• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

STUHR

STUHR er en eksklusiv dansk frisørkæde, som blev startet i 1957 af frisøren Elmer Stuhr. Siden dengang har STUHR stået i spidsen for at træne og uddanne frisører fra hele verden i de nyeste trends og de seneste teknikker.

​​​​​​​STUHR hårpleje er professionelle hårprodukter og styling, som er udviklet i samarbejde med STUHR’s kreative team, for at sikre dig de bedste produkter med den bedste performance.

Mærker
Standard

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Standard

Om STUHR

Elmer Stuhr var en mand med store planer og fyldt med gode ideer. Det viste sig især i begyndelsen af 70'erne, hvor han var en af de første i branchen som klippede kvindernes lange hår kort med saks, hvor man i denne tid altid havde "klippet" alt hår med kniv. Elmers vison var klar fra start - han ville give alle kunder en unik oplevelse, hvor kvalitet og service var det der blev lagt vægt på. Den vison ses stadig hos Stuhrs produkter og saloner dcen dag i dag.

Stuhr består i dag af flere afdelinger; Salonerne som er deres kerne og STUHRInterschool, hvor frisører fra ind- og udland har kunnet komme siden 1976. Her kan de blive inspireret og lære nye teknikker indenfor klip, farve og styling. Derudover var 1976 også det år, hvor de introducerede en Stuhr Hair Care serie på det danske marked - som den dag i dag, over 40 år senere, stadig er blandt de bedste solgte hårprodukter i Danmark.

Hos Stuhr går de meget op i kvalitet, og især når det kommer til valget af hårprodukter til deres kunder. Stuhr har et tæt samarbejde med L'Oréal, og udvikler derfor altid de bedste og nyeste produkter til dit hår.

Fugt til alle hårtyper

Hvem har ikke brug for extra fugt til det tørre hår? Stuhr Original Shampoo er en fugtgivende shampoo som kan bruges af alle hårtyper - her går du altså ikke galt i byen! Shampooen plejer, renser og tilfører ekstra fugt og glans til håret - uden at tynge. Det er en plejende formel med Provitamin B5, Protein Complex og Keratin der styrker, reparerer og beskytter håret mod udtørring og frizzy hår. Håret efterlades blødt, skinnende og fuld af vitalitet.​​​​​​​

Mild Volume til det fine hår

Stuhr Mild Shampoo Volume er en mild og skånsom shampoo specielt udviklet til, at tilføre fint hår mere fylde. Den blødgørende formel med ceramider styrker, beskytter og reparerer håret. Derudover er shampooen også beriget med beroligende aloe vera. Håret efterlades blødt og rent med forbedret vitalitet og volume - Kan det næsten blive bedre?

Hvem elsker ikke økologi?

Stuhr Økologisk Shampoo er egnet til alle hårtyper og er en plejende og beroligende serie, der indeholder økologisk grøn te, som har et højt indhold af antioxidanter samt økologisk Aloe Vera, som beroliger og giver en masse fugt til håret. Håret efterlades sundt, blødt og glansfuldt.

Shine Bright like a diamond!

Stuhr Brilliant Shine er til dig som ikke kan få nok af glansfuldt hår! Shampooen giver dit hår fantastisk glans uden at tynge og en duft af fantastisk glamour. En lækker sammensætning af Inca Inchi Olie, Jojobaolie og Vindruekerneolie giver nærende pleje til dit hår. Håret føles naturligt blødt, mere skinnende og frisk.

Franchesca T.
Franchesca T.
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...