Nyhed

Vi tester hudpleje fra 4 brands

Der er mange talentfulde spillere på banen, når det gælder hudpleje! I denne artikel zoomer vi ind på 4 brands, der hver især har sparket bolden i mål med en række hudplejeprodukter – i hvert fald, hvis man spørger Pernille fra redaktionen. Hun har testet alle produkterne grundigt og giver sin mening til kende råt for usødet i denne artikel!

Der er intet som hudpleje, der bare virker på ens hudtype og hudplejebehov. I denne artikel stiller jeg (Pernille fra redaktionen) helt skarpt på en række megaspændende produkter fra Murad, REN Clean Skincare, Nuxe & Dr. Hauschka. Du kan godt glæde dig, for jeg beskriver detaljeret, hvad jeg synes om hvert enkelt produkt. Spoiler: Nogle af dem har virkelig overrasket mig!

Nuxe

Hvis “fountain of youth” var et serum

Dette serum er himmelsendt til dig, der har rynker og fine linjer. Giv din hud den fugt og næring, den har brug for med Nuxes fugtgivende anti-age serum. Udnyt kraften af hyaluronsyre, der tilfører huden fylde, elasticitet og den fugt, den har brug for.


Niacinamid, også kendt som B3 vitamin, gør huden mere strålende, reducerer synligheden af porer og blødgør rynker og fine linjer, mens botaniske olieperler hjælper med at opretholde en jævn og ungdommelig hud.
Efter få ugers brug vil du opleve en fornyet hud, der ser yngre ud.  


Pernille tester

Wow! Sikke en konsistens! Jeg har faktisk aldrig set noget lignende. Ved første øjekast ligner det, at serummet har en semihård gel-konsistens, der minder mig lidt om gelatine-vingummi-konsistensen, men når jeg lader øjet studere lidt nærmere – kan jeg se, at serummet består af tusindvis af små, bizarre, men smukke, gyldne perler, som var det et serum fra Avatar (jeg har prøvet at tage et billede i sollys, så I kan se, hvad jeg mener). Det giver mig en uovertruffen fornemmelse af eksklusivitet – og endnu mere, når man mærker konsistensen ved at smøre det ud på huden.

​​​​​​​Det gyldne serum opsamles af en smuk pipette i glas, og man trykker på en fin guldknap for oven for at opsamle den eksklusive serum. Når man smører serummet ud på hånden kan man se, hvordan de botaniske olieperler opløses og trænger ind i huden. Så sejt! (Jeg har prøvet at tage et ultrazoom billede af to perler på min hånd, inden de blev opløst.) Og så føles det vildt lækkert – min hud er SUPER blød og fugtet efterfølgende, og duften minder mig om et eksotisk spaophold.

Jeg får nærmest helt en følelse af, at jeg skal ”passe på” de her dråber og ikke lade noget gå til spilde. Nuxe har virkelig tænkt over detaljen her – fra emballage til konsistens og effekt – og jeg er VILD med det!

En kærlig hånd til den ekstratørre hud

Nogle gange har huden bare brug for en ekstra kærlig hånd. Hvis du har tør eller meget tør hud, så skal du læse videre her! Med denne facebalm kan du nemlig få en blød, fugtet og velplejet hud. Denne ultranærende creme er specielt formuleret til tør og meget tør hud og giver øjeblikkelig lindring og fugt. Cremen har en reparerende effekt, der giver ekstra komfort til huden, og er egnet til alle hudtyper, også den sarte og sensitive.


Pernille tester

Jeg har en tør og sensitiv hudtype, og derfor har min hud indimellem brug for ekstra næring og beskyttelse. Det kan denne creme virkelig give mig! Jeg er overrasket over den fede konsistens, som alligevel formår at trænge hurtigt ind i huden. Jeg ved ikke, om det bare er min Sahara-tørre hud, der slubrer cremen til sig, eller om det er konsistensen – måske er det i virkeligheden en blanding af de to.

​​​​​​​Jeg tror i hvert fald, at jeg skal have den i skabet til de gange, hvor min hud har brug for ekstra næring. Hvis du har samme hudtype som mig, vil jeg helt klart anbefale dig at prøve denne.
Duften har en meget mild, nødde-agtig duft, der får mig til at slappe af.

Dr. Hauschka

Få den perfekte solbrændte glød

Få en solbrændt glød med Translucent Bronzing Tint. Denne flydende bronzer er nem at bruge og tilføjer en individuel nuance til din dagcreme, så du får et naturligt, let solbrunt skær. Produktet indeholder tonende mineralpigmenter, nærende olivenolie og udtræk af lægeplanterne rundbælg og troldnød.
Du kan nemt blande denne bronzer i hånden med din sædvanlige ansigtscreme, og den er vegansk og passer til enhver hudtype.


Pernille tester

OK disclaimer! Jeg har aldrig prøvet en bronzing tint, som jeg kan mixe med min dagcreme! Så jeg havde absolut ingen erfaring med, hvor meget eller hvor lidt af bronzing tinten, som jeg skulle blande i min creme. Jeg kan læse mig frem til, at det er lidt op til en selv, hvor meget man vil blande i.

Så jeg brugte 2,5 pump af bronzeren og tænkte først, at det var alt for meget, for den ser umiddelbart meget mørk ud sammenlignet med min hudfarve! Men jeg tænkte også, at det ville være sjovt at se, hvad der skete med den mængde. Så jeg begyndte at smøre det i ansigtet og hold-nu-op for en lækker glød, jeg efterlades med! Først tænkte jeg, at det måske ville være som en mørkere cc-cream, men det er det overhovedet ikke. Det er din hud, men med en fantastisk glød!

Jeg er helt vild med, hvor solkysset min hud ser ud, og jeg tror, at jeg fremover vil bruge denne på makeupfrie dage, hvor jeg bare vil have min dagcreme på. Billederne taler vist også for sig selv… Tak Dr. Hauschka – denne har I da bare nailet!

Sæt en stopper for rødme med rose

Få en smuk og velplejet hud med en klassiker fra Dr. Hauschka. Denne creme indeholder hele rosens alsidighed og beskytter og plejer tør og sart hud, der har tendens til rødmen og udvidede blodkar. Sammensætningen af rose, lægestokrose og perikon styrker huden og fremmer dets naturlige kræfter, mens den samtidig harmonerer hudens fedt-fugt-balance. Oplev denne skønhedsklassiker fra Dr. Hauschka.


Pernille tester

Med denne creme sætter Dr. Hauscka virkelig ind, hvor udfordringerne er størst hos folk med sensitiv og tør hud som jeg selv. Jeg lider faktisk af rosacea, men har en mild form for lidelsen – som blusser op indimellem for derefter at lægge sig igen. Min hud bliver også især irriteret nogle gange efter at have testet forskellige makeup- og hudplejeprodukter.

I de situationer har jeg brug for en creme, der blot giver det, som min hud fundamentalt har brug for og ikke så meget mere udover det. Ingen aktive ingredienser eller irriterende ingredienser. Bare et dejligt kram til den røde, irriterede hud.
Man skal dog være opmærksom på, at der er duft fra essentielle olier i denne creme, så det skal huden kunne tolerere. Den dufter ret intenst af roser og citron, så den duft skal man kunne lide.

Murad

Når huden skal have en ny start

Giv din hud en ny start med Hydration AHA/BHA Exfoliating Cleanser. Denne eksfolierende cleanser fjerner døde hudceller og giver huden nyt liv takket være effektive nøgleingredienser som salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre. Jojobakerner fremmer den manuelle eksfolieringsproces og gør huden blødere og mere ensartet.


Anvendelse:
Anbefalet at anvende 2-3 gange ugentligt for det bedste resultat.Pernille tester

OK, jeg blev overrasket over to ting ved denne eksfolierende cleanser. For det første synes jeg, det er vildt, hvordan Murad har formået at lave sådan nogle mikrosmå, eksfolierende kerner i cleanseren. Det giver huden den blide eksfoliering, som den har brug for. Især for folk, der har lidt mere sensitiv hud som jeg selv. Megafedt.

Det andet, jeg blev overrasket over, var følelsen, som min hud blev efterladt med, efter jeg skyllede cleanseren af igen. Min hud føltes helt ekstrem blød og glat. Som havde jeg renset huden med en hurtigabsorberende olie. Samtidig har jeg den der friske følelse af, at mit ansigt er helt rent. Så man kan vist sige, at man får det bedste af begge verdener med denne cleanser!

Rynkernes tre musketerer

Gør op med fine linjer og rynker med de tre musketerer: Resurgence Retinol Trio. Disse to sera og natcremen har effektive formeler, som indeholder Retinol Tri-Active-teknologien, en hurtigvirkende Retinoid, en indkapslet Retinol og en Retinol-booster.
Formlerne er nænsomme, men alligevel hurtig til at reducere synligheden af linjer og dybe rynker.
Brug Resurgence Retinol Trio som en del af din aftenrutine for at få en ungdommeligere og mere hydreret hud.


Pernille tester

Sikke nogle fine emballager! Det var det første, jeg tænkte, da jeg åbnede æskerne og tog produkterne ud. Det er sådan nogle produkter, man gerne vil have stående fremme på badeværelset. Den fine, holografisk-grønne farve på produkterne er virkelig smukke og fornemme – det ER virkelig de tre musketerer, vi har med at gøre her!​​​​​​​
På produkterne står der trin på, så du nemt ved, hvilken rækkefølge de skal påføres i. Cleanseren har faktisk ”step 1”, mens sera til både ansigt og øjenområdet har ”step 2” og natcremen har naturligvis ”step 3”. Natcremen har en virkelig cool emballage, hvor man blot skal trykke én gang på toppen, og så er der perfekt doseret creme lige til at påføre. Sera og creme føles dejlig behageligt på huden og absorberes hurtigt af huden. Huden efterlades gennemfugtet og rar at røre ved.

REN Clean Skincare

En daglig, indre glød

Få øjeblikkelig glød med vores Radiance Ready Steady Glow Daily AHA Tonic. Produktet hjælper hudens naturlige eksfolieringsproces, booster udstrålingen og udjævner hudens tekstur for en jævn og strålende hud. Brug produktet dagligt og oplev den fantastiske effekt. Plus, det er 100% naturligt og vegansk!


Pernille tester

Kan vi lige snakke om REN-brandet? Sikke et dejligt brand, der går op i at skabe produkter, som ikke skader miljøet eller dig. Deres emballager er lavet af 100 % genanvendte og genanvendelige materialer, hvilket jeg virkelig værdsætter. Dem, der kender mig, ved, at miljøspørgsmål og klima er noget, der står mig nært. Jeg er derfor særlig glad, når vi kan pleje vores hud uden at skade miljøet eller os selv! REN Clean Skincares AHA tonic er en supergod eksfolierende tonic, som man kan bruge dagligt for en konstant glød i huden.

Jeg har brugt den gennem fem dage nu og min ellers sarte hud har ikke beklaget sig, så det er virkelig dejligt. Jeg synes faktisk, at min hud har en helt naturlig glød i sig efter brug af denne tonic. Konsistensen er helt vandig, så jeg putter det i håndfladerne og skynder mig at fordele produktet i ansigtet. Man kan også bruge en vatrondel, men nu hvor vi allerede kører i den miljørigtige bane, kan vi måske lige så godt spare på vatrondellerne? Og så spilder vi heller ikke noget produkt. Dobbelt yay!Rene ingredienser til din hud og til jorden

Nyd en beroliget og beskyttet hud med Evercalm Global Protection Day Cream. Denne creme er rig på antioxidanter og specielt designet til sensitiv hud. Den fugter, beroliger og beskytter huden, mens den samtidig lever op til høje standarder for bæredygtighed, da den er 100% naturlig og vegansk.


Pernille tester

Endnu engang må jeg bare sige, at REN Clean Skincare nailer den som ansvarlig virksomhed. Ja tak til emballage i genbrugsmaterialer, naturlige og veganske ingredienser. REN har mottoet ”Clean to skin, clean to planet”, og det må man bare sige, at de lever op til. På denne cremes emballage er der desuden også et ”infinity recycling”-symbol, som betyder, at REN har fundet en metode til at genanvende plast, så slutproduktet minder om premium-emballage. Emballagen har på ingen måder ”spor” efter at være af genbrugsplast. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og efterlader den blød og fugtet. Jeg synes desuden, at den har en naturlig duft, som ikke er for overvældende.

Andre produkter du vil kunne lide:

2 artikler vi anbefaler, du også læser:

3 ting du ikke vidste om Murad

Bag om brandet

3 ting du ikke vidste om Murad

Af Anja Mille Blum

Murad er lidt af en perle inden for hudpleje, og vi har før talt varmt om nogle af de mest ikoniske produkter her på Matas Stories. Kender du endnu ikke Murad, så læs med, når vi gør dig klogere på det amerikanske skønhedsbrand.

Læs Mere
Meget mere fugt: Skøn hudpleje fra NUXE

Vi guider

Meget mere fugt: Skøn hudpleje fra NUXE

Af Natalie Khayat

Fugt, fugt og atter fugt. Uanset om vi befinder os i vinterens kulde eller sommerens varme, er en af de allervigtigste komponenter i hudplejerutinen fugt. Huden har nemlig brug for masser af den for at forblive spændstig, blød og fuld af glød. I denne artikel guider vi til tre produkter fra franske NUXE, som sørger for at holde hudens tørst slukket.

Læs Mere