• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

THE ORGANIC PHARMACY

The Organic Pharmacy er et verdenskendt mærke fra London, som blandt andet producerer naturlig kosmetik. Deres produkter er produceret ud fra nogle simple principper: økologiske ingredienser, ærlighed, effektivitet og bæredygtighed. The Organic Pharmacy laver alt fra makeup til krops,- og ansigtspleje i verdensklasse.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

59 produkter
59 produkter
Sortér efter: Mest populære
The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum 35 ml
819,95
Optjen 82 point
The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel 35 ml
559,95
Optjen 56 point
The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream 50 ml
559,95
Optjen 56 point
The Organic Pharmacy Skin Brush
85,95
Optjen 9 point
The Organic Pharmacy Retinol Night Serum 30 ml
289,95
Optjen 29 point
The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask 60 ml
449,95
Optjen 45 point
The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz 100 ml
285,95
Optjen 29 point
The Organic Pharmacy Four Acid Peel Serum 30 ml
289,95
Optjen 29 point
The Organic Pharmacy Skin Rescue Oil 30 ml
394,95
Optjen 40 point
The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil 100 ml
375,95
Optjen 38 point
The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash 100 ml
375,95
Optjen 38 point
The Organic Pharmacy Deodorant Spray 50 ml
225,95
Optjen 23 point
The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser 75 ml
375,95
Optjen 38 point
The Organic Pharmacy Rose Shower Gel 200 ml
225,95
Optjen 23 point
The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream 10 ml
225,95
Optjen 23 point
The Organic Pharmacy Rose Bodylotion 100 ml
315,95
Optjen 32 point
The Organic Pharmacy Antioxidant Lip Balm 7 ml
109,95
Optjen 11 point
The Organic Pharmacy Cleopatra's Milk Bath 150 ml
394,95
Optjen 40 point
The Organic Pharmacy Rose Body Lotion 200 ml
439,95
Optjen 44 point
The Organic Pharmacy Jasmine Body Lotion 200 ml
419,95
Optjen 42 point
The Organic Pharmacy Firming Body Cream 200 ml
1.865,00
Optjen 187 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvad laver The Organic Pharmacy?

Mange produkter fra The Organic Pharmacy bærer certificeringen Ecocert, hvilket er din sikring for, at produktet lever op til en række strenge krav til økologiske ingredienser og bæredygtig produktion. Certificeringen betyder også, at der konstant sker en grundig kvalitetssikring af produkterne fra The Organic Pharmacy, så du som forbruger kan være sikker på, at produktet altid er i bedste kvalitet.  

I sortimentet finder du mange forskellige produkter bl.a.: Shampoo og Conditioner, Serum og ansigtscreme, Kropsolier og lotions, håndcremer og renseprodukter.

Produkter der virker!

The Organic Pharmycy er kendt for at lave produkter der virker. Her er et udpluk af deres populære produkter og vores favoritter.

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream

En fugtgivende ansigtscreme der optages med det samme og får din hud til at se yngre ud. Den kan anvendes af alle hudtyper og er fyldt med antioxidanter det opstrammer huden.

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum

Dette serum er helt fantastisk!Kombinationen af hyben, vindruekerner, alfalipoinsyre, DMAE, gulerod og grapefrugt, gør denne olie 50 gange så effektiv som hyben alene.

Den kan anvnedes af alle hudtyper og hjælper på skader forsaget af solen. Samtidig løfter og toner den din hud og dermed reducere den også rynker. Derudover beskytter den huden mod de frie radikaler.

Retinol Night Serum

Dette serum er målrettet fine linjer, rynker, ujævn hudtone og tab af fasthed i huden. Retinol Serum øger også kollagenproduktionen i huden for at genskabe glød og elasticitet. Brug den aleneeller som en kombinationsbehandling med Organic Pharmacy Four Acid Peel, Hyaluronic Acid eller Stabilised Vitamin C Serum.

Rose Diamond Face Cream

Rose Diamond Face Cream fra The Organic Pharmacy giver et fantastisk boost til huden, en perfekt udstråling og dæmper synligheden af fine linjer. Rose Diamond Face Cream kan, uden at overdrive, kaldes for en førsteklasses ansigtscreme.

Sammensætningen af de overdådige ingredienserne har skabt en innovativ creme, der både styrker og opstrammer huden. Udtræk af persisk rose, hvor rosenvandet er jomfrupresset ved en lille bjergby i de persiske bjerge, går ind og dæmper irriteret hud. Udtræk fra hibiscusfrøene danner nye kollagenceller, som også er med til at opstramme huden og dermed mindske rynker og efterlader huden glattere. Det er en af de dér cremer, hvor du vil mærke effekten lige efter, du har påført den på huden på grund af de luksuriøse ingredienser og dens fugtgivende egenskaber. Det er ikke alene den persiske rose, shea butter og hibiscusfrø, der er med til at gøre denne creme til noget helt særligt. Som navnet antyder, indeholder Rose Diamond Face Cream noget så eksklusivt som diamantstøv.

Diamantstøv har den unikke egenskab, at det udvisker de fine linjer i huden, og har en antirynke-effekt. Diamantstøvet efterlader huden med en glød, som du ikke har set mage.

The Organic Pharmacy i badet

Uanset om du går i brusebad eller karbad, kan produkterne fra The Organic Pharmacy være med til at gøre badetiden til en fantastisk oplevelse. Dryp f.eks. et par dråber olie i dit badevand, eller skrub din krop med en eksfolierende badesalt.  

Inden du går i bad kan du med fordel skrubbe kroppen med en skubbehandske eller børste sammen med et par dråber olie, hvilket vil fjerne døde hudceller og stimulere blodgennemstrømningen. Hvis du skrubber i cirkulære bevægelser mod hjertet, vil børstningen desuden fungere som en skøn og afslappende massage.  

Fra The Organic Pharmacy kan du finde 3 showergel, der hver især har duft af citron og eukalyptus, neroli og grapefrugt eller persisk rose. Disse luksuriøse badesæber kan med deres indhold af aloe vera, propolis, perikon, morgenfrue og hyben pleje og rense huden uden at virke udtørrende. Huden efterlades blød, frisk og klar til en fugtgivende bodylotion.  

Historien

Historien om The Organic Pharmacy startede for over 27 år siden, hvor stifteren Margo Marrone var på arbejde hos den lokale apoteker. Hun besluttede at læse til farmaceut, og seks år senere kunne hun kalde sig farmaceut med speciale i urtemedicin og kost og sundhed med naturlig medicin. Senere begyndte hun at studere homøopati og fik et indblik i økologiens verden.

Det chokerede hende at finde ud af, hvor mange utestede og potentielt skadelige stoffer der blev brugt i kosmetikken og pesticider i vores fødevarer. Derfor besluttede hun sig for at bruge sin erfaring og viden til at skabe Organic Pharmacy med udgangspunkt i nogle simple principper.

Hendes mission med brandet er meget enkel, produkterne indeholder de bedste økologiske/organiske, ingredienser og er utroligt effektive. Produkternes formler er skabt med omtanke for miljøet og med særlig fokus på præcis hvilken kemi der bliver brugt.