Tom Ford

Amerikanske TOM FORD er en af de mest anerkendte designere i vores tid.Tom Ford grundlagde TOM FORD BEAUTY med et mål om at redefinere moderne luksus i det 21. århundrede. Hans navn er synonym med tidløs elegance med sexappeal, høj kvalitet og enestående håndværk.Oplev SIGNATURE & PRIVATE BLEND-PARFUMEKOLLEKTIONEN, der afspejler hans passion for strålende, feminin glamour og ulastelig, maskulin stil. Kollektionens eftertragtede pieces fletter innovativ viden med førsteklasses håndværk for at skabe en unik vision om moderne luksus.

Tom Ford

Amerikanske TOM FORD er en af de mest anerkendte designere i vores tid.Tom Ford grundlagde TOM FORD BEAUTY med et mål om at redefinere moderne luksus i det 21. århundrede. Hans navn er synonym med tidløs elegance med sexappeal, høj kvalitet og enestående håndværk.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

82 produkter
82 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Om Tom Ford

Tom Ford Beauty er en eftertragtet serie af dufte, baseret på visionen om moderne glamour. Tom Fords duftkollektion er skarp, kompromisløs og luksuriøs.

Thomas Carlyle Ford er født i Austin, Texas i 1961. Han har arbejdet som kreativ direktør hos både Gucci og Yves Saint Laurent – men han brændte for at skabe sit eget brand. Han grundlagde sit brand Tom Ford i 2006 med både modetøj til mænd og kvinder, skønhedsprodukter, makeup, tasker, briller og dufte.

Tom Fords duftkollektion er designet med det formål, at skabe både feminin glamour og gennemført maskulinitet, hvor individualiteten er i fokus. Tom Ford er ikke kun et stilikon, men også et duftikon. Han anvender nogle af verdens dyreste og mest sjældne ingredienser, og han hører til i duftenes absolutte elite.

Ikoniske og unikke dufte fra Tom Ford

Black Orchid

Black Orchid var den første duft, som Tom Ford skabte. Det er en duft rettet mod kvinder, som hurtigt viste sig også at være interessant for den maskuline målgruppe. Black Orchid har med sin luksuriøse og sensuelle duft taget verden med storm. Med sin næsten dystert udseende flakon, fremstår den moderne og ikonisk. Det var med denne duft, at Tom Ford opdagede magien ved 'dual gender' – at en duft ikke behøver at være kønsspecifik. Alle Tom Fords dufte er den dag i dag unisex.

Private Blend

Tom Fords Private Blend kollektion, der blev lanceret i 2007, er designerens helt eget personlige duftlaboratorium. Et duftlaboratorium, hvor han kunne skabe sine originale og unikke dufte, som ikke er begrænset af mainstream duft-fremstilling. Disse dufte er lidt vovede, lidt mere udfordrende og tankevækkende. Private Blend kollektionen inkluderer bl.a. duftene Neroli Portofino, Oud Wood, Costa Azzura og Mandarino di Amalfi. De laves både som Eau de Parfum, deodorant stick og bodyspray.

Signature

Signature duftene er stedet, hvor de mest succesrige eksperimenter æres og præsenteres for det bredere marked. Denne kollektion fusionerer avanceret beauty-innovation og ekspertise. I denne serie finder du b.la. duftene Ombré Leather, Velvet Orchid, Black Orchid, Métallique og Grey Vetiver. Duftene findes som Eau de Parfum i normal størrelse og rejsestørrelse.

Noir

Noir er en duftkollektion hvor nøgleordet er sensualitet. Duftkollektionen består af den klassiske Noir, som er en orientalsk og sensuel duft, Noir Extreme, som er en varm og sensuel duft, samt Noir Anthracite, som er en krydret duft.

Tom Fords dufte er helt igennem unikke. De skal ses og opleves - for det er en oplevelse i sig selv. Besøg din lokale Matas butik, og oplev det skønne Tom Ford univers, eller køb din nye Tom Ford duft på matas.dk

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.