Beauté Pacifique

Er du på udkig efter hudpleje, der virker, er Beauté Pacifique det helt rette hudplejemærke at gå efter. Alle produkter fra Beauté Pacifique har dokumenteret effekt på grund af produkternes rodfæste i medicinsk forskning, og med det høje indhold af aktive stoffer og A-vitamin kan du komme blandt andet aldersforandring, solskader, uren hud og andre gængse hudplejeproblemer til livs.

Beauté Pacifique

Alle produkter fra Beauté Pacifique har dokumenteret effekt på grund af produkternes rodfæste i medicinsk forskning, og med det høje indhold af aktive stoffer og A-vitamin kan du komme blandt andet aldersforandring, solskader, uren hud og andre gængse hudplejeproblemer til livs.

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

96 produkter
96 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
VÆRDI 872,-
Beauté Pacifique Paradoxe Gaveæske
Medlemspris
427,46 kr.569,95 kr.Spar 142,-
SPAR 25%
VÆRDI 1.266,-
Beauté Pacifique Adventskalender
Medlemspris
674,96 kr.899,95 kr.Spar 225,-
SPAR 25%
VÆRDI 1.013,-
Beauté Pacifique Symphonique Gaveæske
Medlemspris
599,96 kr.799,95 kr.Spar 200,-
SPAR 25%
VÆRDI 447,-
Beauté Pacifique Værtindesæt
Medlemspris
134,96 kr.179,95 kr.Spar 45,-
MATAS LIVE
Sådan slipper du af med vintertør hud
SE MED HER
SPAR 25%
VÆRDI 448,-
Beauté Pacifique Masculinity Gaveæske
Medlemspris
202,46 kr.269,95 kr.Spar 67,-
SPAR 80,-
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
199,95 kr.279,95 kr.Spar 80,-
VI ANBEFALER
Dansk hudpleje i verdensklasse
LÆS MERE
SPAR 80,-
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Jar 15 ml
199,95 kr.279,95 kr.Spar 80,-
SPAR 25%
VÆRDI 588,-
Beauté Pacifique Superfruit Gaveæske
Medlemspris
277,46 kr.369,95 kr.Spar 92,-
SPAR 25%
VÆRDI 598,-
Beauté Pacifique Ouverture Gaveæske
Medlemspris
374,96 kr.499,95 kr.Spar 125,-
SPAR 25%
VÆRDI 438,-
Beauté Pacifique Bodycare Gaveæske
Medlemspris
247,46 kr.329,95 kr.Spar 82,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Dansk hudpleje fra Beauté Pacifique

Siden 1997 har Beauté Pacifique produceret nogle af de mest anerkendte hudplejeprodukter i Danmark, og i udlandet. Den danske hudplejeserie er i dag et internationalt anerkendt brand, og det er der en helt klar grund til. Siden Flemming K. Christensen grundlagde Beauté Pacifique i Hadsund, har missionen for hudplejefirmaet nemlig været at udvikle produkter der virker. Så simpelt er det. Produkterne skal virke – og det gør de også. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, hvis din daglige hudplejerutine indeholder ét eller flere produkter fra det danske firma, da alle produkter både plejer, forebygger og reparerer din hud.

Hudscanning som grundlag for effektiv hudpleje

Flemming havde i mange år arbejdet sammen med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer for at udvikle et hudscanningsapparat, der ved hjælp af ultralyd kunne give et indblik i hudens tilstand før og efter brugen af lægemidler. Når man har så stort et indblik i, hvordan huden bliver, eller ikke bliver, påvirket af forskellige lægemidler, som Flemming havde, var det derfor oplagt for ham, selv at udvikle produkter, der giver de positive resultater, man altid håber på ved en scanning af sin hud. Dét var grobunden for det anerkendte hudplejemærke. Hudscanneren kan du i øvrigt selv prøve, når Beauté Pacifique gæster forskellige Matas-butikker rundt om i landet. Følg med din lokale Matas på Facebook, eller tilmeld dig Beauté Pacifique's favoritklub igennem Club Matas, for at holde dig opdateret på hvornår Beauté Pacifique gæster din lokale Matas.

Få synlig forskel før og efter brugen af Beauté Pacifique

Alle Beauté Pacifiques hudplejeprodukter er udarbejdet i samarbejde med førende dermatologer og danske hudlæger, og da den første creme med Vitamin A blev lanceret i 1997, var det den første på markedet, som kunne dokumentere evnen til at foryngre huden. Det tætte samarbejde med førende dermatologer sikrer de nyeste teknologier og viden indenfor hudpleje, og derfor er det lykkedes Beauté Pacifique at skabe en effektiv og komplet hudplejeserie, hvor du kan se produkternes tydelige virkning på din hud i spejlet, men også på ultralydsscanningerne af huden.

Plej huden med Vitamin A

De første produkter fra Beauté Pacifique blev udviklet med fokus på Vitamin A. Netop Vitamin A er særligt gavnlig for dig, der har problemer med akne, vil mindske alderstegn eller beskytte mod eller genoprette skader fra solens stråler. Derfor er det også en række af disse produkter, du måske kender hudplejemærket for, nemlig øjen-, dag- og natcremer samt serummer. Du kender måske især følgende:

  • Beauté Pacifique​​​​​​​ Vitamin-A Eye Creme med anti-aging effekt
    Øjencremen fra Beauté Pacific med anti-aging effekt mindsker mørke rander under øjnene og minimerer fine rander og rynker. Cremen gør huden tykkere, hvilket de tre typer af a-vitamin, som produktet indeholder, medvirker til. For det bedste resultat skal du de første par uger kun benytte øjencremen hver anden dag, indtil huden har vænnet sig til de effektive A-Vitaminer. Herefter kan du anvende øjencremen morgen og aften hver dag.

  • Beauté Pacifique​​​​​​​ Creme Paradoxe Dagcreme
    Hvis du har en hud med skader fra solen eller en tendens til rødmen, er dagcremen, Creme Paradoxe, et perfekt valg. Dagcremen har anti-age effekter, giver en ensartet overflade uden pigmenteringer, genskaber huden til at være sundere og mere robust, og tilfører huden to former for Vitamin-A. De to typer af Vitamin-A forbedrer hudens indre struktur, og cremens lette konsistens og milde duft gør det også til en creme, der passer til alle hudtyper.

  • Beauté Pacifique​​​​​​​ Super3 Booster
    Denne creme indeholder tre typer af Vitamin-A, der er med til at genskabe kollagenstrukturen i hele hudens tykkelse. Super3 Booster er, som de fleste andre af produkterne, optimal til at reducere solskade, men også effektiv på tynd hud, blandt andet på håndryggen. Endvidere er cremen god til at forebygge uren hud grundet dens serum-regulerende ekstrakter og evne til at nedsætte hudens produktion af fedtstof. I de to første uger påfører du cremen hver anden aften i et tyndt lag på afrenset hud for at vænne huden til produktet, hvorefter den anvendes hver aften.
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.