• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu

A.Vogel

A.Vogel så dagens lys i 1923, da brandets skaber, Alfred Vogel, ville udnytte naturens egenskaber til at styrke menneskets sundhed. Søger du en hjælpende hånd mod tristhed, søvnproblemer eller forkølelsessymptomer, så kan du trygt og sikkert søge hen mod A.Vogels succesfulde helseprodukter.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

32 produkter
32 produkter
Sortér efter: Mest populære
A.Vogel Echinacea Junior 120 tyggetabl
134,95
Du optjener 14 point
A.Vogel Menosan 90 tabl.
399,95
Du optjener 40 point
(28)
A.Vogel Hostespray 30 ml
114,95
Du optjener 12 point
(47)
A.Vogel Echinacea Mundspray 30 ml
114,95
Du optjener 12 point
(48)
A.Vogel Sinuforce Næsespray 20 ml
74,95
Du optjener 8 point
A.Vogel Valleforce Alpedrik Original 1000 ml
179,95
Førpris 239,95
Du optjener 18 point
A.Vogel Boldocynara 60 tabl
179,95
Du optjener 18 point
A.Vogel Menosan 30 tabl
159,95
Du optjener 16 point
A.Vogel Echinacea Halspastiller 30 g
stk. 23,95
Du optjener 3 point
A.Vogel Herbamare Bouillon 250 g
67,95
Du optjener 7 point
A.Vogel Øjendråber 10 ml
114,95
Du optjener 12 point
A.Vogel Valleforce Alpedrik Original 500 ml
149,95
Du optjener 15 point
A.Vogel Kelpasan 360 tabl.
209,95
Du optjener 21 point
A.Vogel Valleforce Berry 500 ml
127,95
Førpris 169,95
Du optjener 13 point
A.Vogel Santasapina Bolcher 100 g
32,95
Du optjener 4 point
A.Vogel Herbamare Salt 250 g
37,95
Du optjener 4 point
A.Vogel Zovesan
149,95
Du optjener 15 point
(20)
A.Vogel Echinacea Tandpasta 100 g.
54,95
Du optjener 6 point
A.Vogel Ro & Balance
119,95
Du optjener 12 point
A.Vogel Urticalcin 600 tabl
189,95
Du optjener 19 point

A. Vogel

Alfred Vogel – som selv blev 94 år gammel – hævdede: "Naturen giver os alt, hvad vi har brug for, for at beskytte og styrke vores helbred".Han brugte sit liv som fortaler for brug af naturlige lægemidler i sundhedsvæsenet. Han udforskede naturen og planterne verden over i jagten på effektive, urtebaserede lægemidler, og hans indsats anerkendes i dag som en faktor i accepten af urtemedicin som faktiske remedier, der hjælper vores helbred.

Naturens vej til et sundt liv

I begyndelsen af 1950’erne blev Alfred Vogel introduceret til planten Echinacea af Oglala Lakota-indianerne i USA. Indianerne havde brugt planten som medicin i flere generationer, og Alfred Vogel fik en håndfuld frø med hjem som gave af medicinmanden Black Elk. Disse frø fik stor betydning for Alfred Vogel og naturmedicin generelt. Den dag i dag bliver planter, som er beslægtede med Echinacea, brugt flittigt til naturmedicin såsom A. Vogels Echinaforce.

 • Echinaforce (rød solhat)
  Echinaforce er et naturlægemiddel, der øger din modstandskraft over for forkølelse. Blomsten er plukket på et helt bestemt tidspunkt, hvor planten er allermest aktiv, og det er med til at gøre produktet enestående. Det er nemlig det aktive alkylamide, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret – og niveauet af dette aktive stof er tre gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter. Det gør Echinaforce helt unikt i forhold til dråber af tørrede planter. Echinaforce er et storsælgende produkt, og det kan bruges året rundt. Dråberne kan fås i flere forskellige størrelser. Derudover findes det også som kosttilskud, som sugetabletter, bolcher og Echinecea Hotdrink.

 • Menosan
  Der er ingen vej udenom. Alle kvinder vil på et tidspunkt komme i overgangsalderen. Dog er det forskelligt hvilke symptomer, man vil opleve. Mens nogle næsten ikke ænser forandringen, mærker andre masser til den hver eneste dag. Hedeture, humørsvingninger, manglende overskud og mere i dén dur. Med kosttilskuddet Menosan, der indeholder salvie, kan du heldigvis komme nogle af problemerne til livs, nemlig svedeture og hedeture, mens produktet også kan hjælpe dig med at bevare dit velvære i overgangsalderen.

  De aktive stoffer i salvie hæmmer den øgede svedproduktion ved overgangsalderen, mens det kan bidrager til kvinders velvære i overgangsalderen.Menosan fås som tabletter i findes i to størrelser; 30 stk. og 90 stk.

 • Prostasan
  Overgangsalderen for mænd er ikke noget, vi taler meget om – men den kommer altså alligevel. En af de hyppigste symptomer er, at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes.

  Testosteron produktionen daler, når du bliver ældre. Det kan påvirke den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen indtræffer.

  Prostasan er et naturlægemiddel, som kan anvendes ved bl.a. vandladningsproblemer. Det indeholder ekstrakt fra savpalmebær, som er en hårdfør, palmelignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida.

 • Aesculaforce forte
  Er du ked af tunge, hævede og trætte ben? Når venerne i benene belastes, og blodomløbet er dårligt, kan du få hævede, trætte eller urolige ben.Aesculaforce forte er et naturlægemiddel, der indeholder udtræk af friske hestekastanjefrø, hvilket modvirker væskeudsivninger og har en karsammentrækkende effekt. Aesculaforce forte opstrammer og styrker blodårerne, mens uro i benene, kløe og nattekramper lindres.Du kan også bruge Aesculaforce forte, hvis du døjer med hævede ben ved busture, fester eller arrangementer, hvor du sidder ned i længere tid.

Gå på opdagelse blandt A. Vogels produkter i din Matas butik og på Matas.dk. Vi står klar til at vejlede dig.

Malene P.
Materialist
”Velvære er for mig at pleje krop og sind. Det handler om at skabe en balance mellem den travle hverdag og selvforkælelse – både indefra og udefra”.
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...