Ansigtsbehandlingssæt

10 produkter
4 x10 ml
SisleySisleÿa L'Integral Anti-Age La Cure
8.119 kr.
30 ml
FilorgaNCEF-Shot
844,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
âme pureCIT Face Roller Platinum Kit
649,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
6 Stk
SKYN IcelandFace Lift In A Bag Eye/Face Gel Set
194,95 kr.
NYHED
Sæt
LancômeHypnôse Mascara Gaveæske
274,95 kr.
KUN ONLINE
âme pureCIT Pen Kit
474,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
âme pureCIT Face Roller Basic Kit
899,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
ArgadorDermaroller Titaniumnåle (540 nåle, 0,5 mm)
79,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
âme pureWrinkleEraser Basic Kit
649,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
30 ml
ArgadorDesinficeringsspray Til Dermaroller
39,95 kr.
(2)
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Ansigtsbehandlingssæt

Jeg tror at vi alle kan blive enige om at selvforkælelse er dejligt, men det er faktisk også ret vigtigt. At man lige tager lidt tid ud af en travl kalender, kun til at forkæle sig selv, giver mere energi og mere overskud i hverdagen.

En god måde du kan forkæle dig selv på, er med en ansigtsbehandling. Huden bliver frisket op og føles bare lige lidt ekstra lækker. Dog er det ikke os alle der hverken har tid eller råd til at få lavet en ansigtsbehandling professionelt, men så er det heldigt at du faktisk meget nemt kan gøre det selv derhjemme.

Den gode vane

Gør det til en god vane at du 1-2 gange om ugen gør lidt ekstra for dig selv. Måske kan du en gang om ugen lige få eksfolieret de døde hudceller af, og så give din hud en god fugtmaske på. Og så kan du en gang om ugen give den lidt ekstra gas med selvforkælelse. Søndag er altid en god dag til den helt store hjemmespa.

Det behøver ikke at være det helt store arrangement du skal have kørende hver gang, men bare det at bruge tid på en ansigtsmaske, kan gøre underværker.


Sådan gør du

Det er super nemt at give sig selv en god ansigtsbehandling hjemme og det kan bare foregå ude på dit eget badeværelse. Vil du gøre det ekstra hyggeligt kan du sætte lidt beroligende musik på og tænde lidt stearinlys.

  • Start altid med at rens dit hud, så sikre du at du for fjernet døde hudceller og den efterfølgende hudpleje vil virke bedre.
  • Få eksfolieret huden. Det kan være med en ansigtsscrub eller en frugtsyre peeling. Det giver huden ekstra glød og du vil opleve at din hud føles ekstra blød.
  • Efter eksfoliering kan du dybderense med en dybderensende maske. Dette step er godt hvis du oplever at have bumser og hudorme.
  • Sidste step er fugt. Fugt er alfa omega for at holde en sund hud. Brug evt. en fugtmaske og afslut med din normale aften rutine, men du kan også bruge en overnight maske for at give din hud et ekstra fugtboost over natten.

Dette er blot en måde du kan give dig selv en ansigtsbehandling på derhjemme, men der er meget andet du kan gøre. Du kan f.eks. bruge en øjenmaske på de lidt mere trætte morgener eller give dig selv en god massage med en gua sha. Det, det handler om er at gøre lidt ekstra for dig selv og din hud.

Sådan vælger du den rigtige behandling

Der findes et utal af behandlinger man kan give sin hud derhjemme. Det er vigtigt at du vælger den som passer til din hud og din huds behov.

En behandling der virkelig kan skabe resultater, er med en dermaroller. En dermaroller er en lille rulle med små nåle. Den ruller man over ansigtet, så nålene laver små huller i huden. De små huller hjælper den efterfølgende hudpleje til at trænge længere ned, samtidig med at huden vil hele pænere op efterfølgende. Dette er en god behandling hvis du døjer med store porer, ar eller vil tage kampen op med linjer og rynker.

Selvom en dermaroller lyder tiltalende er den ikke for alle.

Har du bumser og hudorme vil denne type behandling ikke være god til dig. Der vil du derimod have stor glæde af dybderensende masker og syre peeling. Det samme gælder i forhold til hyperpigmentering, Der vil den bedste behandling for dig være syre peeling.

Du kan sagtens selv sammensætte den helt rigtige behandling til din hud, men du vil også på matas.dk kunne finde nogle ansigtbehandlingssæt, hvor det hele er samlet for dig. Rigtig god fornøjelse.

7 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Vi guider

7 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling hjemme. Det er hverdagsluksus for både dig og din hud. Specielt hvis den trænger til lidt ekstra hjælp.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek