 'Skyn' betyder 'sanser' på islandsk og er med til at fremhæve vigtigheden i balancen mellem det indre og ydre.


Med hvad er en stresset hud?

Hvornår kan vi se, mærke og fornemme, at vores hud er stresset? Den travle hverdag udsætter os for alverdens stressede situationer, og når du selv oplever stress i din dagligdag, så mærker din hud det også. Du vil opleve, hvordan følelsesmæssig stress og angst kan sætte dybe spor i huden og skade dens helt naturligt helende funktion.

Nogle af de fysiske tegn på stresset hud er:

  • Urenheder
  • Akne- og fedtethed
  • Irritation som rødme, kløe og overfølsom hud
  • Tidlig aldring
  • Tørhed og dehydrering
  • Manglende glød og udstråling


Alt godt fra Island

De helende og naturlige ingredienser i Skyn Icelands produkter tager udgangspunkt i naturen på Island, og produkterne har samme beroligende effekt på huden, som naturen har på sindet. Islands uberørte og uforurenede natur har nemlig igennem århundreder haft helende egenskaber. Ingredienserne, der benyttes, er for eksempel det reneste gletsjervand, der er rigt på seks essentielle mineraler med hver deres helende effekt. Andre ingredienser er olierne fra to arktiske superfrugter, multebær og tranebær. Disse olier er rige på essentielle fedtsyrer samt antioxidanter og har en dejlig blødgørende effekt, der er ideel til en skadet hud. Derudover gør Skyn Iceland brug af kvan, som er en nordisk medicinurt samt timian, som har en desinficerende virkning. Der gøres også brug af islandsk mos, der fugter og ginsingurten, der mindsker linjer og rynker samt giver fornyet energi til huden.

Alle disse naturlige ingredienser har en afstressende effekt på din hud; de køler og beroliger en rød, irriteret og uren hud samt reducerer ældningstegn. Ingredienserne fugter og beskytter huden, styrker dens naturlige forsvar, samt modvirker pigmentforandringer og mørke rander under øjnene. Produkterne er perfekte til at behandle alle former for stresset hud og kan anvendes af alle hudtyper i alle aldre. De er allergitestet og meget skånsomme mod huden.


Skynd Iceland favoritter

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

På blot 10 minutter kan dette kølende gelplaster tilføre øjenområdet effektive aktive stoffer og islandsk gletsjervand, der opstrammer, toner og lysner huden, mens forekomsten af rynker og hævelse mindskes. Dine øjne vil derfor opleves genoplivede og beroligede.

Icelandic Youth Serum

Dette produkt fra Skyn Iceland indeholder en banebrydende antioxidant, der er udledt fra mikroalger, hvilket er en af de mest virkningsfulde antioxidanter, der findes. Den er udviklet med en super koncentreret formel, der bekæmper de udefrakommende påvirkninger, der nedbryder huden, samtidig med at den styrker hudens forsvar med en patenteret svampe-teknologi. Dette serum fugter og giver glød til din stressede hud, og den retter op de skader, der påvirker hudens evne til at producere kollagen. Brug den sammen med den Skyn Iceland dagcreme, der passer til din huds tilstand.

Du kan se et udvalg af Skyn Iceland-produkterne på Matas.dk og i vores Matas butikker.