Beauté Pacifique

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Størrelse

Egenskaber

Alder

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 80,-
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
199,95 kr.279,95 kr.Spar 80,-
SPAR 80,-
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Jar 15 ml
199,95 kr.279,95 kr.Spar 80,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvem er Beaute Pacifique ?

I 1997 i en lille by i Nordjylland, bedre kendt som Hadsund, blev en ny og spændende ide til realitet. Det var Her Flemming og Margith begyndte at eksperimentere med hjemmerørte cremer, og det i dag verdensomspændende mærke Beaute Pacifique blev grundlagt.

Ansigtspleje

I Omkring 25 års alderen begynder din hud langsomt at ældes - og det er her du så småt kan begynde at forberede huden, på de fine linjer og alderstegn der kan komme senere hen i livet. Dannelsen af kollagen og elastin i din hud daler. Du kan opleve at  huden bliver tyndere og mere tør, det er derfor super vigtigt at få styrket og plejet din hud.

Beaute Pacifique benytter sig af aktive anti age ingredienser, her i balndt A vitamin. A vitamin er fantastisk til at:

  • Styrke huden
  • Ensarte, f.eks til at afhjælpe solskader
  • Arbejde på uren hud
  • Effektivt til linjer og rynker
  • Strækmærker

Er Beauté Pacifique parfumefri?

Beauté Pacifique har i samarbejde med hudlæger, udviklet hudpleje serier til forskellige hudtyper og hudtilstande. I Beaute Pacifiques ansigtspleje anvendes der kun parfume elementer, som er udviklet efter deres egne høje krav og specifikationer. Og derfor er de velegnet til selv en sensitiv hud, dog er der også en god håndfuld produkter uden parfume.

Tager vi udgangspunkt i Beaute Pacifiques høje krav, var deres første creme med A-vitamin, Créme Métamoprhique. Créme Métamoprhique var den første i verden med dokumenteret evne til at forynge huden signifikant. Alle Beauté Pacifiques produkter er udviklet, så virkningerne kan måles både objektivt via ultralydsscanning med Beaute Pacifique hudscanning, og ses i spejlet.

Renseprodukter

Rens er step et i din daglige hudplejerutine og det er her du sørger for at forberede din hud på de produkter du skal anvende efterfølgende. Det er derfor vigtigt at bruge renseprodukter der passer til din hudtype.

One step miceller water
One step miceller rensevand er perfekt til dig der ønsker at rense huden uden vand, men stadig ønsker en mild og effektiv renserutine. Den fjerner make up og snavs fra dagen og er også effektiv til at fjerne en let øjenmake up. Pump rense vandet ud på en vatrondel og stryg den over ansigtet til din hud er ren og fri for make up og snavs.

Øjenmakeup fjerner
Ønsker du i stedet en lidt mere effektiv rensning af dine øjenomgivelser, er det øjenmakeup fjerneren du skal have fat i. Med denne øjenmakeup fjerner opnår du den maksimale afrensning af både tårefast men også vandfast øjenmakeup. Den cremede konsistens kan bruges på en vatrondel og ligges på øjenlåget i et par sekunder, for at opløse makeuppen. Herefter kan du med nedadgående bevægelser tørre makeuppen af. Øjenmakeup fjerneren er olie fri, og kan derved velegnet til kontaktlinsebrugere. Den fjerner deriblandt også genstridig øjenmakeup uden at skabe irritation, og sidst men ikke mindst er den god til sarte øjenomgivelser, da den er parfumefri.

Beaute Pacifique 50+
Symphonique serien er en af Beaute Pacifiques anti-age serier baseret på den seneste dermatologiske videnskab, og er spækket med aktive ingredienser. De er med til at pleje, forynge og genopbygge huden. Serien er udviklet til en moden hud og kan med aktive ingredienser også bruges af en sart og tør hud.

I serien findes der dag og natcreme, samt et hyaluron serum, der penetrerer dybt ned i huden og styrker hudens forsvar mod synlige og usynlige skader. Serummet følger også tendenserne og forbereder huden på skadeligt lys som f.eks rødt og blåt lys. Sidst men ikke mindst, danner den en fantastisk base for makeup. Rens evt huden med Beaute Pacifiques Renseskum og påfør derefter serum og cremen.

Her er blot et lille udpluk af Beaute pacifiques fantastiske hudpleje univers. Beaute Pacifique afdækker b.la

  • Ansigtspleje til uren hud
  • Ansigtsmasker
  • Ansigtspleje til mænd
  • Kropspleje

Udvalget er større og du kan finde Beaute pacifique ansigtspleje her på Matas.dk og i en af vores fysiske butikker - god fornøjelse.

Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.