• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu

The Organic Pharmacy

Klinisk bevist. Økologisk. Skræddersyet til enhver hudtype
Økologisk hudpleje af farmaceutisk kvalitet med kliniske resultater. The Organic Pharmacy er en hudplejeserie, der hjælper dig med at optage næring, regenerere og synligt reducere tegn på aldring for at du kan få en strålende smuk og sund hud. Alle produkter bliver individuelt testet, for at sikre højeste effektivitet. Ingredienserne er bæredygtigt fremskaffet og har højest mulig farmaceutisk og kosmeceutisk standard.
Serien består af produkter til kvinder, børn og mænd.

The Organic Pharmacy er en hudplejeserie, der hjælper dig med at optage næring, regenerere og synligt reducere tegn på aldring for at du kan få en strålende smuk og sund hud. Alle produkter bliver individuelt testet, for at sikre højeste effektivitet. Ingredienserne er bæredygtigt fremskaffet og har højest mulig farmaceutisk og kosmeceutisk standard.

RENS

SERUM

ANSIGTSPLEJE

KROPSPLEJE

Mærker
Standard

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

53 produkter
53 produkter
Sorter efter: Standard
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Historie

Historien om The Organic Pharmacy startede for over 27 år siden, hvor stifteren Margo Marrone var på arbejde hos den lokale apoteker. Hun besluttede at læse til farmaceut, og seks år senere kunne hun kalde sig farmaceut med speciale i urtemedicin og kost og sundhed med naturlig medicin. Senere begyndte hun at studere homøopati og fik et indblik i økologiens verden.

Det chokerede hende at finde ud af, hvor mange utestede og potentielt skadelige stoffer der blev brugt i kosmetikken og pesticider i vores fødevarer. Derfor besluttede hun sig for at bruge sin erfaring og viden til at skabe Organic Pharmacy med udgangspunkt i nogle simple principper.

​​​​​​​Hendes mission med brandet er meget enkel, produkterne indeholder de bedste økologiske/organiske, ingredienser og er utroligt effektive. Produkternes formler er skabt med omtanke for miljøet og med særlig fokus på præcis hvilken kemi der bliver brugt.

The Organic Pharmacy

Mange produkter fra The Organic Pharmacy bærer certificeringen Ecocert, hvilket er din sikring for, at produktet lever op til en række strenge krav til økologiske ingredienser og bæredygtig produktion. Certificeringen betyder også, at der konstant sker en grundig kvalitetssikring af produkterne fra The Organic Pharmacy, så du som forbruger kan være sikker på, at produktet altid er i bedste kvalitet.  

I vores sortimentet finder du mange forskellige produkter bl.a.: Shampoo og Conditioner, Serum og ansigtscreme, Kropsolier og lotions, håndcremer og renseprodukter.

Produkter der virker!

The Organic Pharmycy er kendt for at lave produkter der virker, her er et udpluk af deres populære produkter og vores favoritter.

 • The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream er en fugtgivende ansigtscreme der optages med det samme og får din hud til at se yngre ud. Den kan anvendes af alle hudtyper og er fyldt med antioxidanter det opstrammer huden.

 • The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum er helt fantastisk! Kombinationen af hyben, vindruekerner, alfalipoinsyre, DMAE, gulerod og grapefrugt, gør denne olie 50 gange så effektiv som hyben alene.

  Den kan anvendes af alle hudtyper og hjælper på skader forsaget af solen. Samtidig løfter og toner den din hud og dermed reducere den også rynker. Derudover beskytter den huden mod de frie radikaler.

 • Retinol Night Serum er målrettet fine linjer, rynker, ujævn hudtone og tab af fasthed i huden. Retinol Serum øger også kollagenproduktionen i huden for at genskabe glød og elasticitet. Brug den aleneeller som en kombinationsbehandling med Organic Pharmacy Four Acid Peel, Hyaluronic Acid eller Stabilised Vitamin C Serum.

 • Rose Diamond Face Cream fra The Organic Pharmacy giver et fantastisk boost til huden, en perfekt udstråling og dæmper synligheden af fine linjer. Rose Diamond Face Cream kan, uden at overdrive, kaldes for en førsteklasses ansigtscreme.Sammensætningen af de overdådige ingredienserne har skabt en innovativ creme, der både styrker og opstrammer huden.Udtræk af persisk rose, hvor rosenvandet er jomfrupresset ved en lille bjergby i de persiske bjerge, går ind og dæmper irriteret hud. Udtræk fra hibiscusfrøene danner nye kollagenceller, som også er med til at opstramme huden og dermed mindske rynker og efterlader huden glattere.Det er en af de dér cremer, hvor du vil mærke effekten lige efter, du har påført den på huden på grund af de luksuriøse ingredienser og dens fugtgivende egenskaber. Det er ikke alene den persiske rose, shea butter og hibiscusfrø, der er med til at gøre denne creme til noget helt særligt. Som navnet antyder, indeholder Rose Diamond Face Cream noget så eksklusivt som diamantstøv.

  Diamantstøv har den unikke egenskab, at det udvisker de fine linjer i huden, og har en antirynke-effekt. Diamantstøvet efterlader huden med en glød, som du ikke har set mage.

The Organic Pharmacy i badet

Uanset om du går i brusebad eller karbad, kan produkterne fra The Organic Pharmacy være med til at gøre badetiden til en fantastisk oplevelse. Dryp f.eks. et par dråber olie i dit badevand, eller skrub din krop med en eksfolierende badesalt.  

Inden du går i bad kan du med fordel skrubbe kroppen med en skubbehandske eller børste sammen med et par dråber olie, hvilket vil fjerne døde hudceller og stimulere blodgennemstrømningen. Hvis du skrubber i cirkulære bevægelser mod hjertet, vil børstningen desuden fungere som en skøn og afslappende massage.  

Fra The Organic Pharmacy kan du finde 3 showergel, der hver især har duft af citron og eukalyptus, neroli og grapefrugt eller persisk rose. Disse luksuriøse badesæber kan med deres indhold af aloe vera, propolis, perikon, morgenfrue og hyben pleje og rense huden uden at virke udtørrende. Huden efterlades blød, frisk og klar til en fugtgivende bodylotion.  ​​​​​​​

Karina S.
Karina S.
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.