A.Vogel

A. Vogel har eksisteret i 100 år, og det er med stolthed, at vi har hjulpet millioner af mennesker verden over med at forebygge og lindre diverse helbredssymptomer. Udgangspunktet for alt vi gør har altid været - og vil altid være - de friske planters kraft.

A.Vogel

A. Vogel har eksisteret i 100 år, og det er med stolthed, at vi har hjulpet millioner af mennesker verden over med at forebygge og lindre diverse helbredssymptomer.

Kosttilskud

Naturlægemidler

Overgangsalder

Vandladningsbesvær

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

47 produkter
47 produkter
Sorter efter: Mest populære
A.Vogel Hostespray 30 ml
129,95 kr.
A.Vogel Echinacea Hot Drink 100 ml
119,95 kr.
A.Vogel Echinacea Halspastiller 30 g
stk. 26,95 kr.
A.Vogel Herbamare Salt 250 g
39,95 kr.
A.Vogel Øjendråber 10 ml
119,95 kr.
A.Vogel Santasapina Bolcher 100 g
36,95 kr.
A.Vogel Detoksan 60 tabl.
229,95 kr.
A.Vogel Echina C bonbons 75 g
36,95 kr.
A.Vogel Bouillontern Ø 8x11 g
39,95 kr.
A.Vogel Atrogel 100 ml
169,95 kr.
A.Vogel Boldocynara 50 ml
144,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

100BON

100BON

Om A. Vogel

Alfred Vogel – som selv blev 94 år gammel – hævdede: "Naturen giver os alt, hvad vi har brug for, for at beskytte og styrke vores helbred". Han brugte sit liv som fortaler for brug af naturlige lægemidler i sundhedsvæsenet. Han udforskede naturen og planterne verden over i jagten på effektive, urtebaserede lægemidler og hans indsats anerkendes i dag som en faktor i accepten af urtemedicin som faktiske remedier, der hjælper vores helbred.

Naturens vej til et sundt liv

I begyndelsen af 1950’erne blev Alfred Vogel introduceret til planten Echinacea af Oglala Lakota-indianerne i USA. Indianerne havde brugt planten som medicin i flere generationer og Alfred Vogel fik en håndfuld frø med hjem som gave af medicinmanden Black Elk. Disse frø fik stor betydning for Alfred Vogel og naturmedicin generelt. Den dag i dag bliver planter, som er beslægtede med Echinacea, brugt flittigt til naturmedicin såsom A. Vogels Echinaforce.


 • Echinaforce (rød solhat)
  Echinaforce er et naturlægemiddel, der øger din modstandskraft over for forkølelse. Blomsten er plukket på et helt bestemt tidspunkt, hvor planten er allermest aktiv og det er med til at gøre produktet enestående. Det er nemlig det aktive alkylamide, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret – og niveauet af dette aktive stof er tre gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter. Det gør Echinaforce helt unikt i forhold til dråber af tørrede planter. Echinaforce er et storsælgende produkt, og det kan bruges året rundt. Dråberne kan fås i flere forskellige størrelser. Derudover findes det også som kosttilskud, som sugetabletter, bolcher og Echinecea Hotdrink.

 • Menosan
  Der er ingen vej udenom. Alle kvinder vil på et tidspunkt komme i overgangsalderen. Dog er det forskelligt hvilke symptomer, man vil opleve. Mens nogle næsten ikke ænser forandringen, mærker andre masser til den hver eneste dag. Hedeture, humørsvingninger, manglende overskud og mere i dén dur. Med kosttilskuddet Menosan, der indeholder salvie, kan du heldigvis komme nogle af problemerne til livs, nemlig svedeture og hedeture, mens produktet også kan hjælpe dig med at bevare dit velvære i overgangsalderen.

  De aktive stoffer i salvie hæmmer den øgede svedproduktion ved overgangsalderen, mens det kan bidrager til kvinders velvære i overgangsalderen.Menosan fås som tabletter i findes i to størrelser; 30 stk. og 90 stk.

 • Prostasan
  Overgangsalderen for mænd er ikke noget, vi taler meget om – men den kommer altså alligevel. En af de hyppigste symptomer er, at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes.

  Testosteron produktionen daler, når du bliver ældre. Det kan påvirke den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen indtræffer.

  Prostasan er et naturlægemiddel, som kan anvendes ved bl.a. vandladningsproblemer. Det indeholder ekstrakt fra savpalmebær, som er en hårdfør, palmelignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida.

 • Aesculaforce forte

  Er du ked af tunge, hævede og trætte ben? Når venerne i benene belastes, og blodomløbet er dårligt, kan du få hævede, trætte eller urolige ben.

  Aesculaforce forte er et naturlægemiddel, der indeholder udtræk af friske hestekastanjefrø, hvilket modvirker væskeudsivninger og har en karsammentrækkende effekt.

  Aesculaforce forte opstrammer og styrker blodårerne, mens uro i benene, kløe og nattekramper lindres. Du kan også bruge Aesculaforce forte, hvis du døjer med hævede ben ved busture, fester eller arrangementer, hvor du sidder ned i længere tid.


Gå på opdagelse blandt A. Vogels produkter i din Matas butik og på Matas.dk. Vi står klar til at vejlede dig.

Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.