• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

12 produkter
12 produkter
Sortér efter: Mest populære
(7)
Zebla Lugtfjerner 100 ml
89,95
Du optjener 9 point
(9)
Zebla Imprægneringsspray 300 ml
134,95
Du optjener 14 point
Zebla Dunvask uden Parfume 500 ml
109,95
Du optjener 11 point
Zebla Sportsvask med Parfume 1000 ml
189,95
Du optjener 19 point
Zebla Sportsvask uden Parfume 500 ml
109,95
Du optjener 11 point
Zebla Buksefedt Chamois Cream 150 ml
144,95
Du optjener 15 point
Zebla Sportsvask uden Parfume 1000 ml
199,95
Du optjener 20 point
Zebla Sportsvask - rejsestr 50 ml
14,95
Du optjener 2 point
Zebla Sneakers Cleaner 250 ml
159,95
Du optjener 16 point
(18)
Zebla Imprægnering til Vask 500 ml
174,95
Du optjener 18 point
(13)
Zebla Uldvask med Lanolin uden Parfume 500 ml
119,95
Du optjener 12 point
(22)
Zebla Sportsvask med Parfume 500 ml
109,95
Du optjener 11 point

Om Zebla

Zebla er en virksomhed startet i 2009 af Kasper Petersson og de  kan  tilbyde en hel serie af produkter, som dækker de flestes behov for sportspleje produkter til sport og fitness, og  som søger for , at tøj og sko holder længere. Derudover  også flere produkter til imprægnering af sko og tøj

Zebla leverer sportspleje produkter der er udviklet med omtanke for miljøet. Alle Zeblas produkter er lavet af genanvendelige materialer og dansk produceret. Deres produkter indeholder hverken flourforbindelse, parabener eller metylisothiazolinone.  Alle produkter er gennemtestet over 6 måneder, for at sikre at de både opfylder Zeblas miljømæssige krav, men også  at funktionaliteten er i top. og uden unødige tilsætningsstoffer.

Forskellige varianter

Sportsvask
fjerner vanskelige lugte og efterlader tøjet rent, blødt og velduftendeNedbryder og neutraliserer lugtmolekyler i tøjet og sørger for, at dit tøj ikke lugter surt efter kort tids træning. Sportsvask findes både med og uden parfume.

Uldvask
er et effektivt vaskemiddel til uldtøj, der vasker helt rent. Samtidig er det tilsat lanolin, som er med til at bevare materialets åndbare og smidige egenskaber.

Dunvask  
sørger for, at dunens kvaliteter bevares.Særdeles effektivt på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet.Nedsætter den statiske elektricitet.

Produktet er særligt egnet til uldent undertøj, og produktets pH-værdi er nøje afstemt for at undgå farveafsmitning og for at bevare uldens farveintensitet.

Buksefedt mindsker friktion, rødme og irritation., Modvirker siddesår og gør huden blød.

Imprægneringsvask skaber og genskaber vandtætheden i tøjet, ved vask, og der opnås en vand- og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares.

Imprægneringsspray er udviklet uden parfume, og anvendes til effektiv, lugtfri imprægnering af sko, støvler og tekstiler samt til sofaen, stole bilsæder mv. imprægnering anbefales også til åndbare materialer, som Gore-Tex® og tilsvarende materialer.

Sneakers cleaner, dine sneakers  bliver ikke kun rene, men du sikrer samtidig at de holder længere. Kombiner sneakers cleaner med  imprægnering som efterbehandling, så holder de sig renere i længere tid. Sneakers cleaner kan også kombineres med Zebla lugtfjerner så du sikre dig en ren og lugtfri sko.

Stina H.
Materialist
"At passe godt på sin hud er vigtigere end at gemme den væk, og det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv!".
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje