• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

SteamOne

Kom krøllerne til livs med vores eksklusive tøj steamer.SteamOne har en mission: at sikre den bedste teknologi og design ved at tilbyde praktiske, eksklusive og brugervenlige apparater til de mest krævende kunder, som ønsker at holde deres tøj rent, pænt og uden krøller.

Mærker
Mest populære
Vælg filtre

Aktuelt

1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære
SteamOne S-Nomad White
549,95
Førpris 699,95
Optjen 55 point

Kom krøllerne til livs med en eksklusiv tøjsteamer fra Steamone. Kvaliteten og designet er helt i top. Alle steamerne fra SteamOne er Made in France, og udståler kvalitet, til en meget rimelig pris. Flere af tøjdamperne fra SteamOne vandt bedst i test i 2019. Så skal din steamer være en testvinder? Så er det SteamOne du skal have.

SteamOne har en mission: at sikre den bedste teknologi og design ved at tilbyde praktiske, eksklusive og brugervenlige apparater til de mest krævende kunder, som ønsker at holde deres tøj rent, pænt og uden krøller. Ofte kan det være umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med den kraftfulde damp fra din steamer kan du fjerne selv de små, irriterende folder på skjorteærmet. SteamOne damperen kan bruges på alle stoffer, lige fra silke, bomuld, jeans til hør.

Er du træt af at stryge med dit strygejern? Så skal du have en tøjsteamer, så du kan droppe strygejernet helt. Den medfølgende tøjbørste som er til montering på steamerhoved egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker. Fordelen ved at bruge en steamer frem for et strygejern eller en dampstation er at sålen på en steamer ikke bliver varm og dermed kan skade tøjet. Vi kender alle problemet med "blanke" bukser, eller folder i bukserne der ikke er helt lige eller måske har tøjet fået lidt for meget varme ved presning. Eller situationen hvor man har haft et jakkesæt på og det lige skal friskes lidt op. Det kan du nu gøre nemt og meget enkelt med en SteamOne dampstryger. Kvaliteten og designet er helt i top.

Køb SteamOne på Matas.dk, og hold øje med gode tilbud her på Matas.dk.