• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære

Historien bag Storksak

Storksak blev grundlagt i 2003 af Melanie Marshall og Suzi Bergman. Med ét enkelt formål, at designe en taske som du vil elske nok til at bruge som din almindelige taske.  Med alle de fantastiske funktioner der gør hverdagen som forældre lidt nemmere. Ved kun at vælge de fineste materialer har taskerne den holdbarhed, som forældrene stoler på. Storksak har fokus på at anvende de bedste materialer og tænker over den mindste detalje. Inspireret af mode, men ikke ledet af det, går deres design ikke ud af stil

Hver Storksak-taske er slidstestet med lige så stor vægt på indersiden som ydersiden. Det er her designarkitekturen virkelig gør en forskel. Vi er stolte af vores design og brænder for vores samfund. Vi er Storksak.

En pusletaske til enhver  

En pusletaske er et absolut must have, når du har en baby og små børn. Derfor kan du finde et udvalg af pusletaskerne fra Storksak lige her. Mange af de pusletasker du finder på markedet har ofte et feminint udtryk, der er det, der jo i de fleste tilfælde er moderne, der mest gengives rundt med tasken. Dog vil du opdage, hos Storksaks pusletasker er i et mere kønsneutralt design. Så kan far også bære rundt på tasken uden at føle sig helt ved siden af.

Fælles for alle taskerne er, at de indeholder nogle gode butik rum, flere forskellige indvendige butikker og meget rummelig. Storksak laver pusletasker både som almindelig skuldertaske, som rygsæk og endda som en smart og anvendelig Trolley.

Økologisk lækker hudpleje

Storksak har lavet en lækker økologisk hudpleje serie, du kan bade og smøre dine små guldklumpe ind i. Hele serien er EcoCert godkendt. Det indeholder kun naturlige ingredienser, og derudover har serien en mild og luksuriøs duft af engelsk pære, kamille og honning.

  • Krops- og hårvask shampoo er mild og indeholder fugtgivende aloe vera og kokosnød, der efterlader huden blød og ren.
  • Babyolien er let og fugtgivende med en skøn blanding af sød mandelolie, jojoba, Shea-smør og et hint a kamille for en afslappende følelse og rolig søvn.
  • Bodylotion er beriget med aloe vera og marine tang, der har en langtidsvirkende fugtgivende beskyttelse, samtidig med at den beroliger sensitiv hud.
  • Baby balm er et vidunderprodukt til rød og irriteret hud. Balmen er 100% naturlig og fungerer som en barrierecreme. Den indeholder naturligt bivoks, solsikkeolie og kokosnødde olie, der skånsom beroliger og beskytter babys mest sarte hudområder.

Storksak laver også nogle rigtig fine gaveæsker med deres hudpleje i. Perfekte som barselgave eller hvis du bare gerne vil afprøve deres lækre produkter. Find vores udvalg af Storksak produkter her på Matas.dk

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up