• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Elektronisk Diagnostisk Badevægt

Moderne og praktisk design. Ideel til hjemmebrug for regelmæssigt at kontrollere din kropsvægt, fedt og vand. Det gør det nemt for dig at holde øje med, om du holder vægten, taber dig eller tager på - et super godt værktøj til at holde styr på dagligdagen. - Men sørg for, at vægten ikke er alting. Husk at vær god ved dig selv, og husk på. Hvis du er tilfreds med det du ser i spejlet, så er du god nok som du er! Så er det ikke vægten der bestemmer hvordan du skal se ud på baggrund af din vægt.

Elektronisk Bluetooth Badevægt

Lad badevægten fra Sogo hjælpe dig med at holde styr på vægten. Vægten kan også måle fedt-, væskeprocent og muskelmasse, procent i knogler, BMI og Kcal, som du kan samle i en app.

  • Stort LED-display
  • Fuld kropsanalyse
  • Med app til Android og Apple

Badevægten er udført i hærdet glas som passer til en max vægt på 180 kg og minimum 5 kg. Den har overbelastningsindikator og kan måle med en præcision på 100 gram.Vægten bliver vist på et ekstra stort LED-display med røde tal, som også viser temperaturen og advarsel for lavt batteriniveau. Badevægten slukker automatisk, når du er færdig med at bruge den. Den bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke).

Med app til Apple og Android

Resultaterne fra din kropsanalyse kan gemmes i en app, så du kan holde styr på din fremgang. Appen er gratis og skal downloades, hvor du kan vælge dit fortrukne sprog. Appen fungerer både til Apple og Android.

Fnugfjerner

Døjer du med fnug på tøjet eller måske hår fra dit kæledyr? Med denne fnugfjerner kan du nemt og hurtigt fjernefnug fra tøjet. Ideel til en række tøj, tæpper, polstring og mere.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up