Badeanstalten

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

66 produkter
66 produkter
Sorter efter: Mest populære
Badeanstalten Sæbeholder
59,95 kr.
Badeanstalten Bodyscrub 200 ml
179,95 kr.
Badeanstalten Kropsolie Mandel
179,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Høj kvalitet fra danske Badeanstalten

Hvis du søger efter danske kvalitetsprodukter til din hudplejerutine, behøver du ikke lede længere! Badeanstalten leverer ærlige og lækre produkter, der aldrig lover mere end de kan holde!

Badeanstalten er en dansk virksomhed, der producerer hudpleje, og alle deres produkter fremstilles i Nørresundby. Badeanstalten har mere end 20 års erfaring i kosmetikbranchen, og deres mission er at efterlade jorden i bedre stand, end da vi ankom.

Alle produkterne fra Badeanstalten håndlaves, og alle produkter og emballager udvikles med et bæredygtigt mindset, så udledningen af Co2 mindskes så vidt muligt.

Hos Badeanstalten bliver der kælet for de nøje udvalgte ingredienser, herunder æteriske olier, vegetabilske olier, nøddesmør og planteekstrakter.

Hvorfor vælge Badeanstalten?

Filosofien hos Badeanstalten er, at vi skal huske os selv, selvom livet kan være stressende og jagende. Produkterne er alle udviklet til at stimulere dine sanser og give dig roen og nærværet til at tage hånd om dig selv og din hud. Produkterne er lavet ud fra en tanke om, at sæberne skal rense din hud og cremerne skal pleje din hud - det er altså forkælelse uden en masse fancy ord og krumspring!

Der er samtidig et bredt udvalg af håndlavede produkter, så du har mulighed for at sammensætte den perfekte rutine til dig selv, til hele familien eller som gave til de nærmeste.

Køb Badeanstalten hos Matas

Badeanstalten har en lang række produkter, og du kan faktisk finde både rens, sæbe, shampoo, cremer og tilbehør til at sammensætte din komplette rutine! Badeanstalten udvikler hele tiden på deres produkter, så du altid er sikret høj kvalitet og luksus i hverdagen.

find Badeanstalten hos Matas.dk

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.