Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stephanie
Farmakonom
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hygiejneprodukter fra Abena

Abena Sækko blev grundlagt i 1953 af Jens Terp-Nielsen. Virksomheden solgte, lejede, rensede og reparerede jutesække til landbruget, men udvidede senere sit sortiment til at sælge presenninger. I 1978 introducerede virksomheden de første babybleer, og i 1988 blev de første inkontinensprodukter føjet til Abenas sortiment.

I dag er Abena involveret i både produktion og salg af produkter, der kræves inden for medicin- og hospitalssektoren. De har også produkter, som er eftertragtede af private forbrugere for deres velkendte effektivitet.

Abena er nu ejet af efterkommerne af stifter Niels Terp-Nelis Andersen, hvor næste generation har påtaget sig ejerskabet. Abena er ikke længere en lille familievirksomhed. Faktisk er det kun vokset gennem årtier, og nu er der over 1800 ansatte og aktiviteter i over 80 lande. Hovedkvarteret ligger stadig i Aabenraa, og Abenas sønderjyske ophav præger stadig virksomheden, som er drevet af idealerne om etik, miljø og meningsfuldt arbejde.

Engangshandsker fra Abena

Abena har udvalgt et bredt udvalg af hygiejneprodukter, herunder latex- og vinylhandsker med og uden pudder. Blandt favoritterne er latex handsker uden pudder, som er beregnet til tilberedning af mad. Som navnet antyder, indeholder nogle af deres naturlig latex. I så fald bør du undgå handskerne, hvis du er allergisk overfor Latex. Du kan i stedet prøve vinylhandskerne uden pudder eller nitril engangshandsker uden pudder, som også er godkendt til madlavning.