Zenz
ZENZ Organic Products er en serie af professionelle produkter til håret. Udviklet med aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

Zenz

ZENZ Organic Products er en serie af professionelle produkter til håret. Udviklet med aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser.

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Historien bag ZENZ Organic

Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien ZENZ Organic Products. Under sin læretid som frisør, udviklede Anne-Sophie allergi over for de traditionelle kemiske hårprodukter. For at kunne forsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme udfordring, åbnede Anne-Sophie i 1999 sin første ZENZ-salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi.

I 2010 lancerede ZENZ sine første svanemærkede og professionelle produkter, der blev en komplet serie under navnet ZENZ Organic Products. Serien er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af høj kvalitet, der skånsomt plejer og styrker håret.

Anne-Sophie og ZENZ har vundet flere priser for sine produkter samt hendes frisørtalens, blandt andet ”Årets frisør” i 2015 ved Danish Beauty Award, ”Green Hairdresser” og ”Green Producer” i 2014 ved Scandinavian Green Cosmetics Award.

Produkter fra Zenz Organic

ZENZ har udviklet deres egne serie af professionelle frisørprodukter til hjemme brug, som alle er fri for silikone, allergifremkaldende stoffer og uden unødig kemi. Alle ZENZ Organic produkter er baseret på naturlige og økologiske dyrkede ingredienser. Langt størstedelen af ingredienserne er 100% veganske.

Produkterne er svanemærket, og de produkter som er helt uden duft af nogen art, bærer også det internationale AllergyCertified mærke.

Hårpleje fra ZENZ Organic

Hårplejeserien fra ZENZ Organic Products er den perfekte base for sundt, næret og stærkt hår. Den ultimative pleje af håret baseret på de bedste ingredienser. Alle shampooer og balsam indeholder den højeste kvalitet og de bedste effekter, så du kan vælge og blande mellem 3 dejlige dufte og 1 uden duft.

Styling fra ZENZ Organic

Styling serien fra ZENZ er en komplet hårstylingsserie, der blidt styler og nærer håret. Produkterne kan bruges af alle hårtyper og består af alle de styling-produkter du har brug for. Produkterne er baseret på naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Fås både med eller uden parfume.

Hårolier fra ZENZ Organic

De 4 olier er nogle af ZENZ bestseller-produkter. De er multifunktionelle og egner sig til hår, ansigt, kropspleje og er også vidunderlig i badet. Disse olier er nøglen til sundt smukt hår og masser af glød i huden. Disse kan bruges alene eller over et hver andet ZENZ- produkt.

Alle er med 100% veganske ingredienser og ekstremt rige på vitaminer og mineraler med beroligende genskaber. Der er tre med aromatiske dufte og en version uden duft.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.