KUN ONLINE
Loading...
1 / 1
KUN ONLINE

CIT Face Roller Basic Kit

671,95 kr.
Optjen 68 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Med dette produkt opnår du fri fragt ·

Forhandles kun online

Anti Age
Pigmentforandringer
Uren hud
Giver glød
Sensitiv hud
CIT Face Roller Basic er en unik hudforyngelses behandling, klinisk testet med dokumenteret effektivitet. CIT Face Basic behandling er enkel, effektiv og velegnet til alle hudtyper. En hjemmebehandling, der stimulerer og øger produktionen af kollagen, fremmer huden til at regenerere sig og forbedrer hudens immunsystem. CIT Face Basic behandlingen hjælper med mange af de mest almindelige hudproblemer: linjer, akne, aknear, forstørrede porer, ar efter kirurgi eller forbrændinger, pigmentering eller ujævn hudtone.
Dokumenterede effekter

 • Signifikant reduktion af forstørrede porer

 • Reduktion af aknear

 • Forbedret og glattere hudtekstur

 • Signifikant reduktion af fine linjer

 • Reduktion af ar efter kirurgi og forbrændinger

 • Reduktion af pigmentpletter og ujævn hudtone *

 • Collagen Therapy Gel ™ er en unik Gel, der indeholder 2% af den aktive foryngende ingrediens Betox-93®, verdens reneste Beta Glucan, som er eksklusiv til âme pure®. Collagen Therapy Gel er dermatologisk testet og ikke-parfumeret. Den stimulerer immunsystemet i huden og reducerer risikoen for infektioner. Den forbedrer optagelsen af kollagen i dermis, hvilket forbedrer hudens kvalitet og erstatter beskadiget hud. Gelen giver en meget god køleeffekt og reducerer rødmen, der kan opstå efter brug af CIT Face Roller.
  CIT Face Roller Basic er en klinisk dokumenteret behandling, som indeholder alt, hvad du behøver til en hjemmebehandling.

  CIT Face Roller Basic indeholder:

  1 x âme pure® 0,5mm CIT Face Roller™

  1 x Collagen Therapy Gel™ 30 ml

  1 x Sanitizer Spray 12 ml

  Hvad er unikt med âme pure® CIT Face Roller:
  CIT Face Roller/ Dermaroller er specielt udviklet til at behandle rynker, ar og pigmentpletter. På få sekunder skaber rullen tusindvis af mikroskopiske huller i huden, og dermed bliver den narret til at tro, at den har fået en lille skade, og begynder derfor producere store mængder kollagen og elastin. Undersøgelser har dokumenteret at produktion af kollagen øges med mere end 200%.
  Dermed erstatter kollagen og elastin ødelagte fibre og beskadiget arvæv.CIT Face Roller har 192 nåle lavet af kirurgisk rustfrit stål, hvilket i henhold til klinisk dokumenterede undersøgelser giver de bedste resultater. CIT Face Roller øger også absorptionen af aktive ingredienser op til 1000 gange, hvilket giver dig væsentligt hurtigere og bedre resultat, når du kombinerer CIT Face Roller med Collagen Therapy Gel.âme pure® CIT Face Roller er håndlavet, CE godkendt og fremstillet efter de højeste faglige standarder, som sikrer kvalitet og sterilitet.Detaljeret brugsanvisning følger med ved bestilling af alle âme pure® produkter.*Resultaterne er dokumenteret i en række kliniske studier. Imidlertid er der ingen resultatgaranti. Resultatet kan variere fra person til person.Forsigtighed:Bør ikke bruges, hvis du er allergisk mod kirurgisk rustfrit stål.CIT Roller skal kun bruges af dig og skal ikke deles med andre.Undgå at rulle lige under øjne, på øjenlåg og læber.Har du taget fillers skal du vente 6 uger efter indsprøjtning.CIT Roller skal ikke bruges direkte på bumser, akne læsioner, nodulocystic acne/ indvendige bumser. CIT Roller skal ikke bruges på aktivt herpesudbrud eller en anden form for akut infektion eller betændelse i huden.CIT Roller skal ikke bruges på keloid og hypertrofisk ardannelse (overvækst af arvæv, der udvikler omkring et sår, hævet over huden).CIT Roller skal ikke bruges på hævet modermærker eller vorter.CIT Roller skal ikke bruges på eksem, rosacea, psoriasis og solkeratose.CIT Roller skal ikke bruges sammen med antibiotika.Skal ikke bruges hvis du har brugt medicin for acne de sidste 6-12 måneder.Skal ikke bruges i det område, hvor strålebehandling/ laserbehandling er blevet udført de sidste 6- 12 måneder.Ikke brug CIT Roller, hvis du lider af hæmofili eller diabetes.
  HudtypeNormal, Kombineret, Tør, Sensitiv, Fedtet
  SpecialbehovUren hud, Anti Age, Porer, Pigmentforandringer, Ujævn hudtone
  EgenskaberGiver glød
  • Cruelty Free

  Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

  Brug for hjælp?

  Book en tid

  Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

  Club Matas

  Gratis hudtest

  Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

  Club Matas

  Tips & tricks

  Kundeanmeldelser

  5
  Baseret på 3 anmeldelser
  100% der har anmeldt anbefaler produktet
  Se fordelingen af stjerner her
  53
  40
  30
  20
  10
  Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
  Sorter efter
  A
  Anna, 36 årGedsted
  1 årVerificeret køb
  Elsker ame pureHvis du ikke allerede har prøvet produkter fra ame pure så skulle du starte med dette startsæt. Du kan hurtig se resultater og når du er kommet godt i gang så vil du kunne skulle gøre brug af ansigt r...
  H
  Hanne, 45 årRødkærsbro
  5. jun 2020
  perfekt til urenehederJeg er en pige på 16, som har døjet (døjer) med akne og urenheder på siderne af ansigtet. Jeg har brugt denne i ca. 2 måneder og jeg kan tydeligt se forandringer! Det er klart det hele værd.
  P
  Patricia, 23 år
  9. maj 2020Verificeret køb
  5 stjerner!The best product, I can already see improvements after 3 treatments
  Viser 3 af 3