• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

A.Vogel

A.Vogel så dagens lys i 1923, da brandets skaber, Alfred Vogel, ville udnytte naturens egenskaber til at styrke menneskets sundhed. Søger du en hjælpende hånd mod tristhed, søvnproblemer eller forkølelsessymptomer, så kan du trygt og sikkert søge hen mod A.Vogels succesfulde helseprodukter.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

30 produkter
30 produkter
Sortér efter: Mest populære
A.Vogel Valleforce Berry 500 ml
169,95
Optjen 17 point
A.Vogel Echinacea Junior 120 tyggetabl
134,95
Optjen 14 point
(48)
A.Vogel Sinuforce Næsespray 20 ml
74,95
Optjen 8 point
A.Vogel Herbamare Salt 250 g
37,95
Optjen 4 point
A.Vogel Øjendråber 10 ml
114,95
Optjen 12 point
A.Vogel Herbamare Bouillon 250 g
67,95
Optjen 7 point
A.Vogel Santasapina Bolcher 100 g
32,95
Optjen 4 point
(24)
A.Vogel Hostespray 30 ml
114,95
Optjen 12 point
(41)
A.Vogel Echinacea Mundspray 30 ml
114,95
Optjen 12 point
(18)
A.Vogel Echinacea Tandpasta 100 g.
54,95
Optjen 6 point

A.Vogel

Alfred Vogel – som selv blev 94 år gammel – hævdede: "Naturen giver os alt, hvad vi har brug for, for at beskytte og styrke vores helbred".Han brugte sit liv som fortaler for brug af naturlige lægemidler i sundhedsvæsenet. Han udforskede naturen og planterne verden over i jagten på effektive, urtebaserede lægemidler, og hans indsats anerkendes i dag som en faktor i accepten af urtemedicin som faktiske remedier, der hjælper vores helbred.


Naturens vej til et sundt liv

I begyndelsen af 1950’erne blev Alfred Vogel introduceret til planten Echinacea af Oglala Lakota-indianerne i USA. Indianerne havde brugt planten som medicin i flere generationer, og Alfred Vogel fik en håndfuld frø med hjem som gave af medicinmanden Black Elk. Disse frø fik stor betydning for Alfred Vogel og naturmedicin generelt. Den dag i dag bliver planter, som er beslægtede med Echinacea, brugt flittigt til naturmedicin såsom A. Vogels Echinaforce.


Echinaforce (rød solhat)

Echinaforce er et naturlægemiddel, der øger din modstandskraft over for forkølelse. Blomsten er plukket på et helt bestemt tidspunkt, hvor planten er allermest aktiv, og det er med til at gøre produktet enestående. Det er nemlig det aktive alkylamide, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret – og niveauet af dette aktive stof er tre gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter. Det gør Echinaforce helt unikt i forhold til dråber af tørrede planter. Echinaforce er et storsælgende produkt, og det kan bruges året rundt. Dråberne kan fås i flere forskellige størrelser. Derudover findes det også som kosttilskud, som sugetabletter, bolcher og Echinecea Hotdrink.


Menosan

Der er ingen vej udenom. Alle kvinder vil på et tidspunkt komme i overgangsalderen. Dog er det forskelligt hvilke symptomer, man vil opleve. Mens nogle næsten ikke ænser forandringen, mærker andre masser til den hver eneste dag. Hedeture, humørsvingninger, manglende overskud og mere i dén dur. Med kosttilskuddet Menosan, der indeholder salvie, kan du heldigvis komme nogle af problemerne til livs, nemlig svedeture og hedeture, mens produktet også kan hjælpe dig med at bevare dit velvære i overgangsalderen.

De aktive stoffer i salvie hæmmer den øgede svedproduktion ved overgangsalderen, mens det kan bidrager til kvinders velvære i overgangsalderen.Menosan fås som tabletter i findes i to størrelser; 30 stk. og 90 stk.


Prostasan

Overgangsalderen for mænd er ikke noget, vi taler meget om – men den kommer altså alligevel. En af de hyppigste symptomer er, at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes.

Testosteronproduktionen daler, når du bliver ældre. Det kan påvirke den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen indtræffer.

Prostasan er et naturlægemiddel, som kan anvendes ved bl.a. vandladningsproblemer. Det indeholder ekstrakt fra savpalmebær, som er en hårdfør, palmelignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida.


Aesculaforce forte

Er du ked af tunge, hævede og trætte ben? Når venerne i benene belastes, og blodomløbet er dårligt, kan du få hævede, trætte eller urolige ben.Aesculaforce forte er et naturlægemiddel, der indeholder udtræk af friske hestekastanjefrø, hvilket modvirker væskeudsivninger og har en karsammentrækkende effekt. Aesculaforce forte opstrammer og styrker blodårerne, mens uro i benene, kløe og nattekramper lindres.Du kan også bruge Aesculaforce forte, hvis du døjer med hævede ben ved busture, fester eller arrangementer, hvor du sidder ned i længere tid.


Gå på opdagelse blandt A.Vogels produkter i din Matas butik og på Matas.dk. Vi står klar til at vejlede dig.