• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Zebla

Zebla er en virksomhed startet i 2009 af Kasper Petersson og de  kan  tilbyde en hel serie af produkter, som dækker de flestes behov for sportspleje produkter til sport og fitness, og  som søger for , at tøj og sko holder længere. Derudover  også flere produkter til imprægnering af sko og tøj

Zebla leverer sportspleje produkter der er udviklet med omtanke for miljøet. Alle Zeblas produkter er lavet af genanvendelige materialer og dansk produceret. Deres produkter indeholder hverken flourforbindelse, parabener eller metylisothiazolinone.  Alle produkter er gennemtestet over 6 måneder, for at sikre at de både opfylder Zeblas miljømæssige krav, men også  at funktionaliteten er i top. og uden unødige tilsætningsstoffer.

Forskellige varianter

Sportsvask
fjerner vanskelige lugte og efterlader tøjet rent, blødt og velduftendeNedbryder og neutraliserer lugtmolekyler i tøjet og sørger for, at dit tøj ikke lugter surt efter kort tids træning. Sportsvask findes både med og uden parfume.

Uldvask
er et effektivt vaskemiddel til uldtøj, der vasker helt rent. Samtidig er det tilsat lanolin, som er med til at bevare materialets åndbare og smidige egenskaber.

Dunvask  
sørger for, at dunens kvaliteter bevares.Særdeles effektivt på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet.Nedsætter den statiske elektricitet.

Produktet er særligt egnet til uldent undertøj, og produktets pH-værdi er nøje afstemt for at undgå farveafsmitning og for at bevare uldens farveintensitet.

Buksefedt mindsker friktion, rødme og irritation., Modvirker siddesår og gør huden blød.

Imprægneringsvask skaber og genskaber vandtætheden i tøjet, ved vask, og der opnås en vand- og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares.

Imprægneringsspray er udviklet uden parfume, og anvendes til effektiv, lugtfri imprægnering af sko, støvler og tekstiler samt til sofaen, stole bilsæder mv. imprægnering anbefales også til åndbare materialer, som Gore-Tex® og tilsvarende materialer.

Sneakers cleaner, dine sneakers  bliver ikke kun rene, men du sikrer samtidig at de holder længere. Kombiner sneakers cleaner med  imprægnering som efterbehandling, så holder de sig renere i længere tid. Sneakers cleaner kan også kombineres med Zebla lugtfjerner så du sikre dig en ren og lugtfri sko.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje