KUN ONLINE
Loading...
1 / 1
KUN ONLINE

WrinkleEraser Basic Kit

751,95 kr.
Optjen 76 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Med dette produkt opnår du fri fragt ·

Forhandles kun online

Anti Age
Pigmentforandringer
Uren hud
Rødme
Med økologisk indhold
Wrinkle Eraser™ BASIC behandlingen med Dermaroller, udglatter linjer og rynker tydeligt uden nogen indsprøjtninger! Det er en revolutionerende hjemmebehandling, der er klinisk bevist til at reducere fine linjer og rynker og betragtes som et naturligt alternativ til botox. Den avancerede rynkeformel skaber synlige resultater med det samme. Den gør huden fast og stram, korrigerer forekomsten af ansigtslinjer og rynker og forebygger samtidig yderligere skader. *
Efter blot en enkelt behandling vil din hud virke lysere, mere strålende, og linjer og rynker vil være mindsket. Behandlingen har indtil nu kun været tilgængelig for læger og speciallæger, men nu kan du selv prøve den i dit eget hjem til en brøkdel af prisen.
Denne avancerede behandling består af en koncentreret sammensætning af 4 høje doser aktive ingredienser (12% i GEL), der med dokumenteret effekt formindsker tegn på ældning.

Wrinkle Erase er et teknologisk vidunder og et revolutionerende skønhedsprodukt, der virker på samme måde som botox ved at afslappe muskelsammentrækninger for at give din hud et mere glat udseende. Behandlingen har både en langsigtet og omgående effekt. Den virker synligt opstrammende, minimerer forekomsten af dybe ansigtslinjer og rynker og forebygger samtidig yderligere skader. Resultatet er et ansigt uden udtrykslinjer.
Wrinkle Eraser understøtter hudens helingsproces effektivt og stimulerer kollagen produktion. Produktet hjælper med at lysne og udjævne din hudtone, fremmer fastere hud og giver den et mere ungdommeligt udseende.
Dokumenterede effekter efter 2 timer*
 • Hudhydrering øget med 37%, forbliver på samme niveau efter 3 ugers brug
 • Rødme i huden blev reduceret med 11%, forbliver på samme niveau efter 3 ugers brug

 • Efter 24 timer:

 • Hudhydrering 58,5% mere effektiv end ved brug af hyaluronsyre.

 • Efter 1 uge:

 • Udtrykslinjer blev reduceret med 21% og rynkelængde med 16%.

 • Efter 2 uger:

 • Rynkedybde blev reduceret med 17% og ansigtet blev blødere.
 • Efter 4 uger: - Rynker omkring øjnene blev reduceret med 47 %.WrinklEraser Basic er en klinisk dokumenteret behandling, som indeholder alt, hvad du behøver til en hjemmebehandling.Sættet indeholder:1 x âme pure® 0,5mm CIT Face Roller™1 x Wrinkl Eraser Gel™ 30 ml1 x Sanitizer Spray 12 mlHvad er unikt med âme pure® CIT Face Roller:CIT Face Roller / Dermaroller er specielt udviklet til at behandle rynker, ar og pigmentpletter. På få sekunder skaber rullen tusindvis af mikroskopiske huller i huden, og dermed bliver den narret til at tro, at den har fået en lille skade, og begynder derfor producere store mængder kollagen og elastin. Undersøgelser har dokumenteret at produktion af kollagen øges med mere end 200%. Dermed erstatter kollagen og elastin ødelagte fibre og beskadiget arvæv.CIT Face Roller har 192 nåle lavet af kirurgisk rustfrit stål, hvilket i henhold til klinisk dokumenterede undersøgelser giver de bedste resultater. CIT Face Roller øger også absorptionen af aktive ingredienser op til 1000 gange, hvilket giver dig væsentligt hurtigere og bedre resultat, når du kombinerer CIT Face Roller med Collagen Therapy Gel.âme pure® CIT Face Roller er håndlavet, CE godkendt og fremstillet efter de højeste faglige standarder, som sikrer kvalitet og sterilitet.Detaljeret brugsanvisning følger med ved bestilling af alle âme pure® produkter.*Resultaterne er dokumenteret i en række kliniske studier. Imidlertid er der ingen resultatgaranti. Resultatet kan variere fra person til person.Forsigtighed:Bør ikke bruges, hvis du er allergisk mod kirurgisk rustfrit stål.CIT Roller skal kun bruges af dig og skal ikke deles med andre.Undgå at rulle lige under øjne, på øjenlåg og læber.Har du taget fillers skal du vente 6 uger efter indsprøjtning.CIT Roller skal ikke bruges direkte på bumser, akne læsioner, nodulocystic acne/ indvendige bumser. CIT Roller skal ikke bruges på aktivt herpesudbrud eller en anden form for akut infektion eller betændelse i huden.CIT Roller skal ikke bruges på keloid og hypertrofisk ardannelse (overvækst af arvæv, der udvikler omkring et sår, hævet over huden).CIT Roller skal ikke bruges på hævet modermærker eller vorter.CIT Roller skal ikke bruges på eksem, rosacea, psoriasis og solkeratose.CIT Roller skal ikke bruges sammen med antibiotika.Skal ikke bruges hvis du har brugt medicin for acne de sidste 6-12 måneder.Skal ikke bruges i det område, hvor strålebehandling/ laserbehandling er blevet udført de sidste 6- 12 måneder.Ikke brug CIT Roller, hvis du lider af hæmofili eller diabetes.
  HudtypeNormal, Kombineret, Tør, Sensitiv
  SpecialbehovUren hud, Rødme, Anti Age, Pigmentforandringer, Ujævn hudtone
  EgenskaberReparerende, Giver glød
  • Cruelty Free

  Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

  Brug for hjælp?

  Book en tid

  Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

  Club Matas

  Gratis hudtest

  Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

  Club Matas

  Tips & tricks

  Kundeanmeldelser

  5
  Baseret på 2 anmeldelser
  100% der har anmeldt anbefaler produktet
  Se fordelingen af stjerner her
  52
  40
  30
  20
  10
  Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
  Sorter efter
  U
  ulla, 55 årBrøndby
  25. jan 2021Verificeret køb
  Fuld tilfredshedProduktet lever op til det beskrevet og forventet. Let at bruge rullen og drøjt gelé. Har hurtig virkning.
  M
  manal, 40 årHadsten
  22. dec 2018
  Supper fantastisk Det er meget fantastisk produkt, fra første gang kan man føle andeles og meget blød på hud
  Viser 2 af 2