• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

VERSO

VERSO er en revolutionerende og effektiv hudpleje-serie med produkter, der indeholder det første ikke-receptpligtige højdoserede A-vitamin, som kan bruges sikkert om dagen uden at gøre huden lysfølsom.

VERSOs innovative Retinol 8 er 8 gange mere effektiv end almindelig Retinol, og er skabt til væsentligt at reducere tydelige aldringstegn og få din hud til at syne yngre og sundere.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære

Versos historie

Verso er beliggende i et stort videnskabscentrum med større forskningsmiljøer tæt på Stockholms universitet. Det tætte samarbejde til det videnskabelige miljø er afgørende for VERSOS tilgang til produktudviklingen. Med videnskaben i højsædet skaber VERSO produkter af højeste kvalitet og med et lavt indhold af ingredienser. Det var den videnskabelige indsigt om de foryngende egenskaber med et nyt A-vitamin der var begyndelsen for VERSO.

Ved klinisk at teste forskellige koncentrationer af Retinol 8 under nøje tilsyn af læger fra Karolinska universitetshospital. I begyndelsen af 2010’erne fandt VERSOS grundlægger Lars Frederiksson frem til en formulering, der viste sig at være effektiv og under halvt så hudirriterende som traditionel Retinol og det blev derfor grundlagt i 2013.

VERSOS ultimative mål er at gøre det lettere for forbrugeren at kombinere en sund hudplejerutine med et travlt moderne liv, ved at tilbyde produkter, der levere ypperste ydeevne uden for mange hudplejesteps.

Filosofien bag produkterne

VERSO ønsker at forenkle din daglige hudplejerutine ved at tilbyde høj ydeevne, brugervenlige produkter til en langvarig hudbalance. Hvert produkt er målrettet en specifik hududfordring. Hemmeligheden bag en god hudplejerutine er i enkelt hed det unikke A-vitamin komplex Retinol 8, det er otte gange så effektivt men halvt så hudirriterende. Hudens naturlige kollagen produktion bliver stimuleret og tegn på aldring bliver reduceret.

VERSO vælger sige ingredienser med omhu og er derfor meget nøje når de udvikler deres produkter, Retinol 8 hjælper med at holde ingredienstallet lavt. Kun ingredienser af højeste kvalitet og med evnen til at ”bremse” ældningen af huden og opretholde hudens skønhed er gode nok.

ALLE PRODUKTER ER FRI FRA FARVESTOFFER, PARABENER OG MINERALOLIER.

VERSO serien er skånsom nok til dagligt brug af selv den sarteste hud.

Retinol 8

Retinol 8 har en unik evne til at forstærke hudcellernes kommunikative egenskaber. Det er 8 gange så effektivt som traditionelt retinol og reducerer risikoen for irriteret hud med halvtreds procent. Retinol 8 er som træneren der træner de trætte hudceller og hjælper dem med at komme i god form. Retinol er en betegnelse for et A-vitamin der anvendes i hudpleje. Retinol har den egenskab at være meget bemærkelsesværdig, dets evne til at om programmere hudcellerne til at opføre sig som cellerne i en babyhud.

Retinol 8 finder du i mange af VERSOS produkter, doseringen varierer dog afhængigt af hvilken produkttype det er og hvad produktet målretter sig til. Følgende produkter indeholder Retinol 8: Dagcreme, Daily Facial Fluid, Night Cream, Super Facial Serum, Super Eye Serum, Dark Spot Fix, Blemish Fix, Super Facial Oil, Intense Facial Mask, Reviving Eye Mask, Lip Serum og Hand Serum.

Retinol 8 starter processen med at for nye huden ved at kommunikere med og stimulere hudcellerne, derved øges celleomsætningen og kollagen produktionen øges. Dette reducerer fine linjer og pigmentpletter på det ydre lag af huden, mens det forstærker og fylder det nederste lag op.

Du vil begynde at se resultater efter 12 ugers konsekvent brug. Foryngelsesprocessen øges ved langvarigt brug. I modsætning til andre retinol produkter er retinol 8 ikke begrænset til brug om natte, det kan også bruges om dagen.

Produkterne fra Verso finder du her på Matas.dk og i udvalgte Matas butikker

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up