• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

âme pure CIT Face Roller Platinum Kit

1.099,95 kr.
Varen er udsolgt i vores webshop
Varen er udsolgt i vores webshop
Vi sender dig en mail når produktet er på lager igen
Gem som favorit
Optjen 110 point hos Club Matas
Beskrivelse

CIT Face Roller PLATINUM er en videnskabeligt avanceret behandling med højdosis af 3 aktive ingredienser, herunder den foryngende ingrediens Betox-93®, verdens reneste Beta Glucan, som er eksklusiv til âme pure®. De aktive ingredienser er tredoblet sammenlignet med Collagen Therapy Gel™ med et særligt fokus på fedtet og uren hud, akne og aknear. Behandlingen har en klinisk dokumenteret effekt, som giver lige så gode resultater, som du normalt ville få kun på en hudklinik. *

Dokumenterede effekter efter 4 uger*

 • Hudorme blev reduceret med 80%
 • Bumser og akne blev reduceret med 77%
 • Forstørrede porer blev reduceret med 76%
 • Talg og overskydende fedt i huden blev reduceret med 25%
 • Hudhydrering øget med 38%Efter 8 uger:
 • Produktion af kollagen type 1 øget med 128%
 • Aknear blev reduceret med 50-80%

  Collagen Therapy Platinum Gel ™ bekæmper problemhud og er en opgraderet version af Collagen Therapy Gel. Platinum Gel er antibakteriel, ikke-parfumeret, den renser og opfrisker huden. Gelen stimulerer immunsystemet i huden, samt forbedrer optagelsen af kollagen, hvilket gør det lettere for huden at skabe nye hudceller. Gelen har en beroligende og afkølende virkning, den reducerer rødme, samt forhindrer eksem og udslæt.

  CIT Face Roller Platinum er en klinisk dokumenteret behandling, som indeholder alt, hvad du behøver til en hjemmebehandling.Sættet indeholder:
  1 x âme pure® 0,5mm CIT Face Roller™
  1 x Collagen Therapy Gel PLATINUM™ 30 ml
  1 x Sanitizer Spray 12 ml


  Hvad er unikt med âme pure® CIT Face Roller:CIT Face Roller / Dermaroller er specielt udviklet til at behandle rynker, ar og pigmentpletter. På få sekunder skaber rullen tusindvis af mikroskopiske huller i huden, og dermed bliver den narret til at tro, at den har fået en lille skade, og begynder derfor producere store mængder kollagen og elastin.

  Undersøgelser har dokumenteret at produktion af kollagen øges med mere end 200%. Dermed erstatter kollagen og elastin ødelagte fibre og beskadiget arvæv.CIT Face Roller har 192 nåle lavet af kirurgisk rustfrit stål, hvilket i henhold til klinisk dokumenterede undersøgelser giver de bedste resultater. CIT Face Roller øger også absorptionen af aktive ingredienser op til 1000 gange, hvilket giver dig væsentligt hurtigere og bedre resultat, når du kombinerer CIT Face Roller med Collagen Therapy Gel.âme pure® CIT Face Roller er håndlavet, CE godkendt og fremstillet efter de højeste faglige standarder, som sikrer kvalitet og sterilitet.Detaljeret brugsanvisning følger med ved bestilling af alle âme pure® produkter.*Resultaterne er dokumenteret i en række kliniske studier. Imidlertid er der ingen resultatgaranti. Resultatet kan variere fra person til person.Forsigtighed:Bør ikke bruges, hvis du er allergisk mod kirurgisk rustfrit stål.CIT Roller skal kun bruges af dig og skal ikke deles med andre.Undgå at rulle lige under øjne, på øjenlåg og læber.Har du taget fillers skal du vente 6 uger efter indsprøjtning.CIT Roller skal ikke bruges direkte på bumser, akne læsioner, nodulocystic acne/ indvendige bumser. CIT Roller skal ikke bruges på aktivt herpesudbrud eller en anden form for akut infektion eller betændelse i huden.CIT Roller skal ikke bruges på keloid og hypertrofisk ardannelse (overvækst af arvæv, der udvikler omkring et sår, hævet over huden).CIT Roller skal ikke bruges på hævet modermærker eller vorter.CIT Roller skal ikke bruges på eksem, rosacea, psoriasis og solkeratose.CIT Roller skal ikke bruges sammen med antibiotika.Skal ikke bruges hvis du har brugt medicin for acne de sidste 6-12 måneder.Skal ikke bruges i det område, hvor strålebehandling/ laserbehandling er blevet udført de sidste 6- 12 måneder.Ikke brug CIT Roller, hvis du lider af hæmofili eller diabetes.

 • Detaljer
  Levering & returnering

  Fri fragt til Matas butik: Ved køb for min. 99 kr.
  Fri fragt på alle leveringsformer: Ved køb for min. 399 kr.

  Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas butik
  • BURD Delivery - Aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop

  Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

  Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

  Vær den første til at anmelde dette produkt