• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Inden længe skal vi gøre os klar til dette års julefrokoster, hvor det naturligvis er tilladt at gøre noget ekstra ud af sig selv og ikke mindst makeuppen. Om du ønsker et klassisk, ladylike look med røde læber og en sort eyelinerstreg eller et mere naturligt og nedtonet look, guider vi dig igennem 7 steps til et glamourøst julelook.

7 steps til et ultimativt julelook:

1

Flot hud

Et godt udgangspunkt for ethvert makeuplook er en flot hud, som du kan arbejde ud fra, og her kan du bruge flere forskellige produkter alt efter formål.

Foundation

Få en smuk og ensartet hud med en foundation. Hvis du ikke bryder dig om et for dækkende look, så brug en letdækkende foundation eller ”fortynd” din nuværende foundation med din dagcreme eller lidt serum.

Concealer

Vil du gerne skjule urenheder, eller har du mørke rander under øjnene, er det concealeren, du skal have fat i. Vælg en concealer, der er en til to toner lysere end din egen hud og fikser med en mineralpudder.
​​​​​​​

Pudder ​​​​​​​

Pudder hjælper dig, hvis din hud fedter til. Du kan også vælge at bruge pudder i stedet for foundation.


2

Styr på brynene

En vigtig detalje er dine bryn, som er med til at markere dit ansigt, og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på dem. Brow is everything!


Har du masser af bryn, men har de det med at leve deres eget liv, så kan en bryngele holde dem på plads, så de følger den form, du ønsker.


Er dine bryn lidt tynde og ”hullede”, så fyld dem ud med en brynpensel.


Vælg en farve, der er to toner mørkere end dit hår.  Bryn skal ikke være for trimmede, men fjern brynhår, som vokser lidt for vildt, det giver en flot finish.     


Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Kender du den situation? Vi guider dig til den perfekte winged eyeliner.

Læs også
3

Glød i kinderne

Hvis du gerne vil skabe struktur i ansigtet, kan du bruge en blush til at fremhæve dine kindben.
Som et plus giver blushen varme og glød i kinderne, som er en fin kontrast til hvid vinterhud.


Læg altid din blush på enten æblet eller på kindbenet, så den løfter dit ansigt.


Er du ikke til blush, kan du opnå samme effekt med en highlighter, som du lægger oven på kindbenet, og som fremhæver dit kindben og giver dig det perfekte glow.    


4

Fest på læberne

Rød er en af de mest ikoniske læbefarver, og den passer perfekt til julens fester.


Er rød for vovet eller for iøjnefaldende til dig, kan du prøve en sart lyserød eller en dyb bærfarve, som også er festlige indslag i en julefrokostmakeup.


Få læbestiften til at holde længere ved at duppe læberne med en primer, dup så lidt pudder på og slut af med læbestift.


9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs også
5

Simpel øjenmakeup

Reglen ”less is more” gælder også i dine makeuplooks, og vælger du røde læber, bør du holde øjenmakeuppen neutral og lade læberne løbe med opmærksomheden.


Vil du gerne have lidt på øjnene alligevel, kan du lægge en smal, sort eyelinerstreg for et klassisk, festligt look.  


Læg først en neutral skinnende øjenskygge på hele låget, og tegn stregen så tæt på øjenvippekanten som muligt.


Hvis du ikke synes, din eyeliner står helt knivskarpt, kan du vælge at blende den ud med en pensel for at få et mere ”smokey-look”, uden det tager fokus fra læberne.


6

Flotte vipper

Når du har lagt din øjenmakeup, er prikken over i’et mascaraen, der indrammer øjnene på flotteste vis.

Der findes mange forskellige mascaraer, som alle gør noget forskelligt for dine vipper, så du må forud for et nyt køb gøre op med dig selv, om du skal have en mascara, der giver dine vipper fylde, længde eller begge dele. Ønsker du at give dine vipper ekstra længde og fylde samt øge intensiteten, kan du med fordel anvende en lash primer, inden du lægger din mascara.

Husk på, at en mascara er bedst de første tre måneder, derefter kan du opleve, at den nemmere drysser og bliver mere tyk og klumper lettere. Og så er det måske på tide at investere i en ny.
​​​​​


7

Kunstige øjenvipper

Skal vipperne have ekstra opmærksomhed til julefrokosten, kan du pifte dit makeup look op med et sæt kunstige øjenvipper. Kunstige øjenvipper fås til enhver smag - både hvis du ønsker nogle intense og dramatiske vipper, men også hvis du blot ønsker længere og naturlige vipper.   


Er du  ikke vant til at bruge kunstige øjenvipper og synes du, at det er svært at fedte rundt med lim? Så kan du med fordel anvende et sæt kunstige øjenvipper med en magnetisk funktion. Magnetiske vipper er både nemme at påføre og tage af, og så slipper du selvfølgelig for at fjerne limrester.


Relaterede artikler

Redaktionen guider: To looks til nytår

Vi guider

Redaktionen guider: To looks til nytår

Af Ida Hinchely Kyhn

Nytår banker på døren, og selvom det nok ikke bliver den helt store fest, som vi havde håbet på, så skal vi alligevel hygge os og få det bedste ud af det! Og så skal der selvfølgelig stadig være plads til at maxe ud på makeup’en for os, der har lyst til det. Derfor har Amalie og jeg lavet to skønne looks til dig her, som du kan finde inspiration i til dit look til nytår. Samtidig har vi spurgt vores dygtige materialist Caroline, om ikke hun vil komme med sine bedste makeup-tips!

Læs Mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs Mere