• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

TENA

Vidste du, at 1 ud af 4 kvinder og 1 ud af 8 mænd oplever en eller anden form for inkontinens i løbet af deres liv? Man kan næsten ikke komme på nogen sygdom, som har så stor udbredelse og som samtidig er genstand for så mange misforståelser.

TENA yder den størst mulige omsorg for brugerne ved at tilbyde et stort udvalg af produkter med god pasform og høj lækagesikkerhed. Vi mener, at også du skal føle dig tryg i din hverdag.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

28 produkter
28 produkter
Sorter efter: Mest populære

Tena – omsorg for brugerne

1 ud af 4 kvinder og 1 ud af 8 mænd vil i en eller anden grad opleve inkontinens i løbet af deres liv. Hos Tena arbejdes der målrettet på at udvikle og producere produkter, som begrænser de umiddelbare konsekvenser af inkontinens hos mennesker til et minimum.

Med mere end 40 års erfaring er Tena verdens førende virksomhed på inkontinensområdet. De leverer produkter til den almindelige bruger og til sundhedsinstitutioner i ca. 150 lande verden over. Tena ejes af Essity, der er en global hygiejne- og sundhedsvirksomhed. Med over 48.000 ansatte og hovedkontor i Stockholm er Tena en succesfuld virksomhed med omtanke for både produkter og produktion.

Miljømæssige prioriteringer

Tena har i årevis arbejdet for at minimere miljømæssige påvirkninger og for at finde måder at forbedre funktionaliteten af  sine produkter. Med både miljømærkning, ansvarlig indpakning og genbrug på programmet er Tena med til at gøre en kæmpe forskel for vores miljø. Hos Tena arbejder de ud fra tanken om, at inkontinens ikke bør forhindre mennesker i at leve deres liv fuldt ud. Denne tanke er kernen i alt, hvad de gør, når de udvikler og producerer.

Tenas råmaterialer består af en absorberende kerne, der er en blanding af 'fluff' og superabsorberende polymer, som er et let-gennemtrængeligt yderlag, samt en polyethylen-film, der fungerer som et åndbart barrierelag.

'Fluff' er fremstillet af træmasse, der består af cellulosefibre. Det kan genbruges og er biologisk nedbrydeligt. Dette materiale udgør mere end halvdelen af produktets vægt. Superabsorberende polymer (SAP) anvendes i form af små hvide partikler, som kan opsuge og holde på store mængder urin. Det ikke-vævede lag er et tyndt tekstil-lignende materiale.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Oplever du nogle få dråber, når du hoster, nyser eller dyrker fysisk aktivitet, så vil Tena Lady-trusseindlæg eller mini-versionen af dem være ideelle. Oplever du små lækager på ca. en teskefuld, skal du bevæge dig over i mini eller normal for at få optimal absorberingsevne.Hvis du oplever små til store lækager, vil absorberingsevnen være bedst i normal, extra, extra plus, eller inkontinenstrussen. Til natbrug anbefales Tenas natbind eller Tenas Maxi Night, der er lidt længere og har en højere sugeevne. Har du store lækager og endda op til en hel blæretømning, er det ideelt for dig at anvende inkontinenstrussen, pants eller bukseble.

Er du i tvivl om, hvor lille eller stor din lækage egentlig er, kan det være en fordel at kigge på dråbeindikatorerne, som er på alle produkterne.

Tenas produkter forhandles online her på Matas.dk og i vores Matas-butikker.​​​​​​​

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje