• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Hvilke vipper passer til din øjenform?

Når det kommer til kunstige vipper, er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde op og ned i, hvad der passer bedst til lige netop én selv. Derfor har vi her samlet nogle af de mest typiske øjenformer og vores bud på, hvilke vipper, der er særligt gode til at fremhæve de forskellige typer øjne.

Du vil  sikkert også opleve, at dine øjne falder ind under flere af de forskellige kategorier nedenunder. Vi er nemlig alle forskellige, og der findes ikke én rigtig eller forkert.


1

Fremtrædende øjne

Har du fremtrædende øjne vil du opleve, at dine øjne er store, åbne og træder særligt frem fra dit ansigt. Samtidig er dine øjenlåg fremhævede, ikke bare over øjet, men også under. Fremtrædende øjne er særligt gode til vipper med masser af fylde og tæthed, da disse ikke vil virke overvældende på dine øjenlåg. Modsat kan vipper med længde få øjnene til at træde endnu mere frem, og samtidig skabe et mere ubalanceret og ”overrasket” udtryk.


Depend Kunstige Øjenvipper Emma
59,95
Optjen 6 point

2

Mandelformede øjne

Har du mandelformede øjne vil du opleve, at dine øjne bredest i midten, mens de ydeste punkter svagt vinkler opad. Øjenlågene er synlige og iris rør både det øverste og nederste øjenlåg. Denne øjenform er meget symmetrisk og balanceret, og kan derfor bære stort set alle vippetyper, så her afhænger det mest af, om du er til et naturligt eller mere dramatisk glam-look.3

Runde øjne

Har du runde øjne vil du opleve, at iris ikke rør begge dine øjenlåg, men i stedet er omringet af hvidt, når du kigger ligeud. Dine øjne fremstår åbne og øjenlågene er samtidig synlige. Den runde øjenform går særligt godt til vipper, der giver længde til de yderste punkter af øjnene, da det skaber en cat-eye effekt, der får selve øjet til at synes længere.4

Hooded eyes/Tunge øjenlåg

Har du hooded eyes vil du opleve, at huden på dine øverste øjenlåg skjuler selve øjenlåget og din globelinje. Samtidig vil din vippekant synes meget tæt på dine bryn. Denne øjenform er god til vipper, der er fyldige og lange på midten, da disse vil åbne øjnene mere op og skabe mere dybde. Modsat kan vipper med meget ligeligt fordelt fylde få øjenlågene til at synes tungere, end de er.


Depend Kunstige Øjenvipper Beatrice
59,95
Optjen 6 point

5

Monolid øjne

Har du monolid øjne vil du opleve, at du ikke har en tydelig globelinje, og at du altid kan se det meste af dit øjenlåg med kun en lille fold helt tæt ved din vippekant. Monolid øjne har typisk naturligt korte, lige og tætte vipper, og her kan særligt vipper med længde på de ydre punkter, åbne øjnene mere op og få dem til at synes længere.


Depend Kunstige Øjenvipper Ellen
59,95
Optjen 6 point

6

Tæt placerede øjne

Har du tætsiddende øjne vil du opleve, at dine øjenkroge sidder tæt på din næse. Vil du gerne have dine øjne til at synes længere væk fra hinanden, kan du med fordel vælge vipper, der er længere i yderpunkterne, så dine øjne synes længere og større. Alternativt kan du skabe samme effekt med individuelle vipper. Vælger du modsat vipper med meget fylde, kan det få dine øjne til at se mindre ud, end de er.


(7)
Depend Kunstige Øjenvipper Molly
59,95
Optjen 6 point
DUFFLashes Singlelashes
129,95
Optjen 13 point
(7)
Depend Kunstige Øjenvipper 3D-effekt Evelina
79,95
Optjen 8 point

7

Nedadgående øjne

Har du nedadgående øjne vil du opleve, at dine øjne minder om mandelformede øjne, men at de yderste punkter sidder længere nede end din øjenkrog. Med denne øjenform kan du med fordel vælge vipper, der er lette og har mest længe på midten for at åbne dine øjne op og give dem et løft. Vælger du modsat fyldige vipper, kan det få dine øjne til at se tunge ud.


(8)
Depend Kunstige Øjenvipper Svea
59,95
Optjen 6 point
Depend Kunstige Øjenvipper Emma
59,95
Optjen 6 point
MAC Lashes 76
114,95
Optjen 12 point

8

Opadgående øjne

Har du opadgående øjne vil du opleve, at dine øjne minder om mandelformede øjne, men at de yderste punkter har et naturligt og let løft, der ligger højere end din øjenkrog. Her kan du vælge enten at fremhæve eller nedtone din naturlige ”cat-eye-effekt”. Vil du gerne fremhæve kan du med fordel vælge et par vipper, der har længde og fylde på de yderste punkter. Vil du modsat nedtone, bør du gå efter en vippe, der har mere længde og fylde på midten og de inderste punkter.Relaterede artikler

Husk at drysse glimmer på

Vi guider

Husk at drysse glimmer på

Af Trine Brøndsted

Det er bare mere festligt, når man spicer makeuppen op med en masse glimmer og shimmer. Vi ser derfor på hvilke glimmerprodukter, der passer perfekt til sæsonens mange fester.

Læs Mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage