• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

BENEFIT COSMETICS

Benefit Cosmetics er grundlagt af to søstre fra Indiana, som med deres New Yorker selvtillid tog San Fransisco med storm.

Da de flyttede til San Fransisco slog de plat eller krone. Blev det plat, skulle de åbne en cafe, hvis det blev krone, skulle de åbne en makeup-forreting. Krone blev det - og lige siden har søsterne gået med mantraet "Makeup behøver ikke være alvorligt for at se godt ud".

Mærker
Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sortér efter: Mest populære
Benefit Cosmetics Brow Zings Øjenbrynskit 01 Light
209,95
Førpris 299,95
Optjen 21 point

Brows on fleak

Benefit Cosmetics er et moderne, sjovt, innovativt, og amerikansk makeupbrand der startede op i San Fransisco tilbage i 1976, med mantraet "Makeup behøver ikke være alvorligt for at se godt ud". Benefit Cosmetics signatur er deres brynservice, hvor du kan få fantastiske brynbehandlinger i deres Brow Bars i USA (Så hvis du er i USA skal du virkelig give denne oplevelse et skud). Dette er bl.a. baggrunden for deres fantastiske produktsortiment indenfor øjenbrynsmakeup, der omfatter en lang række produkter, herunder de populære Precisely My Brow Pencil, Goof Proof Brow Pencil, Gimme Brow​​​​​​​ og Brow Contour Pro.
​​​​​​​

Fuldend looket

Benefit Cosmetics har også et stort udvalg af mascara, der er et ideelt produkt til at give den sidste definition omkring øjnene, og fuldende ethvert makeuplook. Nogle af Benefit Cosmetics' populære mascara er They're Real Mascara, Badgal Bang Mascara og Roller Lash Mascara. Ønsker du forførende, lange og definerede vipper? Eller forførende og fyldige vipper? Skab det look du ønsker, med en mascara fra Benefit Cosmetics.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Aldrig gå ned på makeup

Er vi enige om, at man aldrig kan få for meget makeup? Der findes jo et hav af looks du kan gå efter - skal du til fest, til jobsamtale eller går du efter det naturlige hverdagslook? Benefit Cosmetics har makeup der passer til lige det look du går efter! Benefit Cosmetics har et stort udvalg af ansigtsmakeup. Læg den perfekte base med primere, foundations og concealers, og fuldende looket med en blush eller bronzer. Prøv fx den populære POREfessional Face Primer, der kommer i en cremet konsistens, der gør det nemt at påføre primeren. Den vil øjeblikkeligt hjælpe med at skjule porer og fine linjer i huden, så din makeup ligger flottere. Primeren fra Benefit Cosmetics kan både bruges alene eller under og over din makeup for herved at holde makeuppen på plads. Og så er der lige den lækre bonus, at pomadens gennemsigtige formel indeholder et E-vitaminderivativ, der er kendt for at beskytte huden mod frie radikaler. Vi er også helt vilde med den kendte Hoola Bronzer, der sørger for at sommeren aldrig behøver at ende. Bronzeren giver en sund og solkysset glød året rundt. En blød-mat farve sørger for at skabe et naturligt solbrændt udtryk uden shimmer eller shine, såden kan faktisk også bruges til contouring.

Køb Benefit Cosmetics på Matas.dk.