Sloggi

Sloggi er indbegrebet af virkelig komfortabelt bodywear til alle. Moderne design og innovative teknologier medvirker, at produkterne tilpasser sig din krop i alle situationer, og giver dig følelsen af frihed, - alt imens du oplever den absolutte behagelighed.

Sloggi er indbegrebet af virkelig komfortabelt bodywear til alle. Moderne design og innovative teknologier medvirker, at produkterne tilpasser sig din krop i alle situationer, og giver dig følelsen af frihed, - alt imens du oplever den absolutte behagelighed.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Certificeringer

Bedømmelser

125 produkter
125 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Sloggi: Kvalitets undertøj siden 1979.

Hos Sloggi har man mere end 40 års erfaring med udvikling af kvalitets undertøj til kvinder, hvor comfort altid kommer i første række. For hos Sloggi er det vigtigt at der findes behageligt undertøj til alle kvinder uanset behov.

Alle produkter er medicinsk testet, hvilket sikrer produkterne er 100% fri for hudirriterende kemikalier og derved ikke fremprovokere allergiskereaktioner fra hudirriterende kemikalier.

Trusser til enhver smag

Hos Sloggi finder du forskellige trusser, til forskellige behov. Hos Matas finder du følgende varianter:

Øko- Tex standard 100 - Hvad betyder det?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

​​​​​​​Alle sloggi produkter overholder Øko-Tex standard 100 vedrørende tiltro til tekstiler. Dette er produktmærkninger som sikrer at forbrugere ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger og derved trygt at benytte produkterne, uden fare for at udsætte din hud for unødvendig kemi eller irritation.

Bliv klogere på de forskellige serier fra Sloggi

Sloggi Basic+

Undertøjet i sloggi Basic-kollektionen produceres i utrolig blødt elastisk bomuld med behagelig og perfekt pasform, som følger kroppens bevægelser. Produkterne er skåret, så den føles meget blød mod huden og er i en fin, lidt sporty stil til hverdagsbrug.

Sloggi Zero feel/ Zero feel lace

Zero Feel og Zero feel Lace Kollektion har det til fælles at de giver dig støtte uden at tvinge din krop til et bestemt løft eller form. Undertøjet tilpasser sig nemlig kroppens former, da produkterne er unden sømme og derved vil undertøjet nærmest være usynlig og giver dig fuld bevægelighed, da stoffet følger dine bevægelser og smyger sig ind til kroppen.

Produkterne findes nu i et nyt feminint blondedesign Zero feel Lace, hvor de geometriske blonder som er superflade og strækbare tilføjer forførende feminitet til Sloggis populære zero Feel-familie uden at ofre en del af komforten i forhold til den klassiske Zero feel kollektion.

Sloggi Go Allround

Sloggis Go Allround-kollektion er for alle. Det er en kollektion, der er så strækbar, at der findes en størrelse til alle. Produkterne er så superbløde og åndbare at man ikke engang har turde drømme om det - og så består det endda også af den miljøvenlige Lenzing MicroModal®-materiale.

Sloggi Ever Cosy

Med denne kollektion undgår du at være svedig om sommeren og samtidig kan holde varmen om vinteren i silkebløde produkter fra sloggis nye EVER Cosy-serie. Styles, som sørger for at hverdagen er komfortabel uanset vejret.

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Nyhed

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Af Matas

Forstørrede porer, fedtet hud og bumser. Uren hud kan være rigtig irriterende, men heldigvis er der i mange tilfælde råd for det. Se med i denne LIVE, hvor farmakonom Stephanie Berg gæster studiet for at rådgive om de helt rigtige produkter, ingredienser og vaner, som giver den urene hud kamp til stregen.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Vi guider

7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om, at du kan få både makeup og hudpleje med naturlige ingredienser. Men hvad indebærer det helt præcist, og hvilke produkter skal man kigge efter, hvis man ønsker naturlige ingredienser i sin hudpleje? Det har vi taget et kig på i denne artikel.

Læs Mere