Menu

Tommee Tippee

Tommee Tippee blev grundlagt i 1965 med et klart formål: At gøre livet lettere for familier. Tommee Tippee, er et af de mest betroede og genkendelige babymærker i verden, elsket af babyer og anbefalet af generationer af forældre. Ideer til udviklingen af nye produkter kommer fra forældre, så der hele tiden leveres produkter som hurtigt bliver uundværlige for børnefamilier verden over. Vi gennemgår hvert produkt gennem strenge kvalitetstests, for at sikre at det er sikkert for baby, og let at benytte for mødre og fædre. Vores sortiment spænder bredt – vi fører alt fra sutteflasker, flaskesutter, blespande, refiller, skeer og elektrisk udstyr.  

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

43 produkter
43 produkter
Sorter efter: Mest populære
Tommee Tippee Weaning Sippee 190 ml Grøn
79,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Mad og Flaske Varmer
269,95 kr.
Tommee Tippee Flaskesut Anti-Kolik Flaskesut Fast
64,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Brystpumpe Elektrisk
949,95 kr.
Tommee Tippee Flaskesut Flaskesut 2 stk
64,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Sutteflaske 150 ml str +0 mdr
94,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Flaskesut Closer To Nature Medium
64,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Flaskesut Anti-Kolik Flaskesut Medium
64,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee No Knock kop 12 måneder
89,95 kr.+ evt. fragt
Tommee Tippee Sutteflaske 150 ml str + 0 mdr
89,95 kr.+ evt. fragt
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Tommee Tippee’s historie

Tommee Tippee startede i Californien, Det blev opfundet af 3 brødre i 1960, opfandt de tre brødre en tippeekop som ikke kunne vælte, fordi den var lavet med en ”tung” bund. Deres opfindelse blev opkaldt efter deres hund Tommee og lige siden har Tommee Tippee lavet produkter til forældre verden over.

En dag møder en britisk forretningsmand de tre brødre i USA, og bringer derved Tommee Tippee til Storbritannien. Her startede de en produktion op, og indenfor en kort årrække blev Tommee Tippee et af de førende mærker indenfor babyudstyr i England.

I 2006 forstærkede Tomme Tippee sin position på markedet ved at lancere deres prisbelønnede sutteflaske ”Closer to Nature”, som er specielt udviklet til nyfødte.

I 2013 udviklede de ”Perfect Prep flaskevarmer”, dette er en flaskevamer som kan lave en frisk flaske med den korrekte temperatur på under 2 minutter.

Derved er deres helt klare mission at gøre hverdagen nemmere for familier verden over. De er derved også blevet et meget anerkendt mærke med mere end 50 år på bagen.

Tommee Tippee produkter

Hos Tommee Tippee er det meget gennemgående produkttema spisetid, som de derfor også har specialiseret sig i.

De har flere serier, men deres mest innovative og bedst sælgende er deres ”Anti-kolik”- serie med suttehoveder, som er udviklet til at reducere risikoen for kolik med 80%.

Selve Anti-kolikflasken har en indbygget varmeindikator, så mælken ikke bliver for varm for dit barn.

Fælles for Tommee Tippee’s suttehoveder er, at de findes i forskellige størrelser med forskellige størrelser udløb:Hvis du har en nyfødt, skal du bruge en sutteflaske med et langsomt udløb.

Hvis dit barn er 3 måneder, anbefales et middel-hurtigt udløb.

Hvis dit barn er 6 måneder, anbefales et hurtigt udløb.

Find Tommee tippee produkter her på Matas.dk!

Rikke
Farmakonom
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.