TONI & GUY

TONI&GUY er et ikonisk brand grundlagt i London i 1963 af to italienske brødre.Der findes i dag knap 500 frisørsaloner world wide, og dette har gjort brandet til ekspert inden for hårstyling og hårpleje. Produkterne udvikles med patenterede teknologier, som sikrer dig salonoplevelsen hjemme på badeværelset.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Bedømmelser

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Toni&Guy

Toni&Guy laver professionelle hårprodukter til pleje og styling, der kan anvendes af alle. Toni & Guy har altid været kendt for sin dristighed, sin vilje til at skille sig ud fra mængden, til at overraske samt være kreativ og innovativ, det afspejles ganske simpelt også i deres produkter.

Toni & Guy har et komplet udvalg af hårpleje & stylingprodukter inspireret af erfaringer og "know how" fra deres egne frisør saloner. De producerer alt fra styling til hårpleje til frisør redskaber til hjemmebrug som bla. er hårtørrer, glattejern, krøllejern mm. Så er du på udkig efter kvalitet til en rimelig pris, så er Toni & Guy der perfekte match til dine behov.

Udvalgte produkter

Sea Salt Texturising Spray
Hår, som efter en dag ved havet? Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray definerer håret og tilfører tekstur og let hold, uden at håret føles stift. Velegnet til alle hårtyper og perfekt til et naturligt strandlook.

Heat Protection Mist
Toni&Guy Heat Protect Mist former og beskytter håret mod varmeskader fra regelmæssig føntørring og varmestyling, op til 230 °C, og sikrer en blød og glat finish.

Moulding Clay
Moulding Clay giver håret optimalt hold med en naturlig og mat finish. Den faste, lerede formel indeholder bivoks, der giver en god fiksering og en mat finish. Gnid leret mellem hænderne for at blødgøre produktet, fordel det jævnt derefter i tørt hår. Form håret efter behov. Anbefales til det korte hår.

Mattifying Putty
Mattifying Putty tilfører dit hår struktur og definition med blød, mat finish og et medium hold. Produktet varmes imellem håndfladerne og arbejdes igennem tørt hår. Form dit hår med fingrene eller brug en kam for at opnå middel stabilitet, som holder hele dagen. Kan varmt anbefales at bruge i de fleste hårlængder.

Michelle
Frisør
Michelle har den 4-årige frisør uddannelse, hun blev udlært i 2015, da hun altid har haft en stor interessere for hår og hud. Derefter gik hun direkte videre med en 2,5 årige kosmetolog uddannelse hvor hun blandt andet også tog kursus i CND shellack og eyelash extentions, både single og volume lashes. Michelle blev udlært kosmetolog i 2018.
Min ekspertise er:
Hårpleje