• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

BAREBELLS

Barebells – Functional Foods blev lanceret i 2016, og tilbyder nu en bred vifte af proteinrige alternativer til snacks, desserter og mellemmåltider – alt sammen uden at gå på kompromis med smag og konsistens. Barebells går ind for at spise med glæde og leve sundt, og tilbyder det du allerede elsker, men med færre kalorier…

Barebells – Functional Foods blev lanceret i 2016, og tilbyder nu en bred vifte af proteinrige alternativer til snacks, desserter og mellemmåltider – alt sammen uden at gå på kompromis med smag og konsistens. Barebells går ind for at spise med glæde og leve sundt, og tilbyder det du allerede elsker, men med færre kalorier…

Mærker
Mest populære
Vælg filtre

Serier

Indhold

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er Barebells?

Brandet blev lanceret i 2016, og Matas tilbyder en bred vifte af de proteinrige alternativer til snacks og desserter – der aldrig går på kompromis med smag. Alle Barebells barer Indeholder sødestoffer og et naturligt indhold af sukker. Barebells er et firma, der har produceret velsmagende fødevare siden 2016. Både smag og emballagens design er inspireret af de amerikanske 50'ere.

Hvor sundt er Barebells?

Barebells produkter er proteinberiget og uden tilsat sukker. For yderligere oplysninger om energi eller andet indhold, kan du tage et kig på ingredienserne ved at klikke på produkterne, og se hvilke ingredienser hvert enkelt produkt indeholder.

En snack-bar med højt protein indhold

Fysisk aktivitet øger proteinomsætningen i musklerne. Hård fysisk aktivitet er med til at nedbryde dine muskler, og du har derfor behov for at blive ”repareret”. Her bidrager protein til både opbygning og vedligeholdelse af dine muskler. Fordi produkterne er proteinrige, er de ekstra gode for dig i forbindelse med motion og som snack efter du har besøgt fitness-centeret. Barebells proteinbar giver dig et protein-boost og mæthed. Barebells proteinbarer indeholder 20 gram protein pr. bar og har et meget lavt indhold af sukker.

Find den rigtige variant

Når du skal vælge din favorit, så handler det om din personlige præferencer. Proteinbarene minder meget om diverse kendte chokoladebarer, og derfor er det netop et godt alternativ til dig, der savner de søde sager, men gerne uden for meget sukker. Protein barerne er både søde og sprøde.

Mellemmåltid

Har du en travl hverdag, eller andre tidspunkter hvor det kan være svært at spise nok med proteiner. Her kan det være en god idé at have Barebells proteinbarer med på farten. Om end man træner eller ikke, er proteinbarer et godt mellemmåltid. De at have med i tasken, men udover proteiner indeholder de også en del kostfibre. Barebells proteinrige snacks er et godt supplement til dine mellemmåltider, der ønsker at tilfredsstille den søde trang uden at du får dårlig samvittighed. Husk at Barebells ikke erstatter din daglige varieret kost.

Lindrer din sukkertrang

Vi kan alle pludselig få trang til sukker og søde sager. Her er Barebells barerne en kæmpe fordel, da det er en lækker snack, som både tilfredsstiller din søde tand, muskler, giver energi og mæthed.   

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...