SMUK SKINCARE

SMUK Skincare præsenterer en dansk, naturlig og økologisk hudplejeserie, hvor der er fokuspå omtanke for bæredygtighed, miljø og den næste generation. Dette gælder både når det kommer til indhold, emballage og hele produktets rejse - helt fra A-Z.

0 produkter
0 produkter

Aktive ingredienser, vitaminer og antioxidanter

SMUK skincare blev etableret i 2014 af hudterapeut, Heidi Maltby ud fra et ønske om at skabe sit eget hudplejemærke, der både duftede godt, føltes lækkert og havde den ønskede virkning. Uden at skade miljøet. Alle produkter fra SMUK skincare er spækket med aktive ingredienser, vitaminer og antioxidanter - ingredienserne er af højeste kvalitet og nøje udvalgt ud fra virkning og duft. Alle produkter er gennemtestet af Heidi og hendes mange klienter i den populære skønhedsklinik, Naturlig Smuk, på Frederiksberg Allé. Som hudterapeut og indehaver af klinikken, har Heidi et utal af kvinder på briksen dagligt, og hun benytter ofte egne produkter i ansigtsbehandlingerne. Klienterne får også lov til at teste produkterne under udvikling, så Heidi hele tiden er opdateret på produkternes duft, fornemmelse, tekstur og virkning.  De fleste af produkterne er fyldt på Miron glasflasker, der tillader det violette sollys at trænge igennem glasset. På den måde forlænger det produkternes levetid og vitaminernes friskhed. Alle produkter er forarbejdet så lidt som muligt, og vi bestræber os altid på at bevare de naturlige, aktive og økologiske ingredienser. Vi bruger udelukkende naturlig farve og parfume, og den naturlige duft kommer derfor fra virkelige blomster, planter og urter.

Naturlig duft og farve

Hvis et produkt dufter af lavendel, så er der ægte lavendelekstrakt i og ikke en syntetisk fremstillet duft af lavendel. Vi har mellem 0,20%-0,40% samlet parfume i vores produkter og vores grænseværdier ligger i de fleste tilfælde under de danske myndigheders anbefalinger til allergivenlige produkter.Det samme gælder med farve og shine i vores produkter - den gyldne farve i OIL stammer bl.a. fra havtorn og vilde blåbær, mens den shiny effekt i GOLDEN MOMENTS bl.a. stammer fra det naturlige mineral MICA. Den skummende effekt i SOAP stammer fra kokosnød og ikke fra sulfater.

Naturlig og mild konservering

Vi benytter ofte mange af vores olier som konserveringsmiddel, da vitaminerne i olierne naturligt konserverer. Men i nogle produkter kan det være nødvendigt, at tilsætte andre konserveringsmidler for at forebygge uønskede mikroorganismer, men det er altid i en lav koncentration.  SMUK skincare er både blevet nomineret flere gange og har vundet Årets Danske Produkt i Danish Beauty Award.

Beauty tools

Vores beauty tools er af en meget fin kvalitet og det har taget lang tid at finde de rette leverandøre. De er alle håndslebet og samlet efter de gamle kinesiske traditioner, så de bevarer deres energier. Vores beauty tools er unikke, så de kan være variere i farve, længde, tykkelse osv. Det er det der gør hver enkelt sten unik. På smukskincare.com er der tips og tricks til hvordan de bruges og vedligeholdes, så de kan bruges i mange år. Både ruller og gua sha-stenene findes i mange forskellige kvaliteter. Mange af dem er kemisk slebet eller er lavet af glas og ikke sten. Disse beauty tools er ofte noget billigere og har ikke samme energier.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.