• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

5 Steps til kunstige øjenvipper!


Step 1 - Find din øjenform

Er dine øjne runde? Tætsiddende? Hooded? Mandelformet? Øjenformer varierer fra person til person, hvilket kan gøre dét, at vælge de perfekte vipper en udfordring. Men vi er her for at fortælle dig, at uanset din øjenform, er der en falsk vippe derude for dig! Når du leder efter den bedste vippe til dig, er det vigtigt at definere din øjenform først. Der er mange, forskellige øjenformer, og vi har samlet dem her.

FIND DIN ØJENFORM    


Step 2- Hvilken slags vippe?

Der findes forskellige typer af vipper. Hvis du er en rutineret bruger, ved du det nok allerede. Hos Matas har vi almindelige strip lashes, som er de mest almindelige vippe. Hvis man ønsker lidt fylde eller lidt længde, kan det være en god idé at bruge single lashes, som er små buketter af hår. Hvis du ønsker et nemt og hurtigt vippelook,  kan du prøve magnet vipper. Magnet vipper fungerer sådan, at vipperne har små magneter på dem. Så du behøver heller ingen lim.

GÅ TIL VIPPER    


Step 3 - Hverdag eller fest?

Hvad er anledningen? Er det fordi du ønsker et par til en festlig lejlighed eller vipper til hverdagsbrug? Uanset hvad du ønsker, har vi samlet kategorierne, så du nemt kan finde de vipper, du ønsker.


VIPPER TIL HVERDAG   VIPPER TIL FEST    


Step 4 - Påsæt dine vipper

Hvis du har fulgt alle de ovenstående steps, er du nu klar til at påsætte dine kunstige øjenvipper. Vi har lavet en hel side med videoguides til dig. Her kan du se, hvor nemt du kan påsætte dine vipper.


VIDEOGUIDES    Step 5 - Fjern og rengør

Vidste du, at du kan bruge til vipper flere gange, hvis du rengør dem ordenligt? Brug øjenmakeupfjerner på en vatrondel. Her skal du vælge en silikonebaseret øjenmakeupfjerner. For at fjerne lim fra den kunstige vippekant skal du blidt hive limen væk med små træk, altså behøver denne ikke at fugtes. Hvis du ønsker at genbruge dine vipper, er det vigtigt, at du renser dem godt for snavs, limrester og makeuprester. Tag et rent glas, og hæld lidt øjenmakeupfjerner i glasset sammen med dine vipper og lidt lunkent vand. Efter et par minutter tager du vipperne op. Læg dem på et rent stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt på vipperne – fra overfladen på vipperne. Red dem eventuelt igennem, og læg dem tilbage i æsken, så de holder deres form til næste gang, du skal bruge dem. ​​​​​​​​​​​​​​  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret