KUN ONLINE
Loading...
1 / 1
KUN ONLINE

CIT Face Roller Platinum Kit

751,95 kr.
Optjen 76 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Med dette produkt opnår du fri fragt ·

Forhandles kun online

Anti Age
Pigmentforandringer
Uren hud
Tør hud
CIT Face Roller PLATINUM er en videnskabeligt avanceret behandling med højdosis af 3 aktive ingredienser, herunder den foryngende ingrediens Betox-93®, verdens reneste Beta Glucan, som er eksklusiv til âme pure®. De aktive ingredienser er tredoblet sammenlignet med Collagen Therapy Gel™ med et særligt fokus på fedtet og uren hud, akne og aknear. Behandlingen har en klinisk dokumenteret effekt, som giver lige så gode resultater, som du normalt ville få kun på en hudklinik. *

Dokumenterede effekter efter 4 uger*
 • Hudorme blev reduceret med 80%
 • Bumser og akne blev reduceret med 77%
 • Forstørrede porer blev reduceret med 76%
 • Talg og overskydende fedt i huden blev reduceret med 25%
 • Hudhydrering øget med 38%
  Efter 8 uger:
 • Produktion af kollagen type 1 øget med 128%
 • Aknear blev reduceret med 50-80%
  Collagen Therapy Platinum Gel ™ bekæmper problemhud og er en opgraderet version af Collagen Therapy Gel. Platinum Gel er antibakteriel, ikke-parfumeret, den renser og opfrisker huden. Gelen stimulerer immunsystemet i huden, samt forbedrer optagelsen af kollagen, hvilket gør det lettere for huden at skabe nye hudceller. Gelen har en beroligende og afkølende virkning, den reducerer rødme, samt forhindrer eksem og udslæt.
  CIT Face Roller Platinum er en klinisk dokumenteret behandling, som indeholder alt, hvad du behøver til en hjemmebehandling.
  Sættet indeholder:

  1 x âme pure® 0,5mm CIT Face Roller™

  1 x Collagen Therapy Gel PLATINUM™ 30 ml

  1 x Sanitizer Spray 12 ml


  Hvad er unikt med âme pure® CIT Face Roller:
  CIT Face Roller / Dermaroller er specielt udviklet til at behandle rynker, ar og pigmentpletter. På få sekunder skaber rullen tusindvis af mikroskopiske huller i huden, og dermed bliver den narret til at tro, at den har fået en lille skade, og begynder derfor producere store mængder kollagen og elastin.
 • Undersøgelser har dokumenteret at produktion af kollagen øges med mere end 200%. Dermed erstatter kollagen og elastin ødelagte fibre og beskadiget arvæv.CIT Face Roller har 192 nåle lavet af kirurgisk rustfrit stål, hvilket i henhold til klinisk dokumenterede undersøgelser giver de bedste resultater. CIT Face Roller øger også absorptionen af aktive ingredienser op til 1000 gange, hvilket giver dig væsentligt hurtigere og bedre resultat, når du kombinerer CIT Face Roller med Collagen Therapy Gel.âme pure® CIT Face Roller er håndlavet, CE godkendt og fremstillet efter de højeste faglige standarder, som sikrer kvalitet og sterilitet.Detaljeret brugsanvisning følger med ved bestilling af alle âme pure® produkter.*Resultaterne er dokumenteret i en række kliniske studier. Imidlertid er der ingen resultatgaranti. Resultatet kan variere fra person til person.Forsigtighed:Bør ikke bruges, hvis du er allergisk mod kirurgisk rustfrit stål.CIT Roller skal kun bruges af dig og skal ikke deles med andre.Undgå at rulle lige under øjne, på øjenlåg og læber.Har du taget fillers skal du vente 6 uger efter indsprøjtning.CIT Roller skal ikke bruges direkte på bumser, akne læsioner, nodulocystic acne/ indvendige bumser. CIT Roller skal ikke bruges på aktivt herpesudbrud eller en anden form for akut infektion eller betændelse i huden.CIT Roller skal ikke bruges på keloid og hypertrofisk ardannelse (overvækst af arvæv, der udvikler omkring et sår, hævet over huden).CIT Roller skal ikke bruges på hævet modermærker eller vorter.CIT Roller skal ikke bruges på eksem, rosacea, psoriasis og solkeratose.CIT Roller skal ikke bruges sammen med antibiotika.Skal ikke bruges hvis du har brugt medicin for acne de sidste 6-12 måneder.Skal ikke bruges i det område, hvor strålebehandling/ laserbehandling er blevet udført de sidste 6- 12 måneder.Ikke brug CIT Roller, hvis du lider af hæmofili eller diabetes.
  HudtypeNormal, Kombineret, Tør, Fedtet
  SpecialbehovUren hud, Anti Age, Porer, Pigmentforandringer, Ujævn hudtone
  • Cruelty Free

  Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

  Brug for hjælp?

  Book en tid

  Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

  Club Matas

  Gratis hudtest

  Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

  Club Matas

  Tips & tricks

  Kundeanmeldelser

  5
  Baseret på 2 anmeldelser
  100% der har anmeldt anbefaler produktet
  Se fordelingen af stjerner her
  52
  40
  30
  20
  10
  Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
  Sorter efter
  S
  Simran, 37 årRødovre
  1 årVerificeret køb
  Synes at se resultat efter få gange.Jeg ser klart mindskelse af fine rynker, mere fylde i ansigtet og færre urenheder. Alt i alt er jeg super tilfreds, og vil fortsætte brugen
  S
  Sussie, 59 årHerning
  1 årVerificeret køb
  Jeg er overrasket…Har igennem årene døjet meget med store og grove pore i huden pga. sol skader. Mine pore er blevet meget mindre og huden er spændstig igen, med en smuk glød.
  Viser 2 af 2